Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Sziasztok!

    Elkezdett foglalkoztatni a dolog, hogy lassan majd lecserélem a Dell Latitude E6540-es kis munkás notimat, de kicsit el vagyok veszve és nem is követtem az új modelleket, szóval fogalmam sincs, hogy merre is lépjek majd tovább. A gondom az, hogy csak 15.6-os méret jöhet szóba. Látok csúcs szuper 14-es full hd IPS kijelzős Dell gépeket itt az aprón is szuper áron, de az nekem nagyon kicsi és sokat használom a numerikus részt is a jobb oldalon.

    Tehát az lenne a kérdésem, hogy melyik az az új Latitude széria (csak ez jöhet szóba), amelyik manapság az én E6540-em megfelelője és a következő paraméterekkel rendelkezik:

    - 15.6" full hd IPS
    - új(abb) generációs i5-i7 proci
    - Világítós bill
    - NVME SSD támogatás (256-512GB)
    - DDR4 ram (16GB fog kelleni, a mostaniban is ennyi van)
    - Mindennapi használatra alkalmas, kényelmes tapipad (nem használok egeret és imádom az E6540 tapiját, az E5520-am tapija is tökéletes volt, szóval remélem az új modellekben sem rontották el)
    - Jó akku idő
    - Csak Intel VGA. Nem játszom laptopon és fontos a hűvösebb, megbízhatóbb és halkabb működés + kisebb fogyasztás

    Ezek lennének a főbb kritériumok. Nem feltétlenül új, bolti gépet keresek, apróról is jó, ha találok, a lényeg, hogy kicsit előrébb lépjek és fiatalabb gépet nyüstöljek a következő években (NVME SSD, DDR4, újabb generációs processzor, stb).

    Ha van ötletetek, akkor kérlek ne tartsátok magatokban. Előre is köszönöm :)

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák