Új hozzászólás Aktív témák
-
birq
tag
válasz huliganboy #94647 üzenetére
Mar 3 ismerosom vitt vissza laptopot. Mindannyian visszakaptak az eredeti arat. Ugyanigy a 15 eves tevenek es meg sorolhatnam.
üdv: Attila
-
Adonimus
senior tag
Eladó Kicker zx100.2 autós erősítő. 10000ft. Ma átvehető debrecenben. Szép állapotban van.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Zola007
veterán
Van most valamelyik üzletben háztartási gép beszámítás?
Egy mosógépet szeretnék venniJa, és a Full Háztartásigép kereskedést nem ajánlom senkinek.
A vett újszerűnek kinéző mosógép 2 hónapig bírta, javíthatatlan, 5e Ft-ért vennék be.
köszb+[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
birq
tag
válasz huliganboy #94656 üzenetére
Csak amit ott vásároltál. Tescos blokkot kell virítani
Pontosabban a blokknak tescosnak kell lenni, de pl ha visszaviszel egy teljesen máshol vásárolt vasalót, és a tescos blokkon meg csak annyi van hogy vasaló akkor jó eséllyel megkapod a blokkon szereplő összeget.
[ Szerkesztve ]
-
birq
tag
válasz PhoenixSzG #94658 üzenetére
Mindenkinek ez az első kérdése, de a választ továbbra sem tudom csak azt hogy a dolog működik.
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #94655 üzenetére
még mielőtt felmerül: igen, náluk vettük a mosógépet
EMAG-ra van esetleg valakinek kuponja vagy kedvezménye?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zsoleszhun
addikt
válasz huliganboy #94647 üzenetére
Mindegy mikor vetted csak meglegyen a papírja? Azért kérdem mert van egy thomson dts házimozim ami 59900Ft volt 2003-ban és megvan minden papírja, blokk + jótállás Ha visszaviszem kifizetik a vételi árát? wtf?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Atomantiii
addikt
Keresek működőképes Illusionsat M3-as műholdvevőt.
-
elfelejtette
veterán
És azt sem kérdezték meg, hogy meddig tart ez az akció?
Van egy félig hibás mikró, ami náluk lett véve, már csak a grill része működik..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
törölt tag
válasz elfelejtette #94663 üzenetére
Ha a szikrázós baja van, akkor kb 2e Ft-ból kapsz annyi csillámlapot a Hobby-ban, hogy 6-7 alkalomra elég.
Régit kiveszed, körberajzolod kivágod, és óvatosan hogy ne repedjen meg berakod az újat. -
birq
tag
válasz elfelejtette #94663 üzenetére
Nem foglalkoznak vele hogy működőképes-e, bár lehet hogy rákérdeznek, de bedugni és kipróbálni biztosan nem fogják. Vidd vissza bátran.
Zsoltifree: ismerek olyat aki 15 éves tévét és 14 éves fűnyírót vitt vissza. Vigyed a házimozit is, ne habozz.
Egyébként hallottam már olyan infót is hogy szeptember végéig tart az akció, meg olyat is hogy augusztus végéig. Biztosat nem tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
Ha vki gyűjti a Sparban 99 Ft/ 1 db -ért meg is vásárolható amíg az Aldiban 150 Ft/ 5db.
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Van itt a topicban valaki aki szerszámokkal foglalkozik ?
3 db Proxxon készletre lenne szükségem.Köszönöm.
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Marci79
senior tag
válasz Zola007 #94655 üzenetére
Nem adtak rá garanciát? Azért én "hisztiznék" náluk a helyedben.
Én a 220 outlet-ben vettem egyet és arra volt 6 hónap. De már másfél éve, szépen működik ma is.[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
bobace
addikt
Tesco ugyben:
Tegnap voltam, blokk+ termék= instant money.
Vevoszolgalati pultnál, szeptember végéig van.
Miért éri meg? Nekem is ez volt az első kérdésem, de fogalmuk se volt, csak sík idegek a rengeteg melótol. Lehet külföldön leadja a Tesco valahol jó pénzért, csak nem ennyire hülyék. És még nem is hirdetik pedig, de van sor, erre lehet készülni...[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
(Bundás)
addikt
160-250gb körüli 3.5"-os sata 100%-os sata hdd-t keresek > privi
-
_seth_
veterán
válasz bobace #94673 üzenetére
Értéktől függetlenül lehet visszavinni? Pl egy 3e forintos hajsütővas is visszavihető aminek csak blokkja van?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
birq
tag
válasz _seth_ #94675 üzenetére
Igen, elég a blokk, és nem csak műszaki cikkeket, ruhákat is visszavesznek. Hallottam olyat is hogy a tesconak van valami saját márkás ruhája amit blokk nélkül is visszavesznek, mert azt egyértelmű hogy ott vették, csak azt nem tudom az árát hogy állapítják meg...
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Debreceni, Volvo (s60)-hoz értő embert keresek állapotfelmérés (külső-belső-műszaki) céljából. Nem értek műszakilag sem ehhez, sem a többi típushoz. A vásárláskor lehet, hogy utazós lenne a móka, természetesen tiszteletdíj fejében. Tudom, hogy a motorba nem látni bele, de az állapot azért egy hozzáértő számára elég pontosan megtippelhető.[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
SOAD19
addikt
válasz Calogero #94678 üzenetére
Írta, hogy kp-t adnak. Én is így tudom, ezért is olyan hihetetlen. Még a levásárlás is nagyvonalú lenne... A melóban múltkor mi is filózgattunk ezen, hogy mi lehet a dolog hátterében. Talán marketingfogás, lehet arra megy ki a játék, hogy ezek után mindenki tőlük vegyen műszaki cikket, arra apellálva, hogy hátha a jövőben újra lesz ilyen akció...
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz huliganboy #94681 üzenetére
Akkor megkérjük azokat, akik oda visznek vissza valamit, hogy kérdezzenek erre is rá.
#?*@&!
-
Laraxior
titán
Most akkor a cuccot is vissza kell adni, vagy csak elég a blokkot bemutatni és kifizetik az árát?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Petisan10
csendes tag
lenovo laptop blokk nekem is kellene ha esetleg van valakinek
-
birq
tag
Most kaptam a friss hírt hogy már csak 28 napon belüli vásárlást vesznek vissza. Valaki erősítse meg ha ugyanezt tapasztalja...
-
Zola007
veterán
válasz Marci79 #94670 üzenetére
1 hónapot adtak rá, használtan vettük.
Mindegy, többet nem veszek használt háztartási gépet.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Bakker
Menjetek már be megkérdezni, ha ennyire fontos, ne tippelgessetek a levegőbeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #94690 üzenetére
valószínűleg
Ez van sajnos, gyorsban kellett mosógép és olcsón, ennyi volt a keret, mert kiköltekeztem magam a költözés miatt.
Mondjuk most se több, de muszáj lesz venni valami értelmeset.Egyúttal konkrét márka/modell ajánlást szívesen fogadok max 80-90e Ft árkategóriás gépre
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz customer114 #94693 üzenetére
albérletben lakom, tavaly még az előző helyen volt mosógép.
Mondtam a tulajnak, hogy le lehetne cserélni a program keretében
Az volt a vénasszony válasza, hogy "Jaj, de az milyen sok pénz lenne".
Előtte 5 másodperccel adtam át neki 120e Ft-ot mint 2 havi bérleti díj.
Pislogtam kettőt, aztán hagytam a f.....ba az egészet.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Laraxior
titán
Azért az nem gyenge, hogy veszek egy Samsung cuccot a MediaMarktban, hazaérek, még beüzemelés előtt gyorsan el akarom rendezni a regisztrációt a Mysamsungon... Aztán az az üzenet fogad sokadik próbálkozásra, hogy ezt a terméket, nem a Samsung Hungary Zrt hozta forgalomba, ezért nem jár a plusz egy év garancia. A doboz oldalára persze fel van ragasztva a Samsung Hungary Zrt kis zacskója, benne a kis reklámos papírka...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Laraxior #94695 üzenetére
Saját tapasztalat, hogy nem a forgalmazással van a gond, hanem a Samsung rendszerével.
Hasonlóképpen jártam korábban, én egy fényképezőgépet akartam regisztrálni, szintén MM-ből vásárolt, hivatalos magyar Samsung forgalmazás.
Ugyan ezt a rendszer üzit kaptam én is. Írtam a MySamsung supportnak, pár percen belül jött az email, hogy náluk van a hiba, valamiért hiányzott az SN a rendszerükből, de hozzáadták és már regisztrálható.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Laraxior
titán
válasz z0d1AK #94696 üzenetére
Én is felhívtam őket azonnal, azóta eltelt 4 nap... Semmi hír
-
Zsoleszhun
addikt
Bréking! Bementem a tescoba mert már nagyon piszkálta a csőrömet ez a visszavásárlási akció.
Igen van ilyen de ma reggel 7 órától módosítottak rajta. Már csak a 28 napon belül vásárolt termékekre vonatkozik!Sajnos lecsúsztam mert hamarabb kellett volna utánnajárni
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki autó üveg fóliázásban ajánlani valakit Debrecenben?
1.4 T-jet M32
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VMware
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest