Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz czpitti #29690 üzenetére

    Az az amu, ami AVD-es, 90%+CD, 9%+CC, 200Dex+, olyan 3-5k-val ad több dps-t mint a mostani, és 2B.

    A mostani amu 323dex, 86vit, 10cc, 53cd, sox. Ha ebbe dex követ teszek az már közel 400 dex. Kb. ott vagyok mint a te amud. Egyenlőre nem hiszem hogy ennél jobbat fogok craftolni.(persze lehet tévedek :) )

    Egy 500millás avd gyűrű 6k-val adna többet, de bukok 2k life-ot, 64 all res-t. A 100m-essel ugyan így mindent bukok 3k dmg-ért cserébe. Az 50m-es avd-s dps-ben ugyan ott van, de semmi más nincs mellette, az már sehogy nem éri meg.

    Szóval sokszor jobban jár az ember avd nélküli itemekkel. Egyrészt sokkal olcsóbban beárazzák, az avd hiányát könnyen tudja kompenzálni egy-egy magasabb dps stat, és még egy stat hely marad vitának, all res-nek stb...a high end dps cuccoknál, ahol már nincs hova emelni a kísérő dps statokat, nyilván csak az avd-s verzió játszik.

    Szóval kb. ez az oka miért nincs avd. Vennék én olyat, ha lenne, és megérné. Nat ring-ből meg felejtős: avd, 5.5+cc, 80+dex, 9as verzió....nincs, vagy mrd-ok.

    A majd 40%-os sw bónuszos verzió jól hangzik, de csak cyclon build-re jó, nem marad mozgástered (nem mintha nagyon változtatnál a skilleken persze), illetve mp10 über partiról is ki.hatnak, mondván 160k dps-el mit keresel itt.:)
    A fot bónuszosnak nem látom értelmét, hisz a fot szinte semmit nem sebez. Egy mp10-es elit meg meg sem érzni. Nem beszélve egy 4-es parti bonusz-osról.

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák