- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Calogero
addikt
válasz bul07 #154148 üzenetére
Ne köbmétert számold mert az mindenkinél más, mert számít hogy adott helyen milyen minőségű a gáz
Nálam a Fűtőérték 34,66 MJ/m3
63 645 MJ a kedvezményes mennyiség 2022 aug 1 és 2023.júl 1 között, ezt oszt el a fűtőértékeddel
Én 1836 m3 használhatok el, de mamámnál rosszabb minőségű a gáz, nála a fűtő érték 29,48, így ő 2158m3 használhat el 2022 aug 1 és 2023.júl 1 között.
-
bul07
nagyúr
válasz Calogero #154153 üzenetére
Oké persze de nállunk a maximummal számol a számla az elszámoló számla meg megint más értékkel
És szerintem érdemesebb inkább kisebb számmal számolni biztosra menni.
És égy a 143 biztos belefér.Amúgy én ha több lenne mondjuk 150akkor is 143 -al fizetném és aztán majd az elszámolónál lenne valmi, mint előre jó magas áron
Ha változás jön be lehet diktálniAmúgy majd ha minden igaz be is kell diktálni mert 2023 juli 31-él a mostani rendeszer és ha változik akkor be kell diktálni.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Nincs valakinek megunt, működő 24"-32"-os lapostévéje eladó?
-
Papaj x
senior tag
válasz Aryes #154155 üzenetére
Egy 24" körüli kint telel elvileg a fóliás szivattyúházban, (de lehet kisebb), ha érdekes - mármint gyanúsan kisebb-, ránézek. Mizu vele..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz diablo1984 #154157 üzenetére
Igen, tudom.. Rengeteg szerszámom is ott telel, hála istennek nem volt még sosem bajuk, de igen, nem össze hasonlítandó..
160 ezres horonymaró is ott telel, nincs mit tenni..Aryes: Szerintem hibátlanul üzemel.. Az nincs sajnos.
Hely szűkében vagyok sajnos..
Szerk.: Polír gép, akksis szerszámok, hegesztő, fúrók-csavarozók, sarokcsiszolók, mindig ott teleltek, sosem volt bajuk. (gondolom azért, mert szellőzik)
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz mezis #154164 üzenetére
Minimum 2 óráig nem szoktam bekapcsolni meleg helyen, hacsak nem kint használom, az adott hőmérsékleten.
Ergo, ami kint volt, s kint használom, azonnal üzemeltetem; házba/meleg helyre behozva, leghamarabb 2 óra eltelte után.Itt a tárolás, amire reflektáltam. Sosem volt bajom ezzel, ha elkerültem ezen "azonnali" pára lecsapódást.
Hagyom akklimatizálódni használat előtt..
Itt így, szerintem megint vitát generálok, de nekem ez már releváns, s okvetlen esetleg.
Nem azzal van a baj, hogy hol tároljuk, hanem adott esetben honnan akarjuk használni, akár azonnal.. Semmi baja nem lesz a hidegben, sok pára tartalommal, ha nem azonnal hozzuk be a 0 fokról a 20 fokra, s azonnal üzemeltetni akarjuk..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenki!
Van esetleg állat orvos ismerőse valakinek, avagy aki járt már így? Sajnos reggelre egy seb miatt megdagadt a szeme felett a kutyánknak (amit gondolom éjszaka szerzett). Sebet kitakarítottam ahogy tudtam, s fertőtlenítő sprayvel kezeltem. Milyen gyulladáscsökkentőt szabad neki adni? Nemrég kapott kurkumát a kajájába, este pedig egy fél algopyrint fog kapni. Sebet így délutánra nem láttam elevennek (elkezdett bevarrasodni), ha nem kaparja le, holnaptól bepantennel kezelem.Köszönöm előre is!
U.I.: Remélem segítő a szándék, az hogy vidd el állat orvoshoz, az nem az. Ha valami betegsége, vagy fura viselkedése van, azonnal ezt tettem, de ezt nem "betegségnek" tartom, így kezelési praktikát kérek. Ha minden egyes sérülés miatt dokihoz kellene járnom, akkor oda kellene költözzek.. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz zeon.hu #154170 üzenetére
Nem is feltétlen a pénz - persze az is -, de ezt nem olyan dolognak gondolom, ami miatt ott kell hagyni egy fél havi keresetet az orvosnál, s szerintem "távgyógyítás" is megoldható ebben az esetben.
Aki orvos ismerősünk van, s visszük hozzá, annyit mondana hozzam be, s 40 ezer (jó esetben). Ha tényleg "beteg" lenne, szó nélkül persze, de ezen dolog nem gondolom, hogy infórmáció szerzéssel nem orvosolható..Köszönöm, megnézem, hogy a helyi gazdaboltban kapható-e esetleg.
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Aryes #154172 üzenetére
Köszönöm, valamilyen sebhintőpor van itthon, megnézem.
Este kap még egy kurkumás adag kaját, remélem holnapra pozitív irányba változik."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Papaj x #154173 üzenetére
Esetleg, ha tud valaki állatorvost ajánlás alapján, azt szívesen fogadnám, ha véletlen arra kerül majd a sor.
Mikepércsi Urat ismerem, jó orvos, de nem az én pénztárcámnak való sajnos.[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Alufelni tisztításra melyik autókozmetikát ajánlanátok? Vagy szívesen fogadok tippeket felnitisztító szerre is. Sonax-ot, Turtle Wax-t próbáltam....de egyik sem volt eléggé hatásos és már 3-at elfújkáltam...
2 alufelnin eléggé makacs ráégett fékpor van...
-
Peti78
őstag
válasz hdanesz #154175 üzenetére
Szia!
K2 Rotont tudom ajánlani.
[Van amúgy topik is]Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
-
Bjørgersson
félisten
Tudja valaki, hogy az utóbbi néhány hétben miért köröz esténként egy vagy több kis repülő a belváros meg a déli iparpark felett? Sokszor még a sárándi vasútállomásról is látni őket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Csöves
őstag
-
Cs1csó
félisten
válasz Bjørgersson #154185 üzenetére
Szúnyog gyérítés?
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani női okos karkötőt? Nem sportra kellene, csak órának és értesítésekre (mi band ezért nem jó, mert az nem tud ékezeteket) Még jó lenne, ha sokáig bírná az akku.
A szaktopikban nem kaptam segítséget sajnos. -
Bjørgersson
félisten
válasz Csöves #154186 üzenetére
Kik és mit? Erre is szigorúan egyszavas választ kérek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Salex1 #154188 üzenetére
Galaxy Fit2? Barátnőmnek ilyen van, jelez minden fiszfaszt.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Salex1 #154188 üzenetére
Páromnak Honor Band 6 van. Meg van vele elégedve.
Jelez, hívás, sms, email...[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Bjørgersson #154192 üzenetére
+ 1 a Galaxy Fit2-re.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
elfelejtette
veterán
válasz gyulazsolti #154193 üzenetére
+1 a Honor Band 6-ra, párom még alváshoz se veszi le.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
gyulazsolti
senior tag
válasz elfelejtette #154196 üzenetére
Enyém se, non-stop rajta van
-
Csöves
őstag
-
PLaci58
addikt
válasz elfelejtette #154196 üzenetére
Miért venné le? Hogy méri az alvásminőséget, pulzust, véroxigént ha leveszi?
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
elfelejtette
veterán
válasz PLaci58 #154199 üzenetére
Igazából sohasem nézi vissza az értékeket.
Főleg azért szereti, mert némítva szokott lenni a telefonja, és így is látja a hívásokat, értesítéseket."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest