Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz TheProb #44127 üzenetére

    Nem kell valós pénz a játékhoz. Se most, se a patch után. Mondjuk ha maximum nehézségen gyorsan és könnyen akarsz haladni (aminek semmi értelme szórakozási szempontból), akkor persze irreálisan sok idő beleölés vagy kis pénzmag mégis kell, de ha reálisabb célok vezérelnek, akkor nagyon jó lehet magatalálósban is a játék és saját farm/drop eladás és abból vásárolgatós AH-s módon is. Teszt jelleggel teljesen nulláról kezdve egyszer végigjátszottam amcsi szerveren monkkal inferno végéig a questeket. Saját dropból kb MP5-ig haladós, a talált dropból és goldból AH-val olyan MP7-ig tökéletesen helytálló karakter kijött.

    A patch bevezetés ideje nem publikus/kérdéses. Ha már kint lesz, akkor magatalálósban minden elérhető nehézség könynedén menni fog az alapjátékban. Már ha így marad minden mint a PTR-ben. Egyrészt mert a moonster sűrűség szánalmas, másrészt mert a nehézség is komolytalan. A Master az kb MP4-5 lehet "kihívás" szempontból. A dropból még az MP10 kompatibilis karakterek is fejleszthetőek voltak pár napon belül. A legendary itemeket/affixeket meg nem lehet überelni a mostani dropokkal. Mondjuk van pár dolog ami életképtelen lvl 60-on a patch 2.0.1-ben. Például a fegyverek. Meg a skilles legendary affixek is egysíúak. Adnak damot és kész. Hasznos lehet esetleg extra skill bónuszos SoJ-t, Mara amut, vagy skull graspot betárazni (vagy kasztspeckó itemeket). Olyanokat amik erőforráscsökkentőek vagy chc+ skill chc-sek például. VAgy cd csökkentőek.

    (#44130) MrCsiT
    Hogy jön ide az ApoC? A frost novának cd-je van és nem AP szükséglete. Újat mondtam ezzel neked? ;] :C

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák