Hirdetés
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- [Re:] Realme X2 Pro – van új a nap alatt
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Egyre több az olcsó 5G-s készülék
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Android szakmai topik
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Bombaformában futott be a Poco X3 NFC
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Kiállított vagy bontatlan termék választása ?
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hozzászólok Aktív témák
-
FrostyBoy84
senior tag
Sziasztok!
Tegnap végre egy dell studio 1555-ös tulaj lettem. Egy problémám akadt a dell driver download managerrel, nem működik megfelelően, azaz sehogy
. A Dell honlapján kijelölöm a drivereket add to list funkcióval majd mikor elindul a program kiírja, hogy üres a listám, adjam a letölteni kívánt tartalamat a letöltési listába. Körülbelül 100x hozzáadtam de a progi üresnek látja a listát. Win7-el és Xp-vel is próbáltam, a jelenség ugyanaz. Ötlet?
-
FrostyBoy84
senior tag
Sziasztok!
Dell studio 1555 laptoppal rendelkezek, az aláírásomba láthatjátok a részletes konfigot. A problémám az, hogy (tudom nem játékgépem van), hogy a dirt2 és a cod mw1 is szaggat ami szerintem ilyen konfiguráció mellett repülve kellene mennie. A legújabb hekkelt 10.3 drivert telepítettem fel és win7 prof oprendszert használok. A másik problémám ha lejjebb veszem a felbontást, akkor összeugrik a kép ahogy már páran jelezték itt is. Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm! -
FrostyBoy84
senior tag
Sziasztok!
Szomorúan tapasztaltam a most beszerzett Dell latitude E5500 laptop anyaghibás. Lám csodát MADE IN Poland......
Nem akartam hinni annak amit írtatok, de igaz, a lengyel emberkék felettébb trehány munkával rakják össze ezeket a laptopokat. Érdemes ezt a hibát jelentenem a dell support felé vagy csak akkor foglalkoznak vele ha a készülék is hibásan működik? Hiba: egy csavar túl van húzva és meg van hajolva egy rész a ház tetején, ahol a kijelző kapcsolódik hozzá. Köszi a segítséget! -
FrostyBoy84
senior tag
válasz
FehérHolló #15030 üzenetére
Szia!
Nekünk is van és elég komoly kis szerkezet, még nem volt semmi probléma vele.
-
FrostyBoy84
senior tag
Sziasztok!
Dell inspiron 7110 bluetooth hibával küzdök. Régebbi hszben már volt valakinek ilyen jellegű hibája de azt javasolta valaki itt hogy a dell support center megmondja mi nincs jól feltelepülve. Nekem nem mondd semmit hogy hiba lenne pedig az eszközkezelőben sárga felkiáltójel van. Ötletek? Köszi!
-
FrostyBoy84
senior tag
Sziasztok!
Dell studio 1555-nél a touchpad érzékenységet beállítva minden újraindítás után visszaáll a default értékre. Ezt valahol ki lehet kapcsolni? Köszi!
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- [Re:] Kingston 64GB
- [Re:] X99-as alaplap + Intel E5-2630 v3 (8 mag 16 szál) + 16Gb Hynix 2400 Mhz ECC ram
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- [Re:] Egy lány halála után Olaszország tiltja bizonyos felhasználók előtt a TikTokot
- További aktív témák...
- FULL-HD 15,6 Dell E5530 / Intel Core i3-3generácio / 8gb ram /128gb ssd / HDMI / win10 - Windows 10
- Lenovo Legion Y530 - FHD IPS / i5-8300HQ / 8GB DDR4 / 128Gb NVME + 1Tb / GTX 1050Ti 4GB / HUN
- XMG Ultra 15
- Nintendo GameBoy Advance - Ultimate Edition MOD kézikonzol
- Újszerü Dell E6320 /Intel core i7-2620m / 4GB / 128gb ssd / Windows10 - Windows 10 telepitve - 1 h
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest