Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mpierre

    veterán

    válasz Sirandrish #30795 üzenetére

    Ez EF dolog érdekes.
    Sose zavart szinglibe az, hogy néha egy-egy mob eliszkol. Lehet azért, mert keresztülnyargalok a térkép egy részén és magamra húzom azt ami ott van mindenestül. Aztán be a közepébe. Aki ki tud szaladni az úgyis visszajön mire végzek velük. Ergó nem oszt, vagy szoroz az a 12,1% fear, ami a Ef-n van.
    Partiban ellenben volt már egy-két érdekes jelent. Ez főként olyankor van, ha nincs elég sok mob, vagy a társak már ritkítottak. Ilyenkor beesni és kiosztani az első feares pofont nem jó vicc. Eliszkol a rohadék. De ez van.
    Ahogy látom lassan mindenki megtanulja kezelni az EF ficsőrjét. Ha valamelyik mob kis halálfejjel a feje felett spurizik kifelé, azt felebaráti szeretetből hagyják elfutni. Senki nem megy utána. Visszajön, ha van még mob mire visszaér. Ha nincs, már úgyis továbbálltunk. Túlélte. Volt egy jó napja. Az elit más kérdés. Azt akkor is levadásszuk, ha akarja, ha nem.

    Szóval barbárként nem zavar. Cleavet használok ott tök mindegy, egyszerre többet üt. Abból egy elfut? Na és? Frenzynél és bashnél kiábrándító lehet az EF ficsőrje ezt nem vitatom. Magyarán inkább skillfüggő a barbinál.

    jjc: Na ilyenben még nem volt részem. Végül is volt ott monk rendesen. Egy-két ima és tuti visszajött volna a loottal egyetemben. :DDD

    [ Módosította: vhunor ]

    #### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

Új hozzászólás Aktív témák