Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz mikromanus #36221 üzenetére

    A csirke kozvelemenyt kutat, ez tetszik. :R Jo temak. :K Szivesen valaszolok:

    1. Halandóság: mostanaban mar megyek a monkkal mp10-en, partiban is meg szoloban is. Mar nem hal a monkom. De mondjuk en nem is mentem ido elott mp10-re, vartam amig alkalmas lettem ra. Orankent 1-2-3x halok, tipikusan csak olyan elitnel ami meg tudja akadalyozni hogy folyamatosan ussem (es mukodjon a lifesteal) es ezzel egyidoben sebezni is tud (pl.: shield + desec/plague/molten.. vagy jailer, frozen + megintcsak alampakolos.. vagy amikor waller ugy beszorit es 3-4 arcane gombot lepakol a bokam kore..) - ebbol egyebkent nem csinalok presztizs kerdest, szerintem nincs olyan karakter amelyik nem halando bizonyos szitukban. Elfogy a spirit, cd-n van a serenity, nincs disc a gloomhoz, barbar kiesik a yetibol, sorolhatnam.. minden kaszt es minden gear sebezheto adott szituban. Szerintem inferno mp10-en ez a par szerencsetlen szitu belefer, ettol meg nem vagyok halando, nem esek kelek.. Ac1-en az elit bika packet pl siman birom 4-es partiban egyedul levertem oket, mert azon kivul hogy tulok volt mar nem csinalt, es tudtam sebezni es volt LS. Ugyanez a pack frozen+desecrator+extra health parositassal siman kifektetett mp8-on is mert az meg olyan. Az ugy van megirva, vegyuk tudomasul :)

    2. stressz teszt: VotA-t nincs ertelme mp10-en tolni. Mp7-8-on szoktunk, es bar nem vezettem statisztikat erzesre atlagban 4-5 DE jon ossze 1 vota kor alatt az ott talalhato mondjuk 7-8-9 elit packbol.. ez szerintem elfogadhato arany. Nem kerulgetek senkit, odaallok es csepelem, max bekovetkezik amit fent irtam es egyszer-egyszer elhasalok.. ritka..

    3 "Hatékonyság": Sose nezegettem, erre nekem mar nincs energiam..

    4. Kedvenc terep: Na ez jo tema. Szoval Act 1-2-3. Act4-re szinte sosem megyunk/megyek. Mindharom Act-ra van hosszu es rovid programom is, ime:

    Act1 rovid: Festering + Leoric, ha megvan az 5 NV akkor Fields Warden.
    Act1 hosszu: cemeteryben mindharom kripta, utana Festering, Leoric, Fields+Warden es levezetesnek Weeping Hollow.

    Act2 rovid: black marsh (vagy mi a neve fentrol a masodik wp..) max 2-3 valor megszerzese, utana path wp-rol Wardenig
    Act2 hosszu: severs 1-2 valor miatt, black marsh szinten, Alcarnus-bol 1-2 pack, utana komplett path+dalghur, levezetesnek desolate-et megkeresni VotA-t es azt is kitakaritani.

    Act3 rovid: deep 1-2-3 + stonefort Warden
    Acr3 hosszu: deep 1-2-3, stonefort Warden, Heart of Sin + Azmo, es aztan Arreat Crater level1-tol vegig a csigalepcsos palyakon az utolso questig asszem.

    Ez mind olyan hogy mire van idonk meg mi kell. Ha kulcs kell akkor rovid program es mp9-10, ha DE meg XP run es raerosen megyunk akkor csak mp7-8 es a hosszabb program.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák