- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Agyrák666 #8860 üzenetére
https://logout.hu/tema/bitcoin_topic/hsz_19064-19064.html
Itt még más volt a terved, hogy állsz a shortolással
-
vzozo
senior tag
Ahogy látom sokak a Binance-on kereskednek, és van nekik saját coinjuk, a BNB. Nade az miért megy most ennyire az egekbe, mi van itt a háttérben?
Totál FOMO, YOLO, pumpálja be mindenki a FED által nyomtatott pénzt? -
nort_on
senior tag
Egyszerű, a binance a legnagyobb, iszonyat sokan kereskednek ott, ha BNB-ben fizeted a jutalékot, akkor 25% kedvezményt kapsz a fizetendő díjból, ami nem rossz, ergo értékes.
Meg az ETH most nagyon megszaladt, gondolom próbálnak mást is venni az emberek, ami ETH-hez képest relatív olcsó. De lehet más is van a háttérben. Igazából bármi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Nekem talán ehhez kapcsolódó kérdésem van:
A "busd" (a binance-nak az usd-hez kötődő stablecoinja) a "savings" "locked" alatt éves szinten 7 százalékot kínál.
A kérdésem az hogy mit lehet tippelni az usd/eur között, mennyit fog gyengülni a nagy FED-pénz nyomtatás következtében az euróval szemben ebben az időszakban??A 7 percenttel épp csak megőrzi az értékét euróval szemben, vagy azért ez jobb ajánlat?
-
nort_on
senior tag
Referálással toljátok a párducost? Vagy igazából felesleges az a +1%?
-
nort_on
senior tag
Gondoltam kicsiben én is farmolnék, de elakadtam...
Trust wallet kész, Smart Chain-en ott is van a BNB. Mi a következő lépés?
PC-n böngészőben (chrome, binace chain plug-in fent van) itt vagyok: https://pantherswap.com/farms > Unlock Wallet > Connect to a wallet > Binance Chain WalletÉs nem történik semmi.
Vagy erre kéne menni először? Deposit: PANTHER-BNB LP v2
Előre is köszi-köszi!
-
_ocsisajt
őstag
Nekem csak most van/volt időm ténylegesen feltölteni piizt, de most elbizonytalanodtam.
"Binance has been banned by Revolut!"
[link]Most akkor feleslegesen csináltam revolut számlát?
Hogy töltsek fel piizt akkor a binance-ra? Illetve érdemes direkt coint venni vmilyen bankkártyával ott náluk? Hogy úszom meg, hogy ne "chargeoljanak" szét?[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz nort_on #8873 üzenetére
Rámegyek a buy crypto-ra kiválasztom amit szeretnék, majd amennyi USD-ért. Utána a bankkártya adatoknál ha beírom a revolut-os virtuális számát, el fogja fogadni? És mennyi lesz úgy a sáp?
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Ezt én is látom, de akkor gyakorlatilag feleslegesen csináltam revolut számlát, ha direktbe is be tudok fizetni bankkkártyával? Ez 1.8%-ot levon.
Bocs a noob kérdésekért.Szerkesztés: Közben válaszoltatok. Korcsi: akkor megyek tovább a sepa útvonalon.
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
válasz _ocsisajt #8874 üzenetére
Nem így kell, EUR-t utalj be a revolut-ról.
Ezt csak egyszer kell végig vinni:
Binance > deposit > FIAT > EUR > Bank transfer (SEPA) > írd be hogy mennyit akarsz, pl 10 EUR kezdésnek > continue > confirm > OK > feladja a Binance account-od EUR utalási adatait (receiver + IBAN + reference code)
Ezeket másold be a revolut-ba, és utald el a 10 EUR-t. A Revo ezt elmenti, és legközelebb már nem kell ez a móka, csak Revolut-ba belépni és elutalni a rendes összeget pl 1000 EUR -
-
_ocsisajt
őstag
Mi a véleményetek ETH-ról, nézem a grafikont, szépen stabilan emelkedik, lesz (ha nem is megközelítőleg) akkora (arányában) értéke mint a BTC-nek?
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz #49155328 #8893 üzenetére
Egy láda sört megér a fogadás, főleg ha neked lesz igazad.....
De azért legyünk realisták, az eth-ból sok millió van, nem egy rögzített mennyiség. Igen, tudom, júliustól lesz valamennyi égetés is. De akkor is. Gondolj bele, ha az eth 2000$, akkor mennyi lesz a market cap.?
Bár pont ma beszéltem tesómmal, hogy még tavaly sem gondoltam volna, hogy 3300 az eth. Tehát csak a jóég tudja, hogy mi lesz itt.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
törölt tag
-
törölt tag
Mindeközben BNB új ATH !
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest