- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
Baszus, azt hittem sima pump, nem száltam be, most meg már nem merek....
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
DNReNTi
őstag
válasz Árpi001 #7102 üzenetére
En is eladtam tegnap 3450€-nal a BTC-t, ~9-10% haszonnal, most varok arra hogy visszavasaroljam ~2800€ korul, de nem szamitottam erre a reggeli zold ugrasra. Jolvan az, ha maskor nem, majd januarban berottyan.
(#7101) sparks
Meg jo, hogy. Aki ~200$ korul vette a BTC-t...
Ha jol emlekszem.[ Szerkesztve ]
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
sparks
senior tag
válasz DNReNTi #7104 üzenetére
Jól, sőt az elsőket erősen alatta De ahogy ismerem magam, sosem fogom eladni: ha nagyon szépek a számok a monitoromon, akkor azért, ha nagyon nem szépek, akkor meg azért Na jó, ha felmegyünk 50kUSD-re, akkor megszabadulok egy kisebb adagtól, de ez nem mostanában lesz úgy érzem
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz csaba951 #7086 üzenetére
Valakik nagyon rajta vannak, hogy rámcáfoljanak.
6 napos folyamatos emelkedés utoljára 2018.07.14.-2018.07.19. között volt. Itt pihent egy kicsit, majd újabb jelentős emelkedés következett. Aztán beomlott az egész a kezdeti állapotra.
Más. Tegnapi 25 bázispontos FED kamatemelést nagyon rosszul fogadta a részvénypiac. Eleve lejtőn vannak a részvények, és erre jött a FED álláspontja, hogy vissza kell fogni a részvénypiac túlfűtöttségét (ami már nincs is).
-
default.
őstag
Sziasztok!
Kb. 1 hete eladtam bányászatból megmaradt kártyáimat. A vevő a praktikum kedvéért XRP-ben fizetett.
Az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy miben tartanátok nagyrészt a kriptot, BTC-ben, ETH-ban, esetleg XRP-ben.. Érdemes most váltanom BTC-be? Az XRP/BTC most elég jól áll, ahogy látom, tehát esetleg vehetnék BTC-t az XRP-m egy részéért..Minden tanácsot meghallgatok, köszönöm szépen előre is!
Üdv -
Ferdzsoo
addikt
válasz #25583896 #7113 üzenetére
És sokszor az altok megindulnak a BTC értékében is. Így egy jól helyezett eladással több BTC-hez lehet jutni, mintha csak BTC-t vennél.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
DNReNTi
őstag
Azert a BCH duplazas 2 nap alatt az kemeny!
-
Yutani
nagyúr
válasz DNReNTi #7118 üzenetére
Persze megszívatott most is. Tegnap vettem 166 eurón, stop losst beállítottam 150 euróra, ez a tegnapi 180 eurós csúcs után volt. Nem sokkal később rövid időre visszaesett 148 euróra, így zárt a pozícióm, utána éppen nem tudtam vele foglalkozni, majd amikor már igen (tegnap késő este), addigra elhagyta a 150 eurós szintet és azóta fentebb lebeg. Én meg ott maradtam 10% veszteséggel.
#tarcsad
-
margithid
veterán
Nem tudom ,de nekem gyanús ez az emelkedés, lehet van benne még egy meglódulás 4500ig, de óvatosan.
Az elmúlt fél év elég gyanakvóvá tett az ilyen hirtelen emelkedésekkel szemben.
Én továbbra is tartom, hogy jövőre pangás lesz, lassú lecsorgás. -
DNReNTi
őstag
Vartam valami nagyobb leszurasra igy a szebb napok utan, de ugy nez ki megtartja magat a BTC itt 4000 korul. Egyelore.
Kit mit var rovid tavon?
-
Árpi001
senior tag
-
Danex
addikt
Ha bika kell szóljatok, máskor is átmegyek fiatba 😅
-
DNReNTi
őstag
Na ki vasarolt tegnap ETH-t?
-
margithid
veterán
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
Veszek még ETN-t. Mondjuk két év múlva nézzük vissza, addigra szerintem elér valamit a tervekből és eldől hogy él-e. Ha igen, nagyot fog menni szerintem.
Never go full retard.
-
fireman123
őstag
válasz Pioneer #7138 üzenetére
...ugyanmár, nehogy azt hidd, hogy bárki bármit is tud előre , találgat mindenki, hol lefelé, hol felfelé.....kisembernek (magamat is beleértve) lutri ez az egész kripto dolog, a technikai elemzésben sem hiszek a kriptóknál, mivel kicsi a forgalom és bármikor lehet befolyásolni az árfolyamot aránylag kis pénzzel (a részvénypiacokhoz vagy devizapiachoz viszonyítva kis pénzzel). Az történik ami a nagyoknak jövedelmező, az elemzők meg újra rajzolják a szabásmintát és kezdődik elölről minden.
[ Szerkesztve ]
-
Pioneer
őstag
válasz fireman123 #7139 üzenetére
Értem.Csak arra lettem volna konkrétan kíváncsi, hogy a mai esésre való találgatásaikat egyesek mire alapozzák. Van valamilyen konkrét hír/esemény?
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
fireman123
őstag
válasz Pioneer #7140 üzenetére
Komolyra fordítva: A konkrét esemény az, hogy az elmúlt 1 hét alatt szinte minden coin jelentőset emelkedett, ...pl. a BTC 25%-ot, az ETH 65%-ot, ...stb., a fák nem nőnek az égig ezért jelentősebb hegymenet után mindig jön egy csökkenés (pl. realizálják a hasznot akik az alja közelében beszáltak), azt persze nem lehet tudni, hogy meddig csökken, mint azt sem hogy meddig emelkedik, és általában azt sem hogy mikor kezdődik a forduló pontosan.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz DNReNTi #7137 üzenetére
Nem! Be kell látnom, hogy nem lesz meg a 3000 USD ma estére. Azért azt megjegyezném, hogy az elmúlt 2 napban messze átlag alatti forgalom volt. 60 perces grafikonon látni, hogy amikor végkép elfogy a lendület, és már esés jönne, valamiért húznak rajta egyet fölfelé.
#7138 Pioneer
Tovább menetelünk Csodaországban. Miközben a részvénypiacon továbbra is ömlik a vér, a kripto piac továbbra is szembe megy a gazdasági realitásokkal. A kérdés továbbra is az, hogy meddig lehet ezt fenntartani? -
Pioneer
őstag
Köszi mindenkinek.
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
csaba951
veterán
Egy bika gazdasági környezetben, ahol rengeteg pénz áramlik ami keresi a befektetési lehetőséget, ott a kritpo pénzek árfolyama is tud szárnyalni. Egy olyan gazdasági környezetben, ahol befagy a likviditás, mindenki csak költséget lefaragni/túlélni akar, ott a kripto se fog tudni érvényesülni.
-
margithid
veterán
válasz csaba951 #7148 üzenetére
Azért kiváncsi lennék a kirptók viselkedésére egy 2008as válsághoz hasonlóban.
Persze az is lehet, hogy ilyen válság egyszer van egy emberöltő alatt.
Az, hogy most mikor a hype elszállt a kriptóiparból, a coin értékek elkezdték másolni a részvénypiac értékeit, szerintem nincs semmi meglepő.
Ha viszont jövőre is folytatódik a trend a részvénypiacon, akkor tényleg megyünk 2k alá. -
DNReNTi
őstag
válasz margithid #7149 üzenetére
Kinezem, hogy sokan menekitenek a penzuk egy reszet kriptoba egy valsag eseten. Sot azt is elkepzelhetonek tartom, hogy elojele lenne egy esetleges valos gazdasagi valsagnak az, ha a kriptok erteke folyamatos novekedesnek indulna. A nagyhalak meg azelott mas alternativa utan neznek, mielott a valsag a koztudatot eleri.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest