Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Barbaros kerdes (az allando szakertom eppen allamvizsgazik.. :N )

    Raneznetek a plvl10-es barbaromra, hogy mit lehetne fejleszteni rajta..? Tisztaban vagyok vele hogy pl bracert sokkal jobbat kell craftolnom (ehhez mar gyulik a DE..) de nem szeretnek szazmilliokat kolteni ra. Ez alapvetoen egy low budget barbi lenne, es nem kovetelmeny az mp10, de a mostani formajaban sajnos valamiert mp6-on is surun fekszik.. WarCry-al 9000-es armorom es 700 koruli allres van, es ehhez jon 8.90 % LS. Azt tippelem hogy a dps-em meg az AS alacsony es ezert patkol el.. ja es 55k life meg a ruby-val is megvan.. ha bent allok a tocsaban levernek.. nem kene..

    Nezzen ra egy barb expert hogy gear-ben mit lehetne olcson cserelni, illetve hogy skillek kozul mit erdemes cserelni. A Cleave eleg fixnek tunik, ugyanis arra van bonuszom ovon. WV-t probaltam az kicsit uncsi es szerintem keveset sebez, forgok forgok de nem hetekony. Jelenleg a HoTA vagy a Seismic slam a fury-kolto skillem, azzal eleg stabil volt ugy mp4-5-ig.. A berserk is viszonylag jol fent marad, persze ha nincs kit utni leesik, de nagy tomegben fenn tudom tartani a hotaval..

    A sprint a csapat miatt van bent de ahhoz nem ragaszkodom. a 3 passzivbol is az elso 2 fixnek tnik, az armoros-t meg azert tettem be mert haltam :) Koszi elore is.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák