Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    Lehet szidni a Blizardot, de egyszeruen van olyan amit nem lehet kontrollalni. En az RMAH-t nem rovom fel nekik, ertelemszeru hogy akarnak meg penzt csinalni az jatek eladasi aran felul is. Ez meg mindig jobb mintha a D3 is havi fizetos account lenne mint a WoW. RMAH nelkul nincs eur alapu cserebere es nincs plussz bevetel. Pont.

    Masik dolog. Amig 2 tetszoleges user trade ablakban egymas kozott limit nelkul cserelhet itemet itemre vagy itemet goldra addig nincs mit csodalkozni. Mindig is lesznek olyanok akik siman fizetnek cashben vagy atutalassal 1-1 top itemert, es ez nyilvan nem kerul be a rendszerbe. Gold eladasa jatekon belul ugyanez. Ezt a Blizzart nem tudja kontrollalni, csak ha letiltja a tradet.

    Szerintem egyebkent viszonylag jol lottek be az aranyokat. Aki megengedheti maganak miert ne fizethetne 2-3-5-10 eurot egy jo cuccert vagy vehetne goldot RMAH-ban.. Ez eleg olcso hobbi szerintem, szarunk el penzt annyi minden hulyesegre.. most hadd ne hasonlitsam 1 doboz cigi arahoz.. :)

    50-250 eurot adni top cuccert szerintem mar durva tulzas, de nekem nem is tellik ra, akinek meg igen attol nem sajnalom. Van 6-7 emberek akikkel egyutt jatszom, es full hidegen hagy hogy milyen cucc van europa top DH-jan, es hogy azt farmolta a tulaj vagy arany VISA-val fizetett erte :)

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák