- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Mikulásbá #111588 üzenetére
Hotspothoz drága de most linkeltek egy jó vételt másik topikban a Nokia 3 ezüst-fehér 29990Ft hátha érdekel még valakit.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #111602 üzenetére
Melyik az a másik?Mármint az emag oldala?
Mindegy,mert pont nem tudja a wifi hotspotot.[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
válasz Mikulásbá #111600 üzenetére
Én csak arra írtam, hogy ha veszel egy törött telefont 25-ért, az már eleve rossz állapotban van, lutri a használata, ráadásul sokkal drágább. Ha ezt megveszed, duplán megtakarítasz, mert egyrészt olcsóbb volt, másrészt utána el tudod adni, miközben alig használtad, tehát kvázi új telefonként elvihetik. Gyereknek első telefonnak ideális, lenne rá vevő szerintem. Az árához képest nagyon jó specifikációi vannak.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
mghltm
addikt
válasz xuldar #111604 üzenetére
abszolut egyetertek, hibatlan gondolatmenet! eladaskor meg garancias lesz az uj, konnyebben megveszik az emberek, mint a elhasznalt darabot.
(#111605) JANIKAKA lecsusztatok rola, pedig jo aron volt helyben megbizhato eladotol...
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zsoleszhun
addikt
-
Dan-szan
senior tag
Eladó teljesen új,egyszer sem használt Bama férfi cipő.[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Ár : 12 EFtÉs eladó egy Saunier Duval C24E gázkazán vezérlőpanel+kijelző. [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Ár : 15 EFtKérdésekre privátban válaszolok.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #111608 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Mikulásbá #111612 üzenetére
Egy HUAWEI E5577C routerrel jobban járnál, coopos kuponnal -10000Ft még lejön idén.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #111613 üzenetére
Van,abban van a korlátlan netem.
Most egy dominó kártyát kell megosztani,az ajándék 5 GB-ot.Utána nem tudom mi lesz a kártya sorsa,de a telefont el is lehet adni,vagy a családban keresek neki helyet.
(amúgy ez a kuponos dolog már nem nagyon jön már össze,felhívnak és kérik a Coop kártya számát)[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Zsoleszhun #111613 üzenetére
Szia!
Ez független kütyü vagy Telekomos? Milyen coopos kupon kell hozz?
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Kickass
őstag
Valakinek esetleg karácsony előtt jóárasított samsung FullHD tv?
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
-
adorjant
őstag
Iphone SE 64GB space gray,telekomos,fél éves,karcmentes telefon eladó!
85000ft
-
dewil666
őstag
válasz Zsoleszhun #111618 üzenetére
Köszönöm!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
z0d1AK
nagyúr
Vegyetek telefon tartozékot karácsonyra!
Mind új, gyári, bontatlan!Huawei Color Band A1 okoskarkötő (új) - 3 990 ft
Huawei SuperCharge AP81 töltő (új) - 4 490 ft
Samsung Galaxy J5 2017 Wallet Cover tok - 2 990 ft
Samsung Galaxy Note8 Clear Cover tok 2 990 ft
Samsung Galaxy S7 Edge S View Cover okostok (új) - 5 490 ft
Huawei P10 Smart View Cover okostok - 3 490 ft| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
zolikaDB
veterán
Holgyek, Urak!
A UPC WiFree-t mikepp tudom aktivalni, hogy en is tudjam elvezni megletet? -
schulc99
aktív tag
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
nagyúr
Szép.elegáns és okos Citizen karóra eladó! - remek karácsonyi ajándék is lehet!
Valamint lámpácska éjszakai munkához,hobbyhoz-de karácsonyi ajándéknak is jó lehet!
-
dewil666
őstag
Eladó egy szép állapotú Microsoft Lumia 550. Fekete, kijelzőn fólia, fekete hátlapi tok, dobozában, töltőjével.
Ja igen független!
Hotspot-ra volt használva. Akku átlag felhasználás mellett 2-3 napot bír.
Topiklakóknak 9e ft.Karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
-
dewil666
őstag
válasz mghltm #111627 üzenetére
Most vált eladóvá ezért meg is hirdettem.
Majd kell valakinek, nekem nem sürgősKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Eladó egy szép állapotú Huawei P8 lite Black telefon.
Telenor függő, 2016.08. vásárlás, az 1+1 év garancia alapján még gyártói garis.
Elől-hátul fóliás (tokban volt hordva), dobozában, tartozékaival.
Ár: 25eÜdv!
Jumbo
-
bul07
nagyúr
Eladó szeretett ASUS ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5 1GB videokártyám, 1050Ti-re váltás miatt
Első gazdás 2011. július 26 vásároltam és értelemszerűen garancia az már nincs rá, és én se vállalok rá
Napi használatban volt, böngészés és Battlefield 1 játék.
Hirdetés itt található további információkkal
Ár 14.000Ft
Ezen fórumrész lakóinak a posta felét vállalom, postán maradó esetén
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
atike
nagyúr
Eladó apróságok:
1 db 2 Gbyte Kingmax DDR2-1066 Mhz memória 2.000 Ft
1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+ 1.000 Ft
1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500 Ft
1 db iPhone USB - Lightning kábel (1 méteres, fehér, bontatlan) 500 Ft
2 db Philips Lightscribe DVD-R (bontatlan) 500 Ft / 2 db
4 db Verbatim Digital Movie DVD+R (bontatlan) 1.000 Ft / 4 db
(ha valaki elviszi a 6 db DVD-t akkor odaadom egyben 1.000 Ft-ért)A korábbban említett Wateq MP500-as médialejátszó az említett állapotában alkatrésznek vagy kísérletezni 500 Ft.
-
bobace
addikt
Lenne itt egy eladó félkonfig:
Acer Q35T-AM alaplap (integrált Intel vga is van) Veriton M665ös gépből.
Hozzá C2D E8400 hűtővel és 2*2 GB DDR2 800 Rammal.
Ha valakit érdekel, ajánljon érte némi pénzmagot egy PÜ keretében.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
törölt tag
Sziasztok!
Beállok az eladói sorbaHuawei Y6 IIokostelefon eladó!
Fülesek,pendrive-ok szintén eladóak!
Sony fejhallgató szintén eladó!
Érdeklődni privátban,és a hirdetésben megadott számon lehet.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz bul07 #111635 üzenetére
Azért az ilyen szeretett dolgokra szoktak legalább egy hetet adni az eladók... Így gyakorlatilag ahogy átvették, hibás is lehet... Szeretet ide vagy oda.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Zola007
veterán
frissen pucolt házi DIÓ
0.5kg 1.2k
1kg 2.3k
2kg 4.5k
3kg 6.5kMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest