- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ati012
őstag
válasz stranger28 #33655 üzenetére
+ kisfogyasztású processzor
+ légkondi a házbav. tedd át a szomszéd szobába és nem hallod.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ati012 #33653 üzenetére
Ááá CPU-t nem tervezek cserélni.
Gondolkodtam rajta,de koptatom ezt ha már megvettem.
Végül is jó így is,csak a csajomat este zavarja,és ki kell kapcsolni.
Ezért lenne jó csendesíteni rajta.
Szeretem ha minden egy helyen van,majd ha elköltözünk............XtremLoreked van ilyened eladó?
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
-
-
-
Laraxior
titán
Akkor én mit szóljak a 20 ventilátoros gépemmel...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
adi mester
aktív tag
válasz rayoliviero #33642 üzenetére
Ha jól szigetel a házad, akkor akár aludni is tudsz mellette, bár egy D14-hez képest biztos hangosabb a kis EKL.
Vagy ha valakinek hangos a ventije és melegszik a procija, az vegyen egy ilyet:
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
-
kungzi
veterán
válasz Laraxior #33663 üzenetére
nekem most egy corsair h100i megy 2db coolink swif2 120p ventivel 1000Rpm-el, a házban 3db cooler master sickleflow kék van 1000rpm-el, plusz egy 14cm-es CM venti elől 1000rpm-el és semmi hangja a gépnek
és 35fok a proci alapon és 30fok a GPU most, 29fokos szobában, nem megy a légkondi
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz kungzi #33666 üzenetére
Az enyém is 32-40 között van (maghőmérsékletek). A wasser 31.1°C, a szobában olyan 31 körül van.
De hát engem nem érdekel a hang, csak a teljesítmény. Tegnap feltettem Youtubera a BF4 Alpha videot amit felvettem 6.4GB az eredeti, 8 perc alatt átrántotta 600megásra, úgy hogy 20% fölött nem dolgozott a CPU, és a GPU se nagyon"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
GIJoe
addikt
a WOT szerverek döglöttek jól látom?
-
Laraxior
titán
válasz kungzi #33672 üzenetére
16 celsius.... be kellene állítani a tj maxot... azert vannak ilyan fals hofokok.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
törölt tag
válasz kungzi #33672 üzenetére
Eléggé hihetetlen az amit ír...
Minden esetre nálam a magok 31°C-osak 30°C-os szobában, a tok pedig 40-41°C körül van. És nem kell hozzá semmiféle vizes dolog.
MÁS: Nem tudja valaki, hogy futárszolgálatoknál futárnál lehet-e kártyával fizetni, és ha igen akkor melyiknél milyennel? Főleg a DPD, GLS és Sprinter érdekelne.
Homemade jégkrém varázsa:
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Nekem egy TX2 hűt egy E5500-át ( 3250 MHZ-re húzva fesz emelés nélkül. ) 38°C-36°C / mag, valamint tok: 34°C Terheletlenül!!!
De ha bármit elindítok felugrik 40-45-re.
Szobában, mint kint: 32-33°C
Borzalmas meleg van, de már jön a hűvös.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
-
vlevi
nagyúr
válasz perge666 #33674 üzenetére
Az alja gyárilag be van pasztázva, nem kell külön kenegetni. Csak leveszed a régi hűtőt, letörlöd a régi pasztát róla, aztán mehet fel az új.
Ez a fajta hűtő jó a 775-höz. Nem esküszöm meg rá, hogy nekem is pixelre pontosan ez volt, de valami ilyesmi méretű, alakú szerkezet. E7500 proci volt alatta.
De az actic cooling honlapján könnyen le lehet ellenőrizni, melyik mihez jó."Borzalmas meleg van, de már jön a hűvös"
Annyira nem is lesz hűvös. Holnap még legalábbis.
Persze minden relatív. A 41 után már a 36 is felüdülés[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Most nézem, a vinyóim 49 és 51 fokosak Na gyorsan át is helyezem őket...
-
Blabcsi
senior tag
300-as Maxtor: 39 De egy 120-as venti fúj rá.
A Tx2-n meg egy 92-es revoltec van, de oldalról is van egy 120-as téve a VGA hűtésre, hátul meg szívja ki a meleget szintén egy 120-as Raidmax.perge666: Havernak nemrég vettünk egy TX3-at valami 4K körül. Boltból.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
-
arpeen2
senior tag
válasz #65675776 #33675 üzenetére
"MÁS: Nem tudja valaki, hogy futárszolgálatoknál futárnál lehet-e kártyával fizetni, és ha igen akkor melyiknél milyennel? Főleg a DPD, GLS és Sprinter érdekelne."
Ha üzletileg végiggondolom, kizártnak tartom, hogy a futár az 1-2k bevételéből ffizessen mondjuk egy 200k-s laptop után a banknak jutalékot.
-
fasterware
aktív tag
-
PofaJenö
senior tag
UPC szarak szik az újkertben
de csak a tv[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Gercsa
senior tag
válasz perge666 #33677 üzenetére
E5300 azért nem egy erőmű, kis mókolással elég halkra lehet fogni a gyári hűtőt is mellette.
Ha 4 tűs a cpu hűtő csatlakozója (szerintem az kell legyen) akkor az alaplap BIOS-ában lehet választani általában profilokat, kell legyen valami silent mód vagy smart, vagy ilyesmi.
A proci feszültségét meg ha alap órajelen használod 1.0-1.1V között lődd be valahová, kicsit tesztelgetni kell, de utána már nem lesz bajod vele.
Egyébként ha hűtő vásárlásra adod a fejed, én a TX2/TX3-at ajánlanám figyelmedbe, nekem E3300-at vitt passzívan is.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
adam432
tag
Ótemető utcához mely konditermek vannak közel?
„Si vis pacem, para bellum.”
-
HUTCHDB
nagyúr
Latok 1-2 megjegyzest az upc tv- vel kapcsolatban.
Hatvani Istvan kertben "nuku"....
Masnal mi a helyzet?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kryczek
aktív tag
Mindig úgy rácsodálkozok ezekre az ilyen gépem van olyan hűtő amolyan alaplap. Hogy tudjátok mindezt nyomon követni elképesztő. Mondjuk az is igaz, hogy engem sosem érdekelt. Most is egy régi fuji laptopot használok. 1.4 celeron Számomra ezek az eszközök értéktelenek, "működjön oszt jóccakát"
[ Szerkesztve ]
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
-
pohár
félisten
hogy rakja szájba az anyját ez a retkes vihar, pont éjszaka kell jönni, nehogy tudjak már aludni egy keveset 6-ig
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tib-bee
tag
De nagyon kellemes szél fúj kint!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest