Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Gorneck #36810 üzenetére

    Ez azért nem pontos. Azon ríttam, hogy minek akarnak azután hasonlítgatni 1 vs 2 leach életképességet, hogy kikényszerítették a harang kivételt, ami épp az egész build alapja volt. Még ha életképes is az eredmény, akkor is minden átállásra kell egy kis idő. Egész más a játékstílus.

    A palmot csak egyszerűen nem szeretem. Muris, meg hasznos, de kívül esik az érdeklődésemen. A Köz érdekében valahogy néha bekeveredik, de sose használnám ha rajtam áll. "Véletlen" sose jut rá hely. :Y Pedig majdnem olyan jó, mint a barbár cleave a robbanós rúnával...

    A backlash meg jó volt. A wizardok jöttek-mentek és ha kezdésnél nincsenek bent, akkor nem fogok már váltani abban a körben új beesők miatt skillt váltani. Amúgy is imádtak szétszóródni a csapattársak a map négy sarkába. (jó, lényegében szimplán lusta voltam skillt módosítgatni). Melyik napról van szó egyébként? Mert mintha tényleg lett volna egy vagy két körre valami szeles pukkanós társ, de többnyire melee móka ment legutóbbi 1-2 alkalommal.

    (#36811) Poctar
    Haszontalan. Csak egy fegyver+pajzs kombó nyomható. EGy nyílpuska vagy íj + tegez kombóval összevetve nem életképes. Meg elérhetetlenek vele nyilas/lövész skillek. Dobócsillagós, meg gránátos-csapdás móka mehet vele. Arrow skillek kilőve.

    (#36813) Rebourne
    A cluster is megoldja ezt.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák