Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz _ocsisajt #112434 üzenetére

    jobbulast. egyebkent szaglas / izles kinullazodasa mastol is lehet, en szigeten amikor kimentem egy hetre menetrendszeruen a harmadik es az otodok nap korul mindig elvesztettem a szaglasom. ez onnan szokott feltunni, hogy volt egy 500 meter hosszu szakas egyik oldalon kajasstandokkal (egett olaj ftw), masik oldalon toitoiokkal (utobbiak tomor hiposzagban szoktak uszni), en meg ebbol semmit nem ereztem. marmint semmit.

    egy ideig a szallopor (amire nagyon enyhen, de allergias vagyok) az meg meg szokott lenni (kb mintha finom homokkal dorzsolnek az orrod belulrol), de aztan egy ido utan maradt az uresseg. egyik nagyon durvan por + szallopor even egyebkent megjartam a surgossegi satrat is, adtak receptet, de mondtak, hogy hat nem kene alkoholt fogyasztani, meg egyebkent varjam meg, mire kimegy az alkohol. szigeten. maradtam az oralis receptor supressionnal.

    ---

    mas, flavor of time rerollbol valaki utanaszamolta, hogy egy (ancient) cold / socket + [dam vagy chc vagy chd vagy dex] kombora mekkora esely van? ugye cdr es ms fix, mindenkepp az mst rollolja az ember, szoval kb ezek jok, esetleg a cold helyett mas offensive. azt hiszem ugy 50+ FoTnel vagyok eddig szezonban, es egy cold/chc/cdr/rcr/socket eddig messze a legjobb amit ki tudtam forgatni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák