- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Hotbit illetve huobi global regisztrációja van valakinek?
Az érdekelne, hogy kell-e kyc ha csak 100-200$ értékben vennék egy tokent, amit csak ezeken a tőzsdéken kereskednek.
Nem sok kedvem van csak ezért megadni az adataim, személy azonosságom. -
ngabor2
nagyúr
Nézegetem a binancen, hogy mindenféle "noname" coin egyszercsak 1 napra 30-40-80-120%-ot ugrik, majd ismét csendben elsüllyed. Ezeknek van valami előzménye, amit esetleg előre lehet látni? Egy 80%-os növekedésbe már nem éri meg beszállni, mert jó eséllyel lefele tart utána.
-
margithid
veterán
Iota Trinity walletet ha minden igaz megpróbáltál feltörni, kiváncsi leszek mi lesz ennek a vége.
Elég ismert coinról van szó, reméljük nem ez fogja megakasztani az emelkedést. -
shteer
titán
ETH-ra ki ilyen árszinten nyitja/nyitotta most a short pozit?
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
Hátha valaki tudja itt anélkül hogy tesztelnem kell
Coinbase-en USDC konvertálható-e ETH-ra?
szerintem jónak tűnik..
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ha szeretnék rendszeresen pl. BTC-t vásárolni, erre a célra jó lenne egy Revolut fiók?
Ha jól értem, mindenféle díj nélkül tudnék váltani akár forintról, dollárról BTC-re, igaz?
A fentitől függetlenül a másik kérdésem: ilyenkor hol tárolódik a vásárolt kripto? A számlához tartozik egy kripto wallet? Ha igen, akkor ez egyben megoldja "nem tartjuk a pénzt váltón" c. gondot is?Minden informatív hozzászólást előre is köszönök,
Üdv! -
tom120514
őstag
válasz default. #7819 üzenetére
Nem jó, Revonal nincs nálad a lóvé. Jó a Revolut, működik, én is használom másra de erre nem tökéletes, nincs nálad a private key, lehet gubanc. Vegyél váltón (pl. Binance most már kártyával is, vagy Kraken SEPA, díjakat nem néztem) és onnan minimum egy otthoni walletbe küldd el, Exodus pl.
Never go full retard.
-
DNReNTi
őstag
Fura, en emelkedesre szamitok, megis esnek a szamok. Mit gondoltok, ide is begyuruzik a varhato gazdasagi reccsenes, vagy epp ide menekulnek majd a befektetok?
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Tamás9x
őstag
Akkor most mindenki kivár, vagy menekültök ?
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
AAntii
őstag
Nem gondoltam menekülőútnak sosem, de az is kemény, hogy lefelé milyen előszeretettel mozdul/mozgatják a hagyományos tőzsdével párhuzamosan, annak mértékét jóval meghaladóan. De legalább aki az előző futam előtt elfelejtett bevásárolni, majd most megteheti. AZtán két év alatt vagy visszamászik az árfolyam, vagy nem.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Árpi001
senior tag
válasz Elbandi #7826 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű.
Nekem hiába írod hogy hülyeség, nem én találtam ki.
Sokan vizionalták azt, hogy a következő gazdasági válság, vagy ha egy nagyobb, világméretü krach beüt, akkor a btc=krypto fel értékelödik.
Nem véletlenül tartják, tartották sokan digitális aranynak.
A nagyobb krach kb most van a btc "születése" óta.
Nekem úgy tűnik, ezeket a várakozásokat nem teljesítette egyenlőre.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Mardel
őstag
válasz tom120514 #7839 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy a bányászati ár alá esett az áfolyam. Elvileg 7700 $-ba kerül 1 bitcoin bányászata. A bányászok meg ha veszteségesnek érzik akkor adják is el a készleteiket.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Tamás9x
őstag
Sac/kb 1700usd bukta van eddig, már ott tartok, felesleges kivenni Várunk még 1-2 évet.
19usd-s zec nél be lehetett volna vásáolni, nekem csak 27 nél sikerült.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
tom120514
őstag
Szerintem nincs olyan hogy "a bányászok". Én pl. bányászok, persze csak kicsiben, nem adtam el kriptot elég régóta. Van aki folyton elad, dumpolja a kis coinokat pl., amikor Asicok szabadulnak egy algora, ezt szoktam látni. A BTC bányászat azért olyan szinten megy nagyban sok helyen hogy nem annyira rugalmas, egyik napról a másikra nem dobják a hardvert. Nyilván függ attól, mit tud finanszírozni de amúgy sem azon a forgalmon múlik. Nézd meg a napi forgalmat és vesd össze a napi 1800 frissen bányászott coin darabszámával, elenyésző az utóbbi.
Never go full retard.
-
Mardel
őstag
Úgy tűnik most masszív kimenekítés van 5550-5600$-os áron.
A mai átlag inkább 5300-5400 $ között volt.
Gondolom nem számítanak további növekedésre. [kép]Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
fireman123
őstag
válasz namilegyen #7848 üzenetére
a képen binance van
-
DNReNTi
őstag
Erdekes lesz a kovetkezo par nap / par het. Ha az USA-ban is robban a virus-bomba (mar pedig a CDC szerint ugy nez ki robbanni fog), akkor az ottani biztositasi rendszer miatt elkepzelheto, hogy egyre tobben valtjak majd dollarra az eddig kriptoban tartott "felesleges" penzuket. Ez okozhat majd panik szeru eladasokat -> alacsony arfolyamot. No, de... mind tudjuk, itt minden csak spekulacio, aztan vagy ugy lesz, vagy nem.
Mindenesetre en most jelentosen lentebb raktam a nyitott buy ordereket.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Új Bontatlan! iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 27%Áfás számla! + Beszámítás
- Gamer asztal
- Intel Core i3-2120 / 2 MAG 4 SZÁLON 3,3 GHZ + HD Graphics 2000 és I3 2100-AS -ProciK-10DB 5000 FT !
- iPhone 12 mini - 64GB ( Hátsó kamera hibás!)
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest