Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tepimartin

    tag

    Sziasztok!
    Laptop vásárlás előtt vagyok, kb. 180 ezret szánnék, és elsősorban a Dell Inspironok között gondolkozok. Először ezt a fajtát néztem:
    Dell Inspiron N5110 Black NV i7 DRM
    De aztán írták több helyen, hogy felesleges a core 7-es processzor, mert nem használom ki, mivel nagyon melegszik, ezért az órajel csökkentésével megpróbálja lehűteni magát. Aztán azt mondták, hogy ennek a zsanérja kb. egy év alatt el fog törni és, hogy nem túl starpa az anyaga, csak bajok vannak vele. Ez szerintetek igaz-e?

    Aztán most pedig kinéztem egy másik Inspiront, amibe nem az Intel Core processzor van, hanem az AMD A8-as. A típusa:
    Dell Inspiron M5110 Black A8 LX
    Na ez az a laptop amiről nem olvastam még véleményt, ezért szeretném kérni a segítségeteket. Szerintetek érdemesebb lenne-e ezt megvenni vagy inkább egyiket sem?
    Átlagba azt mondták ezekről a procikról, hogy kevésbé melegednek meg ilyesmi, hogy inkább ez mint az intelek.
    Igazából honlapkészítéshez, videószerkesztéshez, képszerkesztéshez és nagyobb gépigényű játékokhoz kellene a laptop, tehát a videókártya és a memória az fontos dolog, meg hát persze a processzor.

    Általánosságba még különben azokat hallani az Inspironokról, hogy gyenge a zsanér, hogy a TFT minősége rossz, és a betekintési szöge szinte egyenlő a nullával és, hogy egyes színárnyalatok között szinte nincsen különbség. És mivel fényes kijelzővel kaphatóak ezért egy világosabb, napfényesebb helyen, szinte tükörként funkcionál. Még arról is halottam, hogy nagyon melegedni fog, és hangos lesz. És még annyit, hogy a melegedéskor Touchpad bal oldalán, ahol a kéztámasz van átforrósodik a burkolat, és ez nagyon idegesítő tud lenni. Ezek a dolgok mennyire igazak, ti mit gondoltok, milyen tapasztalataitok voltak? Ja és, hogy milyen Dell-t ajánlanátok ebben az árkategóriában, ami jó és az én elvárásaimnak megfelelne. Elsősorban ez a M5110 a legszimpatikusabb, szerintetek érdemes lenne ezt megvenni? Előre is köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítenétek!

    Martin

Új hozzászólás Aktív témák