Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Sárpac #11065 üzenetére

    Szerintem néha ha lagos a játék akkor csesződik el az életutánpótlás. Olyan volt, hogy a rend nem töltött életet, a fegyver se töltött életet, csak beakadt a z életgömb. Aztán egyszer csak elkedtek agyoncsapni. (na jó, egycsapásra végem lett, mert a fele/harmada élet az már nem sok). Oknak én a lagot tudom elképzelni, vagy hardveres problémát:
    - hardver: a kiadott parancs és az effektek megjelenítése közt időbeli csúszás van. Ez a laptopomon nagyon durva. Gondolom nem jó hozzá a videokártya, vagy rossz a beállításom. Finomabb módja az alkalmankénti lassúság vagy kicsi szaggatás, a durvább, hogy csapok és 0,5-1 másodperc múlva hajtja a kép szerint végre. jó eséllyel ez mellémegy elég szépen, vagy nem vesz be minden akciót.
    - lag: otthoni gépen nincs lassulás, minden szépen működik, de vagy nem veszi be a kiadott parancsot, vagy néha nem működik. Ilyen a beragadt élet, a nem működö rend és passzív skilles élettöltés és (szerintem) az overpower extra chc-jának sebzésénél az életszívás is. azonos resist, armor és life leach, erre +10% chc és instant halál a következő 2-3 csapás. Előtte még töltöttem is visssza a sérülésen felül.

    Szóval vannak "kapjabeaBliz" vagy "rohadUPCNet" pillanatok :DDD

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák