Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz hucsikoi #93203 üzenetére
nem vicc, múltkor elkérték az Aldi-ban mikor vettem 2 sört.
Előző nap voltam fodrásznál és épp vásárlás előtt borotválkoztam, bár azért nincs baba arcom.Igyekeztem kibírni röhögés nélkül és odaadtam.
Látni kellett volna a pénztáros csaj arcát, mikor meglátta, hogy novemberben leszek 31 éves.Nem tudom, hogy örüljek-e neki, hogy mikor 20 voltam 30 néztek, mikor 31, akkor pedig 18-nak
Néha eszembe jut a "Benjamin button különös élete" című film.
Ha valaki még nem látta, akkor ajánlom megtekintésre, rendhagyó alkotás![ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Borosz
őstag
-
erik365
senior tag
Régen olvastam a milstory.blog.hu-t, jókat derültem a posztokon.
Aki nem ismeri ajánlom megtekintésre .[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
yanna
addikt
válasz Borosz #93205 üzenetére
Igen, a karszalagon ez volt, ill. AEGÜH, mint helyettes.
Egyszer Sefcsuk honvéd -aki józanul sem volt egy nem agresszív- kiment kimaradásra, evett, ivott kint és be akart hozni egy fél liter portorico rumot. A kapuban mondták neki a srácok, hogy ge
cnyó a kapuügyeletes.
Erre Sefcsuk arrébb ment, és 2 húzásra megitta a 60%-os nedűt, majd feljött a körletbe. Na aztán fél óra múlva volt ám őrjöngés, mindenkit meg akart ölni. Hatan alig bírtul lefogni. Horrorfilmbe illet az az éjszaka. -
bul07
nagyúr
Édesanyám ezt ma is műveli csak tojással
3-4 tojást feltesz főzni(csirkéknek kacsatojást) majd elmegy etetni, és utána be piheni
És amikkor elfő a víz a tojásról úgy robbannak fel mint az ihaj, mint egy gránát terít rendesen
Évente 2x 3x megtörténik, mikkor menyire teríti a konyhát[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Calogero
addikt
Én nem voltam katona. A születési évem el volt írva 79 helyett 72-re.
Általános 5-dik osztályba jártam amikor vinni akartak katonának. Én meg is jelentem édesapámmal a Péterfia utcai épületeben. Volt is meglepetés odabent
Akkor azt mondták, hogy majd javítják.....de azóta se szóltak hozzám. -
-
zolikaDB
veterán
Valaki ismeri a Lidl magasnyomású mosóját? Mármint, tapasztalat érdekelne
[link] -
bul07
nagyúr
válasz Calogero #93213 üzenetére
Én 2x voltam sorozáson annak ellenére hogy rendesen be volt adva a papír hogy tanulok, elsőre nem is értették miért vagyok ott de végigteszteltek , elküldtek kórházba mert magas volt a vérnyomásom (írtak is fel vérnyomás csökkentőt)
Másodjára vittem a papírokat és nem is lettem alkalmas
Sokan meg mindenfajta kamu indokkal meg akarták úszni, egyik falunkabelinek annyira jól ment hogy majdnem bevitték kényszer kezelésre mert olyan papírt szerzet, a jogsiját is alig tarthatta megÖcsém volt katona, alap után a radarnál volt őr szolgálatos
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
zolikaDB
veterán
válasz diablo1984 #93217 üzenetére
Oké, mert a 2 év garis 18e Ft-os Kärcherem úgy vettem, h van hozzá alkatrész meg minden, és 3. évében megdöglött, és 15e lenne a javítás...
-
Zola007
veterán
Hol kapok öntapadós gumiszőnyeget vagy gumilapot épelméjű áron?
~ 1 m2-re lenne szükségem, de neten ilyen 8-10e Ft-okat kérnek érteMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
vlevi
nagyúr
válasz mghltm #93218 üzenetére
A mi utcánkban (2 saroknyi szakasz) ez úgy zajlott, hogy egyik reggel kijöttek, kiraktak 4-5db megállni tilos táblát. Pár hét múlva jött egy daráló, meg egy teherautó, felszedték az aszfaltot. Ez volt kb fél délelőttnyi munka. Ezután megint jónéhány hét szünet, majd megint jött egy aszfaltozó gép, és rövid idő alatt végigtolta új aszfalttal az utat. Ésvégül talán fél év is eltelt, mire jött valaki, és beszedte a megállni tilos táblákat ...
-
-
espada99
csendes tag
Tudnátok valakit ajánlani egy régebbi Samsung Galaxy S3 kijelzőnek cseréjéhez? Húgomnak adnám a telefont, de eddig 20k alatti ajánlatot nem kaptam, annyit pedig az egész telefon nem igazán ér
-
bul07
nagyúr
Nincs itt olyan köztettek aki nyomtatóhoz jól ért vagy szervizel
Döntés előtt vagyok és jó lenne olyannal váltani pár pm-et aki benne van ebben(tudom van milyet vegyek nyomtatós fórumrész de ott egy márka embere van jelen nagyon és ugye ezt nem is kell tovább írni)
Amúgy döglődik a jól kiszolgált Brother DCP-145C készülékem, szelem képeset nyomtat és videókat megnézve lehet elég lenne egy fej tisztítás de nagyon szét kell hozzá szedni és a végeredmény is kétséges
Így mielőtt nekiállok kellene egy utód a szerény pénzmagbólKár hogy már nem lehet kapni DCP szériát 2010-be vagy 2011-be vettem a 145 és azóta jól dolgozott, bár nem sokat használtam havi 30-50oldal
[ Szerkesztve ]
-
-
GIJoe
addikt
válasz Beerdrinker #93229 üzenetére
a csatornafedő megoldásuk világraszóló
-
bul07
nagyúr
válasz belinho #93228 üzenetére
Nekem elég lenne csak a fekete is
Nem is tudok dönteni sima mono lézer szkennelni megmarad a régi, vagy valami olcsó tintás legyen amit lehet tölteniemagon van 11e tintás szkennelős
-
belinho
senior tag
Otthonra én már lézert vennék, ha nem nyomtatsz ipari mennyiségben, akkor nagyon sokáig elég lesz.
Itthon nekem is egy HP tintás van, de én keveset nyomtatok, de sokszor beszárad emiatt, töltögetést sem bírja már a patron, az utángyártott is drága bele, ami néha szintén rossz. Persze mikor sürgős lenne a nyomtatás akkor kell kínlódjak vele. Kivágnám már a francba az egészet.
Szóval szerintem lézer, a brother-t meg hagyd meg scannel-ni. -
bul07
nagyúr
Most van az emagon 15.9e Ft egy mono Samsung, elméletileg 4000Ft hozzá a toner
Bár ha azt nézem hogy mit adnak hozzá az 1000oldals, és én havi max 50 oldal akkor az 20hónap, de van hogy csak 15 oldalt nyomtatokNa alszok rá és lehet estére megrendelem
Amúgy nekem sose száradt be mert folyamatosan áram alatt van és tudja magát javítani/járatni, általában éjszaka szokta csinálni jó két percig sípol pumpál meg mindent csinál
-
Morgal
aktív tag
Eladó:
United Bikes KL40 bmx (teljesen gyári állapotú haladó street bmx) - 65k
Door Gym Xtreme workout ajtókeretre rakható multifunkciós húzódzkodó rúd - 3k
Érdeklődni privátban!
[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
válasz diablo1984 #93238 üzenetére
Azt is érdemes megnézni hogy van e benne egy chip mert ha nincs akkor lehet tonner porral tölteni és akkor olcsóbban ki jössz mint egy új tonnerrel
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Antimatrix
senior tag
Szia!
Samsung SL-M2026 monokróm lézer nyomtató, A4
( samu kb 5 éve volt a csucson azóta csak tonerek kapacitása csökkentés zajlik
3k->2k-> 1,5k- > 1,2k most már 1k - ezek tudnak marketinggel érvelni
- ez vicc tintások tudnak 945 oldalt
EPSON csúcsok L1xx 2xx széria CISS 1200-2400 oldal 70ml tintával gyári minőséggel -)ez nem eszik meg akármilyen chipet erről gondoskodik a Samsung gyár rendesen
CHIP SAMSUNG MLT-D111S (M2020,M2022,M2070) 1K -
3 540 HUF - Raktáron + utánvétel szállítás minimum 990Ft + port kell bele szerezniPROCOLOR TONER MLT-D111S (CHIPES) BLACK 1k gyári toner töltötten - - 8500Ft
Inkább ez már 1000x jobb és stabilabb : Kyocera-fs-1041
Előnyök : 1600 oldalas toner jár bele - picivel kerül többe és minimum 2x tovább tart mint akármilyen Samsung lézer ( samu kb 5 éve volt a csucson azóta csak tonerek kapacitása csökkentés zajlik
3k->2k-> 1,5k- > 1,2k most már 1k - ezek tudnak marketinggel érvelniVan készleten nyomtató és toner is
https://ipon.hu/webshop/product/kyocera_fs_1041/294951
magyar a leirás: http://kyocera.hu/termek/tartalom/kyocera-fs-1041
toner: - TONER TK1115 (CHIPES) BLACK 1,6k - 6850Ft
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
gps76
őstag
válasz Antimatrix #93241 üzenetére
Én kb.4 éve vettem egy Epson BX535WD-t ami irodai verzió, 30 ml fekete patron 1500-ér lehet venni bele, kb. 50 patront használt már el az asszony és semmi baja, néha kell egy tesztet nyomni, hogy a fúvókák "járatva" legyenek. Tudja a vezetékes hálózatot és Wlan-t is és 25000 volt újonnan.
-
balinyo
tag
Van valakinek POE adaptere eladó? Passzív is jó (pl Gembird passzív PoE adapter kit PP12-POE-0.15M-W). Vagy tipp hogy Debrecenben hol lehet kapni?
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Twini69
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani Debrecenben korrekt (nem link) festőt, aki kisebb munkát is vállal?
Ismerősök köréből, vagy már dolgozott nektek és elégedettek vagytok vele ![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Antimatrix #93241 üzenetére
Egy dolgot elfelejtesz. A tonerek kapacitásának csökkentése egy okra vezethető vissza: mindenki siránkozott, hogy egy gyári toner 17-18k-ba kerül. A kisebb kapacitásút olcsóbban adják. Ettől függetlenül továbbra is kaphatóak a nagykapacitásúak. Pl az ML-2250D5 12-14k között van, és 5k a kapacitása.
Az utángyártottakban általában valamivel gyengébb minőségű a por, kevésbé tapad a papírra.
Kyochera meg szép és jó, de egyszer legyen baja, akkor ki lehet dobni. Nem csak a belépőket, hanem a komolyabbakat is. A cégnél van egy rakással belőlük. Hiába cserélhető bennük minden külön, ha egyszer valami behányt, akkor értelmetlen az új alkatrészt megvenni bele. Ugyan olyan gány lesz a nyomat. Hiába csak a fényhenger kopik el, akkor is cserélni kell az egész gépet tokkal-vonóval.
Az eredeti Samsung tonerek akár 4-5 utántöltést is elbírnak, mire elkopna a fényhenger vagy a lehúzókés. És utána ha azt kicseréled (1-2k közötti költség), illetve szükség szerint nullázod a chipet, vagy cseréled, akkor megint bírni fog pár utántöltést. Persze mivel fényhenger csak utángyártott kapható, ezért ilyen esetben már csak 1-2 újratöltést bír ki. És itt megint kijön az utángyártott por hátránya: sokkal jobban koptatja a fényhengert. Persze ha mindenféle redván vágott szélű papírt (a teszkós és hasonló mind ilyen) használ az ember, az megint a fényhenger fokozott kopását vonja maga után. Emiatt van legtöbbször az, hogy egy utángyártott tonerben hamarabb kopik el a fényhenger, mint a por elfogyna belőle.
Mondjuk nem értem miért veszik a rossz papírokat az emberek. A jóminőségű alig drágább. A teszkós és a Xerox szinte egy árban van (900 HUF alatt kicsivel az 500 darabos), csak éppen utóbbival messze többet fog bírni a nyomtató.
-
nagyúr
Üdv!
Egy régi panellakás erkélyajtajának a zárja ment tönkre,ez be van vésve az ajtó szélébe.
165 cm hosszú,3 ponton rögzít,6 ponton kell facsavarral az ajtóba rögzíteni.Pár kép :
Honnan lehetne szerezni még ilyet,nem mai darab,vagy akinek ugyanígy bedöglött valamikor,hogyan oldotta meg?
A zárcentrumnak már írtam,de nem válaszoltak. -
Zola007
veterán
-
tahepa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest