Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz quex #28678 üzenetére

    "2 milliárdos korlát esetén túlárazottak, de 5 milliárdos korlát esetén alulárazottnak tartanál. Melyek ezek? Ezek azok az itemek, amelyeket nem azért nem vesz meg senki, mert nem elég jók a maximális 2 milliárdos árhoz, hanem azért, mert ugyan annyiért jobbat lehet kapni a mesterséges felső korlát miatt."
    Ilyen nincs. Vagy van rá kereslet vagy nincs. Ha nem ér annyit nem megy el, ha valakinek megéri akkor elmegy. A mesterséges korlát csak torzítja az egészet. Arra jó, hogy a becsületeseket, alulinformáltakat és alkalmi játékosokat jól átb@sszák. (mert ezek nem fognak máshol seftelni, hanem max eladják alulárazva AH-ban most, mert számukra nincs más opció)

    Itt dobálózunk a milliárdokkal de egy "normális" játékosnak nagyon nincs ennyije. Ezek a milliárdos kérdések igen kis hányadát érintik a játékosközönségnek, azokat meg lesz@rom. A többség nem "ledolgozta" a részét hanem botoktól vette a goldot vagy sokat hiénázott kihasználva az alkalmi játékosok tájékozatlanságát. Mindkét réteg megérdemli ha átverik. Vagy úgyis figyelnek, hogy mire költenek, vagy megérdemlik, ha kifolyik az ujjaik közül a gold.

    edit:
    Amit én gondolok a 2 milliáros itemekről: először elviszik a legjobbakat (alulárazottak), aztán a második-harmadik-sokadik legjobbat egész amíg még megéri valakinek. Ha nincs 125 igény ilyesmire, akrko a 125. legjobb bent rohad.
    Amit te gondolsz: a 125. legjobbat azért nem viszik el most mert van jobb és nem azért mert annyiért a kutyának se kell

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák