- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz HUTCHDB #81149 üzenetére
akkor nem nagyon fogsz találni.
Ezt a típust jellemzően nem főfényként használjákMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz diablo1984 #81150 üzenetére
A következőket nem sértésnek szánom.
Annyiban hasonlítasz a menekültekre, hogy nem érted őket. Ahogy ők sem értik ezt a kúltúrkört. Úgy működnek, ahogy otthon működnének. Az, hogy ez nem jó a mi normáink szerint az fel sem merül bennük. Túl erős tradícionális, és vallási erők dolgoznak ott. Nagyon kevés az európai szemmel "felvilágosult" köztük, de sok esetben azok sem felvilágosultak, csak kevésbé szemellenzősek a társaiknál. -
havast
aktív tag
Valakinek esetleg helyben 128gb vagy nagyobb msata ssd van eladó? sos lenne.
-
Blabcsi
senior tag
Egyedi ajándékot szeretnél? Vagy csak feldobnád a géped? Dekoráció?
Itt a megoldás az oldalon, amit továbbra is lehet LIKE-olni és megosztani.További szép estét!
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
hcs57
őstag
válasz HUTCHDB #81152 üzenetére
A spot izzó fénye 90-120 fokban terül, a led izzóé pedig 60 fokban, ebből adódóan meglepő lesz a megvilágítás, de kis területet világít be. ki kellene próbálnod.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Cheesy
őstag
Sziasztok!
Debrecenben vállal-e valaki tablet javítást? A töltőhüvelybe egy régebbi baleset folyományaként feszíteni kell a töltőfejet, hogy töltsön is valamit. Ezen kívül használható. (típus: Huawei Mediapad 7 Lite)www.vakbelmutet.hu
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #81165 üzenetére
ha pedig közben sikerül eltörni az érintkezőt vagy összeérinteni a szomszédossal, akkor szintén egyszer s mindenkorra megoldottuk a problémát
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #81167 üzenetére
szerintem neki az aljzattal van gondja, gondom próbálta másik kábellel is
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cheesy
őstag
válasz #33253120 #81165 üzenetére
Lehetőség szerint nem babrálnám. Barátnőmé a tablet, ideadta, hogy ha én sem tudok vele mit kezdeni, akkor kuka, mert már hónapok óta nem tudja használni, aki felajánlotta a segítséget guru, az is visszaadta neki.
Töltőt nem kaptam hozzá, így a mobilom töltőjével próbáltam. Úgy voltam vele, ha legalább valamennyire fel tudom tölteni, akkor valami androidos factory reset vagy egyéb huncutság előrébb visz. Rajta volt a töltőn egy-két órát, meg se rezzen. Gondoltam megnézem vesz-e fel áramot, ekkor jött kapóra az e-bayes usb tester, láttam is, hogy 0 amper megy rajta keresztül. Sejtettem, hogy a töltőhüvellyel lesz gond, igazam is lett: kis próbálkozás minden irányba és megleltem a pozíciót, így fel lehetett tölteni, használható a tablet teljesen.
Ezt a töltőhüvelyt kéne kicserélni. Nem piszkálom meg tűvel, nem akarok semmit sem rövidre zárni és tönkretenni a masinát. Ezért keresek profit, aki kicseréli ezt a részét.
www.vakbelmutet.hu
-
pohár
félisten
válasz Chesterfield #81143 üzenetére
az az útlevél gyanús... hisz te is úgy mész a boltba rabolni, hogy viszed magaddal a személyi/lakcímkártya/jogsi/TAJ kártyád
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
func93
senior tag
Sziasztok
Programozas temaba keresek konyveket:
C, C sharp, php, java temaba. Valamint ami meg johetne az az SQL"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
rabtibus
tag
sziasztok,
Tócóskertben jelenleg mindenkinél van adás a DIGI hálózatán, vagy én siklottam el valamilyen karbantartási munka felett ?! -
SOAD19
addikt
Szerintem, ezeket öngyilkos merénylőknek kell tekinteni. Szerintem nem úgy tervezték, hogy gyorsan lemészárolnak sok embert utána pedig gyorsan elmenekülnek. Ha ez lett volna a céljuk, hogy sok emberrel végezzenek, akkor bejuttatták volna a bombákat, majd leléptek volna mielőtt működésbe leptek volna azok. De így, hogy fegyverrel hajtották végre a tettüket, még durvább hatást keltett.
-
patex1983
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Van egy nagyon szép állapotú, kb. félévet használt, műbőr Nokia Lumia 530-ra való műbőr flip tokom, 2000 Ft-ért eladó. Privátban keressetek!
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pohár
félisten
válasz sto1911 #81175 üzenetére
jó, most nem azokra az idiótákra gondoltam, hanem a rendes rablókra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Nem tudom szokta-e valaki használni a DKV oldalát. Nos, eddig egészen használható volt. Erre most csináltak belőle egy lassú, megbízhatatlan, féltucatnyi scriptet futtató, három domain-en ugráló okádékot. Kb használhatatlanná tették az egészet.
-
SOAD19
addikt
válasz #65675776 #81182 üzenetére
Az biztos, hogy wp-vel nem az igazi. Az egyik busz menetrendjét akartam lekérni, de ehelyett a kezdőoldalra irányított. Majd kialakul.
Valamelyik nap láttam az új Nagyállomás látványtervét, nekem kifejezetten tetszik a viszonylag tűrhető mértékű zöld felület miatt, illetve jó ötlet a főút elvezetésének a megoldása.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #81182 üzenetére
nem használtam mióta létezik a külsős android alkalmazás
-
bhonti
aktív tag
-
bhonti
aktív tag
Inkább egy olyan útvonaltervezős kellene, ami nem feltétlenül mutatja a térképet, viszont lehet beleírni utca és házszámot, vagy látná a GPS koordinátáim.
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
Thermaltake
tag
Sziasztok!
Eladó sorra kerül pár dolog.. van a listába bontatlan, és vadi új valamint használt termékek.
Akit érdekel valami, keressen privátba és megbeszéljük.
Kis ízelítő: ASUS farmer!!! időjárás állomás, rizslámpa, PU bőr telefontok, U lakat, nadrágok, mellény, téli kabát, katonai ruházat, usánka stb..
Itt pedig lehet nézelődni:
dropbox linkÁrak:
Új Időjárás állomás: 1990.-
Air Wick automata gép: 300.-
Asus farmer: 900.-
Kenvelo farmernadrág: 1990.-
Világoskék férfi farmer: 800.-
Bontatlan U lakat: 2490-
Magyar katonai gyakorló: 900.-
Katonai molinónadrág, aláöltöző (1963):900.-
Női short O'Neill: 800.-
F&F férfi téli gyapjú keverék kabát: 3990.-
Új Férfi irha sapka: 3990.-
Női nyúlszőr usánka: 3990.-
Férfi mellény: 1990-
Outdoor, kerékpáros vízálló, széldzseki: 1690.-
Kerekes bevásárlókocsi: 1300.-
Diszkosz LED lámpa, 2db: 400/db
Bontatlan, UNIVERSAL Plus 87-650 latex vegyszerálló kesztyű: 300/pár
Kézműves, bőr, díszes szobai hőmérő: 990.-
Jegyzetelhető, lemosható hűtőmágnes: 200.-
Retro konyhai mérleg: 300.-
Hagyományos csőrös kuglóf sütőforma: 200.-
ÚJ, bontatlan Hauser FM-3830 lábfürdő és masszírozó: 3490.-
Rizspapír lámpabúra (diszkosz kombatibilis)2db: 495/db
ÚJ, sosem használt Stuco női munkavédelmi cipő(39):4990.-
4,5"-es kihúzós, mágnes záras telefontok: 690.-
Új ZTE Blade G 1 db kijelzővédő fólia, törlőkendővel: 490.-
Retró zseblámpa: 490.-[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Thermaltake #81187 üzenetére
Ez az idojarasallomas bentre is jo? Paratartalom meresehez kellene, mennyire pontos?
(Mediabol vettem kettot is osszevissza mertek...)
-
bagyulajuve
addikt
de jó, a belvárosban gépfegyveresek járőröznek ...
Resistencia eterna
-
pohár
félisten
válasz bagyulajuve #81190 üzenetére
kicsit túltolják itthon... még érthető is lenne, ha Németországban tennék ezt, ahol él muszlim közösség, vagy lenne fenyegetettség, mert bombázzuk az ISIS-t, de itt...
-
pohár
félisten
válasz bagyulajuve #81193 üzenetére
valamitől mindig kell rettegni, abból van jó haszon odafent
hát meg, megaszonták, de alig bírnak másokkal odalent is, nemhogy erre venni az irányt
-
fasterware
aktív tag
-
Borosz
őstag
Eladó Gigabyte 965P-DS4 SLI V1.0 S775 lap. 7K.
-
pohár
félisten
válasz #05304832 #81197 üzenetére
én ezt a fene nagy járatozást nem tudom mire vélni, nem azt, hogy fegyver van a vállukon
utolsó két mondatodra nem tudok mit mondani, az ilyennek szar nagyobb városban élni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs