- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #155391 üzenetére
Na visszavittük és hoztunk helyette egy XXL-est 28 ezerért. Egyenlőre jól működik, csendes.
-
szasanyi
félisten
Ebbe belenyugodtak a Debreceniek? Mert eszerint nem hatotta meg a kormányt a tiltakozás, a környezetet és a lakosság egészségét fenyegető következmény...
-
bul07
nagyúr
válasz tahepa #155410 üzenetére
"beszélgetek"
Ebbe miért ne tartozna bele Debreceni ügyről való beszélgettés
.........
Amúgy megcsinálták már a 4úton a krátert?
Tudjátok ami jó pár hete nyelt be egykocsit
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
PROHARDVER!
A politikai kérdéseket a politika topikban vitassátok meg. Köszönjük.
-
bul07
nagyúr
válasz mezis #155413 üzenetére
Na akkor lehet arra vágtatni
(#155416) zolikaDB
ÁÁÁ hát nem volt idő szintbe hozni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Papaj x
senior tag
Fórumtagoknak esetleges kedvezménnyel.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
zeon.hu
nagyúr
Xiaomi Mi Band 6 (5) töltője nincs valakinek feleslegben?
#?*@&!
-
John_Deere
tag
Üdv!
Azért ide írok, mert jómagam is debrecen-közeli illetőségű vagyok illetve bízom benne, tudtok segíteni.
Az igazság az, hogy sajnos hosszú évekig nem használtam az oldalt, most újabban sok mindent meghirdettem és pörögnek az adás-vételek.Kérdés: ez a funkció, hogy eladók, vevők értékelése már nem létezik vagy külön kérni kell, hogy értékeljenek engem, mint eladót?
Már eladtam jó pár terméket és az tűnt fel, nem értékel senki. Régen automatikusan értékeltek az emberek, legalábbis emlékeim szerint.Lehet valahol le van írva, csak én voltam a helikopter, nem olvastam utána, előre is bocsi és köszi a választ!
-
wwhy
veterán
válasz John_Deere #155425 üzenetére
A vevő kap automatikusan egy linket, hogy értékelHET. Inenn már rajta múlik ...
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
zeon.hu
nagyúr
válasz John_Deere #155425 üzenetére
Hardverapro 1x1: [link]
Amúgy meg érdemes privátban megbeszélni, hogy értékeljen (ő is).
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
John_Deere
tag
Okés, vettem a lapot, köszönöm az infót és segítséget!
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #155421 üzenetére
Belpiacos, rengeteg laptop gyári ssd-je (külön nem kapható tudomásom szerint), én elég sokat használtam már, nem volt velük baj hála istennek.
Ha jól rémlik am silicon power..
Pyttawrx:
Tehát eredeti.[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zsoleszhun
addikt
-
S-eye
senior tag
Van valakinek szalagfűrésze ami mobil is? Vagy tudtok helyet, ahol akár bérelhető? 10 cm vastag 3-4 m hosszú szarufákat kellene hosszában kettévágni.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
H4-es Osram izzót akarok venni párban.
Debrecenben hol van készleten többféle, normális áron? Tesco? Metro? -
-
Fredo78
aktív tag
Toyota bontót ismertek Debrecenben?
-
aldebaran
őstag
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
bul07
nagyúr
válasz hentes555 #155446 üzenetére
Én úgy tudom M35 végig fizetős minden szakasza
Hát ha itt akarsz felkanyarodni akkor már ott a tábla hogy fizetős , Google [link]
autopalyamatrica.hu térképe itt [link]
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz hentes555 #155446 üzenetére
Asszem pont az a része fizetős. Debrenceniek majd megcáfolnak, vagy megerősítenek, de a Kishegyesi útról a 4-es felé fordulva csak autópálya van, ami fizetős. [link]
Az előtte (északra) lévő rész, az, ahol az M35 autópálya mellett van egy sáv, és az az egy sáv, az nem fizetős. [link]
Szóval ez a rész, ami az M35 mellett megy, az az, ami nem fizetős, ha jól tudom, [link] , de ez az egy sávnyi út megszűnik a Kishegyesi útnál.Az a párszáz méter hiányzik, hogy észak-dél irányban kikerüld Debrecen belvárosát, ha pl. Újfehértóról Szoboszlóra akarsz eljutni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Öregszem
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs