- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
robag93
aktív tag
Van egy G305 egerem, elkezdett az egyik gombja duplaklikkelni. Forrasztani nem tudok, eszközöm sincs hozzá, de nem cserélném le, ha nem muszáj. Tudnátok ajánlani valakit, esetleg lenne-e jelentkező, aki a műtétet megcsinálná, ha megjöttek hozzá a switchek?
[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
válasz robag93 #154801 üzenetére
Nekem G203 van ugyanez a hiba, hiába cseréled újra elő fog jönni. Szar az egész, soha többet nem veszek Logitech egeret, mindkettő ugyanilyen csinálja. Fújj be a gomb alá 2-3x erősen, rögtön helyre fog jönni, mintha új lenne. Aztán pár hónap és újra előjön a dupla klikk, fújás után újra elmúlik majd újra előjön a hiba. Én is sajnáltam kidobni elég jól összeszoktunk már, de sok más Logitech tulaj is kínlódik ezzel a hibával, külföldi Logitech fórumban ajánlották, azt hittem csak szivatnak, de tényleg működik.
-
-
belinho
senior tag
válasz Sanki #154804 üzenetére
Cserélve lett nálam is mondjuk ugyanolyan típusú Omron-ra hogy biztos jó legyen, de egy idő után azzal is előjött. Ha elkezd duplán klikkelni jól megfújom és elmúlik.
Biztos lehet bele venni jobb kapcsolót, de én már nem fogok. Amíg megy addig használom, aztán új egér jön majd, de az már nem Logi lesz az biztos. -
vlevi
nagyúr
válasz belinho #154805 üzenetére
Ha nem Logitech -t veszel utána, akkor azon fox bosszankodni, hogy azzal is előjön
Nekem Cooler Master egerem kezdte ezt csinálni, vettem egy Steelseries -t ami papiron jónak tűnik, és az is, de valahogy nem áll úgy a kezemre.
Aztán amikor anyám Rappoo egere is elkezdett ugyanígy hulyeskedni, akkor elő kotortam a kupac legaljarol egy ősrégi A4Tech egeret, kiforrasztottam belőle 2 kapcsolót, és azzal csereltem ki a két egerben a kapcsolókat.
Azóta tökéletes mindkettő.Halkan megjegyzem, hogy a cégnél Microsoft intellimouse 1.1 van, szerintem 20 éve, total besárgulva, de semmi baja. Valószínűleg abban meg tényleg japán Omron kapcsolók vannak.
-
belinho
senior tag
válasz vlevi #154809 üzenetére
Nekem is van régebbi Microsoft egér a notihoz, ami szintén sokat van használva, de annak semmi baja. Az volt a baj, hogy nem olcsó egér, jól le volt akciózva, kuponom is volt, így szinte fillérekért jutottam hozzá a G203 Prodigy gamer egérhez, egyből 2db-ot is vettem.
Nálam eljátszották a bizalmat, ha a következő márka is szar lesz, olyat se veszek többet.
Ha jó régi lenne, akkor aláírom, hogy elhasználódik, de kb 2 éves, csak én használom és messze vagyok a 10 millió kattintástól. Lehetne ezekbe tenni minőségibb Japán kapcsolót is, akár drágábban, de nem. -
bul07
nagyúr
Nekem volt Microsoft SideWinder X8 egerem 2010-ben vettem 20.900Ft-ért, ó de szerettem (Akkoriban egy Logitech G400 10-11e Ft volt)
Videók róla érdemes ránézni elég speciális egér voltSajnos két év után görgő hibás lett, akkori hibaleírásom
Van hogy pár percig rendesen működik de utána megint nem görget lefelé , és olykor a lefele görgetés sebessége is lassabb mint a felfeléDe a kapcsolójával nem volt baj
És bánatomra akkora már nem forgalmazta a Microsoft így nem tudták cserélni, de szerettem ezt az egeret nagyon kézre ált
Debreceni cégtől vettem C-Sale Kft-től, úgy nézem már nem élnek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
7Sony7
addikt
Üdv mindenkinek! Itt a környéken tud valaki olyan helyet, ahol porlasztó tűzkarikát cserélnek?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
KROK640
nagyúr
válasz Papaj x #154794 üzenetére
Na igen, haver most akar Q8400-at Q9500-ra cserélni. 13 ezer ft lenne neki a csere. Meg mellé ugye 30K körül valami lowprofile kis VGA. A helyében eladnám az egész mostani gépét (kb +20K), és ebből az összegből már 4-6th gen I3/I5-ösöket is lehet vadászni.
De ha már itt tartunk pl a 4th gen árai is értehetetlenek számomra, pár napja néztem : I3-asok 1000-4000ft között mennek, I5-ös 4000ft-tól kb 8000ft-ig, az I7-es meg 22 ezernél kezdődik, de 29 ezerig mind jegelve van, vagyis ha nem akar várni az ember akkor 30 ezer lesz az inkább. Hozzá a lap sem olyan olcsó, 10 ezer alatt csak hibás lap van, még a legfapadosabb H-s lapok is 15 ezer körül vannak, a B-sek 18-20 környéke a Z-sek is 20-tól indulnak, szóval maximum a relative olcsó DDR3-as RAM árak lehetnek az egyetlen vonztóak a platformban.
Az érme másik oldala, hogy 4 mag 8 szállal ma eléggé el lehet lenni, de azért 4 mag 4 szál sem olyan durván rosszabb mint amennyivel olcsóbb.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #154816 üzenetére
Ami jelenleg, -szerintem-, értelmes, s ár érték arányban, s használható plattform, az még mindig az 51-es. Egy h-s lap, s egy i5-6500 (és társai) 20-30 között simán megvan, s az általam szeretett rx széria, 470-580. FUllhd-ban szinte mindenre is elég, mármint játék terén, persze nem max grafikával..
Ugyanakkor, említésre méltó akár egy ryzen 1 is, bár ott a lapok ára..
Sajnos időt múlt ez a 775, vagyis ezen árakon igen, plusz hozzá jön az, hogy ha játékra kell, akkor ezen procik már nemcsak a dx. problémákkal küzködik, vagyis amit nem tud kezelni..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
bul07
nagyúr
válasz KROK640 #154814 üzenetére
Már aki azokba megbízik
Mert ha egyszer csak úgy lehúzták a rolót akkor bármikkor
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
[link]
(videó)Ehhez képest a biztonsági jelentés szerint a legnagyobb ivóvízigény „max. 15500 köbméter/nap és ~1500 köbméter/óra értékek közötti tartománnyal jellemezhető”.
Az igen
Több víz kell mint a Velencei tóban van, vagyis 300nap körül már többet használ el[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Papaj x #154817 üzenetére
Azért azt leszögezem, hogy LGA1151-ből több generáció is van, itt lejön, hogy te a 6-osra gondolsz, azzal egyet is értek, főleg már a DDR4 miatt is. Ami azalatt talán még elmegy egynek LGA1150-en a 4th gen, főleg az olcsó DDR3 és még ma is tűrhető erő miatt (van rá 4C8T proci is 3500MHZ-en), de ott is abszolút a jobb I5 a mai árak tükrében, hiszen a jobb I5-ösök is 7-8 ezer körül mennek ezen a platformon. Az I7 viszont abszolút nem éri meg, a 23-30 közötti árával. Akkor már inkább 6-7th gen I5 + DDR4.
Az RX széria most kezd visszatalálni árban oda amennyit ért, emlékszem, amikor az RX570 8GB 160(!)db ezres volt (2021 január, a cripto őrület csúcsán), most RX580-at lehet venni 45 körül, RX590-et pedig 50-ért. Most talán még ennyit megérnek.Az LGA775 tényleg nagyon elavult, de a Q9XXX-es sorozattal kivezetődött úgy 13 évvel ezelőtt, szóval arra tényleg nem is érdemes már gondolni, pláne, hogy az még maximum DDR2-es platform volt, amiben ma már maximum retro gépnél gondolkodnék, de napi használatra semmiképp sem.
Nem is annyira DX problémák, hanem az SSE utasításkészlet különféle verzióinak a hiánya ami fő probléma (DX problémákkal a VGA-k, akár az LGA775 korabeliek) kűzdöttek. Az is korlát tudott lenni, de ha megnézem, hogy a 2001-es GeForce 3 már DX8.1-es volt, most meg a DX12.2-nél tartunk akkor ez annyira nem nagy korlát.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz bul07 #154818 üzenetére
Nekem vagy 8 éves a mega accountom, és még soha semmi gond nem volt vele
Kicsit kényelmesebb az 50GBájával mint google mailezgetni 15GB-ért, amikor a mega eleve ftp/felhő rendszerá felhasználásra készült.
A másik, hogy a google account általában telefonszámot és egyebet kér, ha csak nincs 2-3 telefonszáma az embernek, akkor extra bonyolultabb lehet 2-3+ account üzemeltetése. Ráadásul a tárhelyet leszámítva kontraproduktív is. (pl accountokon átível filekereséesessekkel valü szívás és hasonlók).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
bul07
nagyúr
válasz KROK640 #154821 üzenetére
2012-ben volt utoljára gond az elődjükkel, csak úgy lelőték az egészett
Akkor nagyon sokkan futottak a feltőltött dolgaik uttán, meg volt írás hogy pénzért gondolták kiadni az adattokat.
Azért a Google csak biztosabb cég ilyen szempontbol.
Azt hogy mi kell hozzá nem tudom, de ép ideje csinálok majd ma egy új fiókot.Én nem mindennapi feltöltöggetésre ajánlottam, hanem amit ritkán hassznál de több helyen akkarja tárolni, régi képek, videók, dokumentumok, amikknél az a jó ha 3-4 különböző helyen is megvannak.
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Hátha valaki járatos a témában....
OTP ügyfél vagyok. Diszkont kincstárjegyet szeretnék venni. Nyissak az OTP-nél értékpapír számlát vagy vigyem államkincstári számlára? -
nakrisz
tag
válasz zsizsef #154823 üzenetére
Az államkincstárnál nyiss értékpapír számlát, annak semmilyen plusz költsége nincs, az OTP-nél biztosan lesz ilyen-olyan díj.
Az államkincstárnál akár kártyával is meg tudod venni kiszemelt papírt, ami vásárlásnak minősül, így a vétel is ingyenes, vagy utalhatsz is, ha nem kerül neked pénzbe. A visszautalás is ingyenes az OTP számládra, ha az magánszemély nevén van, és regisztrálod a webkincstárban. -
Zola007
veterán
valakinek van eladó jó állapotú szárítógépe, illetve mosogatógépe?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Talán van itt hozzáértő, aki ilyesmivel foglalkozik, de persze bármilyen segítő hozzászólást szívesen veszek.
Szóval szerintetek mennyiért adható el (ha egyáltalán eladható) egy kishibás tv?
Szerintem javítható, mert valószínűleg csak egy led sor ment ki.
Egy kép a hibáról és a tv típusáról.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
mezis
félisten
válasz schulc99 #154827 üzenetére
Üdv.!
A "Monitor hiba", "Hobby elektronika" fórumokon többet tudnak mondani a lehetséges hibáról.
mezis
-
Zola007
veterán
válasz schulc99 #154827 üzenetére
35-40 körül már kapni hibátlant
rakd fel 25-re és ha nincs érdeklődő, csökkentsd 2e forinttal pár naponta Marketplacen.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
Van köztünk olyan aki föld (termőföld, legelő) eladásban jártas? Hol érdemes hirdetni, árak megállapítása, ilyen szinten egyelőre.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz Aryes #154832 üzenetére
Igen, az rajta van, de kb mindenhol hektárra vonatkozó átlagárat találok. Mivel szántó-legelő-nádas is van, így valóban az aranykoronás számtás lenne az igazi, hogy ne kelljen mindent valahonnan kitúrni. Bár utóbbi kettő nem sokat ér, mert 0.97 és 0.16 aranykoronát ír rá, az meg jó ha százvalami ezer forint lehet. Csak nem akarok se túl sokat, se túl keveset írni árra.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Nem találtam megfelelő topic-ot, gondoltam megkérdezem itt, hátha tud valaki segíteni.
Repülőn, kézipoggyászban szállítható rendszeresen szedett gyógyszer? (vérnyomáscsökkentők, ill. cukorra szedett gyógyszer)Úgy láttam, az OÉGYI honlapján, hogy csak fokozottan ellenőrzött szerek esetén kötelező igazolás. (Azok már eléggé komoly cuccok...az általam keresett gyógyszerek nincsenek a listán) Ráadásul itt az utazás 3 napnál rövidebb lenne, ami megint könnyít a helyzeten.
Valaki esetleg utazott már így? És rendelkezik személyes tapasztalattal, annak örülnék ha megosztaná.
Köszi.
-
nagyúr
-
iscsu
tag
válasz hdanesz #154839 üzenetére
Elég sokat repülök, de soha egyszer sem néztek távolról se rá a kéziben lévő gyógyszerekre. Volt, hogy csak két szem Algoflex volt nálam; de volt, hogy kb. a komplett házipatika jött a fedélzetre.
Alapvetően annyi limit lehet, hogy amennyiben folyékony, feleljen meg a folyadékokra vonatkozó szabályozásnak (100ml, össz. max. 1l), illetve ne legyen radioaktív ).
Ha nyugodt akarsz lenni, nézd meg a légitársaság honlapját. Kizárt, hogy ne legyen leírva, hogy mit lehet felvinni. -
hdanesz
őstag
Köszi mindenkinek! Rákérdeztem a háziorvosnál, ő azt írta, hogy csak a durva hatóanyagú gyógyszereknek kell külön engedély. Ha esetleg kötekednek mégis, akkor be lehet mutatni a doki e-mailjét.
Én eddig gyógyszermentesen utaztam mindig, így nem tudom mennyire figyelnek erre...
-
elfelejtette
veterán
válasz hdanesz #154845 üzenetére
Ha már kötekedni fognak, a dokid email-jét nagy ívben fogják lesz@rni...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Salex1
őstag
válasz elfelejtette #154847 üzenetére
Lehetőleg törd porrá és egy kis nylon tasakban vidd Bocsánat, nem tudtam kihagyni.
Én úgy tudom, hogy saját felhasználásra gyári bliszterben vihető kis mennyiség. De részleteket nem tudok. Kérdéses az is milyen szigorúan ellenőrzött helyre mész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bitcoin topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- World of Tanks - MMO
- Netflix
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest