Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Edge #44452 üzenetére

    Igen, sajnos, komolyan, eddig ez a legjobb, ez van.

    Egyébként komolyan, srácok, miért kell ennyire elvenni a kedvem? :U Most, amikor már a jelenlegi cuccokat is úgy dobták össze és először érzem magam úgy, hogy többé-kevésbé el tudok poroszkálni Infernón... erre mindenki jön azzal, hogy milyen szarok még ezek is. :)

    Egyébként köszönöm mindenkinek, aki szeretne segíteni. A battletag-em az aláírásomban van, aki akar, nyugodtan vegyen fel, általában délutánonként fent vagyok. Aki tud adni jobb cuccot, az adjon, de csak ha ez neki nem okoz problémát, ugyanis jelenleg komolyan le vagyok égve anyagilag, nem tudom semmivel kárpótolni a fáradozásotokat. :(

    Viszont örülök, ha segítetek, elvégre a kiegészítőről is cikket kell írnom és a jelenlegi karakterem az egyetlen, amivel eddig elértem 60-ra. Muszáj kikalapálni kicsit, hogy tudjak játszani vele Reaper of Souls alatt is.

    Szóval köszönet mindenkinek, aki akar és tud segíteni. :R

    (#44453) czpitti: Jó, igazad van, elnézést, csak olyan bénának érzem magam a feltápolt karakterek mellett, hogy akaratlanul is az jutott először eszembe, hogy hátraverek mindenkit az eséssel-keléssel... :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák