Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberbeni

    addikt

    válasz Rankerz #23617 üzenetére

    Nem olyan szörnyű a helyzet, de azért egy kisebb balansz mindenképp elférne:
    Magas MP-n nem lehet olyan jól tölteni a hatredet, anélkül meg nem sokat sebez a DH, plusz bat companion nélkül még sima ball lightningozással is ki lehet futni a hatredből.
    Ha menekülős az ellenfél, akkor cumi van, mert spike trap nem sokat ér ott, ráadásul csak az echoing blast rúna használható belőle jól. (Tapasztalattal kicsit ellensúlyozható, de van amikor annyira durván futkároznak, hogy semmi nem segít)
    Spike trapen kívül kb semmi nem hatásos MP10-en, amin meg 1.2s-es arming time van, tehát ennél hamarabb semmit sem lehet megölni, még a normál mobokat sem.
    Shadow Power kötelező skill. (csak két egykezessel lehet 3+% ls-t szerezni, ráadásul a 6% ls sem teljesen elég reflect ellen, kivéve talán brutál resisttel, itt ugye barb/monk előnyt élvez, mert nekik ott a 30% dr, és 2*1h és 2h kombóval is össze tudnak szedni 6% ls-t, spike traphez meg ugye nem nagyon jó a loh)
    2h xbow az egyetlen használható, ha sokat akarsz sebezni, abból meg 99,9999%-ban csak manticore van. (Szintén spike trap miatt.)

    @Gyick: Attól függ, hogy csak xp kell, vagy inkább DE+itemek is. Meg hogy van e legacy nat seted, vagy nincs. Egyébként én ezt ajánlom (angol).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák