Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz csiben1 #38524 üzenetére

    DPS= Damage per second, azaz másodpercenkénti átlagos sebzés.
    A fegyver fajtája mindegy a DPS szempontjából. Ha tudja az adott kaszt használni, akkor ugyanúgy sebez például egy kard és egy buzogány is. A wizard egykezes+pajzs (ezt kb senki se használja), egykezes fegyver + source, vagy kétkezes fegyvert használ. Egykezes+source kombónál az offhand (a source ami a baljában van) sebzése hozzáadódik a fegyver alap sebzéséhez.

    A DPS-be beleszámítja a rendszer az attack speedet (támadási sebesség), a critical hitet (kritikus sebzés esélye* kritikus sebzés nagysága), az elsődleges statpontot (wizardnál ez az intelligencia) és az elemi sebzésekez (pl: +x% fiire vagy más elemi damage egyes itemeken). A gyorsabb fegyver és sok attack speed is hasznos egyes buildekben (képesség-felszerelés kombináció) és a lassabb ütésre is vannak jó lehetőségek.

    skill dam= minden skill az alap sebzés valamekkora részét adja le valójában sebzésként. VAn ami egy az egyben ugyanazt adja (?), de többnyire többet. Van pár rúna és skill (a területre ható skilleknél), aminél a sebzés lehet kisebb is mint 100%. Ha nem lenne bővebb leírás a skilleknél a pontos sebzésről, akkro azt is az Options-gameplay alatt tudod beállítani. VAgy megnézed a bneten az interneten.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák