- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz -=RelakS=- #4500 üzenetére
mennyit villan? mert ha 5-öt akkor nem túl jó, felújított fejet vettél?
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
-=RelakS=-
veterán
válasz afterburner_ #4501 üzenetére
ötöt, igen.
Fene tudja, lehet, hogy felújított, sajnos már nem tudom visszanézni, mert lejárt a hirdetés hónapokkal ezelőtt.
A fura, hogy tegnap még működött...
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
afterburner_
őstag
válasz -=RelakS=- #4502 üzenetére
lehet aztán a gép szart be, vedd ki törölgesd meg az érintkezőket hátha feléled, és csak kontakthiba ?!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz afterburner_ #4503 üzenetére
Nem hinném.
A gyanús jelek:
1: a régi fejet visszarakva a nyomtató nyomtat
2: az új fejet visszarakva ugyanaz a gáz
3: csak visszakerült a termék ebay-re, ez van a leírásban:PLEASE NOTE: IT'S VERY VERY POSSIBLE THAT AFTER YOU INSTALL THE PRINT HEAD, IT DOES NOT WORK, AND THE REASON IS POSSIBLE THAT YOUR PRINT MAIN-BOARD BURNS THE PRINT HEAD.IT'S VERY POSSIBLE, WE HAVE 10 YEARS EXPERIENCE IN PRINTER FIELDS, AND WE KNOW THESE OFTEN HAPPENS.
SO IF YOU MEET THE PROBLEM, WE WILL ARRANGE THE FULL REFUND TO YOU,WE CAN LOSE MONEY, BUT PLEASE DON'T LEAVE THE NEGATIVE FEEDBACK. IT'S MAYBE OUR fault OR YOUR PRINTER'S fault .Ezt viszont nem feltétlenül hinném el...
4: elég sok visszajelzést kapott az ipse, hogy a kiküldött fej nem működik, különböző típusokraMegpróbálom megtörölgetni, de ebből új nyomtató lesz szerintem.
-
afterburner_
őstag
válasz -=RelakS=- #4504 üzenetére
aha akkor lehet nyekkent a fej, dobozos volt vagy csak zacskós?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz afterburner_ #4505 üzenetére
zacsis
persze Canon felirat a környéken nincs
-
afterburner_
őstag
válasz -=RelakS=- #4506 üzenetére
akkor felújított, magyarul még működő gépekből kivett fej, amik lutrik meddig mennek , olyanokkal én is szívtam, volt amelyikkel nyomtattam pár száz oldalt és utána már csak félig nyomtatta a sorokat
-
-=RelakS=-
veterán
fákdetsit
Asszem, előkotorom a nyomtató összehasonlító táblázatomat, és veszek újat... Az "új" fejjel arra sem veszi a fáradtságot a nyomtató, hogy a tintát pazarolja a feltöltésével.
Alkatrésznek, vagy kísérletező kedvűnek mennyit érhet egy IP4200?
[ Szerkesztve ]
-
B175
csendes tag
Hello,van egy IP4500 nyomtatóm,nyomtatni akartam,be is indult dolgozott a fej csak éppen a papír üresen jött ki.majd ezután már nem reagált semmire,és kiírta hogy telepítsek megfelelő nyomtatófejet,és ötöt villan a sárga fény.meghalt a fej? ha igen akkor érdemes új fejet venni,vagy komplett nyomtatót?
-
-
afterburner_
őstag
-
B175
csendes tag
válasz -=RelakS=- #4510 üzenetére
Akkor inkább új nyomtatót veszek mint kidobjam a pénzt egy bizonytalan fejre.kössz a választ!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz afterburner_ #4511 üzenetére
Hát igen. Azt a mérnököt, amelyik kitalálta, hogy automata lapadagoló nem kell, csak két kazetta, azt addig rugdosnám, amíg mozog. Meg még egy kicsit tovább.
Szerintem kellene:
Legalább 1 kazetta dokumentum nyomtatásra
Esetleg mégegy fotópapírnak (mint a mai Canonokon)
Automata adagoló olyan papírnak, amiből 1-2 darab kéne csak
Egyenes papírút vastag papírra nyomtatáshoz.De lehet, hogy csak én vagyok "igényes"
-
afterburner_
őstag
válasz -=RelakS=- #4513 üzenetére
igen nekem ezért van 4900-asom meg be vagyok tárazva még egy rakás hátsó lapadagolós géppel. pont emiatt mert van aki keményebb lapra nyomtat, akár ételfestékkel ostyát, vagy 300 g körüli papírokat, az sajnos nem teheti meg hogy ezekkel az alsósokkal szenved, van persze aki a hátsó lapadagolót sosem használta, annak jók az újak
bár a kis szériákba már elkezdte újra visszahozni a canon a hátsó lapadagolót jövőre szerintem a cserélhető tintásokhoz is visszavezeti.
-
Thrawn
félisten
IP4500: "Nincs telepítve nyomtatófej, vagy a telepített nyomtatófej nem kompatibilis a nyomtatóval."
Két színes patron villog, hogy kifogyott, egy teljesen rendben van. A két fekete patron azt jelzi, hogy kevés a tinta, de ettől még lehet vele nyomtatni. Vagyis csak lehetne, mert a fenti üzenetet kapom. A színes patronokat kivettem (amúgyis fekete-fehéren akarok nyomtatni) de ugyanez a hibaüzenet jön szembe
szerk: semmiféle karbantartást, nyomtatófej-tisztítást, fúvókatisztítást nem enged.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz -=RelakS=- #4516 üzenetére
Visszaolvastam, szerintem kimegyek a garázsba a kalapácsért és: [link]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz -=RelakS=- #4518 üzenetére
Namost ez úgy alsó hangon is kábé 23 rongy, nem ér annyit az egész
-
Thrawn
félisten
válasz afterburner_ #4520 üzenetére
Hát ez "jó" hír, mármint hogy az újak csak rosszabbak lettek...
-
guszti11
csendes tag
Szia! Megdöglött a nyomtatóm. IP4950. B200 hiba kb 3 éve vettem criss ? rendeszerrel.
Mindent kipróbáltam amit itt vagy máshol írtak. (piros tintaszín villog).
Kellene valami helyette. Hasonló kategóriájú. Még van egy halom tintám is. Utántölthető patronos, ha lehet.
(törzsvásárló vagyok) -
Márton
nagyúr
Tud valaki ajánlani olyan 2 oldalas A4-es fotópapírt (fényes/fényes vagy fényes/matt),
ami nem vörösödik el néhány hét után?Ip4950-em van, és sajna eddig rossz tapasztalataim vannak az időtállósággal
Mirror és rayfilm ami eddig megbukott, de hátha van más márka, ami sokkal jobb.
Az ár már szinte nem számít..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
bikeking79
újonc
Üdv Emberek !
Canon IP4300 Nyomtatóm ami nagyon keveset volt használva,
egyszer csak 3 oldal nyomtatásásnál a 3. lapot behúzva leállt, azóta lehetetlen bekapcsolni,
Papírt kihúztam belőle .
A tápot kiszedtem, kimérték nekem azt mondták jó( 11,8V és 2x 8V van rajta).
Nyomtatófejet kiszedtem és az nélkül sem kapcsolt be.
Visszaraktam. semmi, teljesen sötét mindene.
Mi lehet a gond, mit nézzek meg , mit tegyek vele ?
Előre is köszönöm ! -
afterburner_
őstag
válasz bikeking79 #4526 üzenetére
valszeg a panel lehalt, fejzárlatból adódóan.
új nyomtató
-
bikeking79
újonc
válasz afterburner_ #4527 üzenetére
Köszi, de ez mennyire biztos? mit kellene még rajta megnéznem?
-
afterburner_
őstag
válasz bikeking79 #4528 üzenetére
kb semmit 6-7 év után ez természetes ezeknél, újaknál átlagban 3 évnél jelentkezik hasonló tünet.
ha be sem kapcsol fej nélkül akkor az alaplap döglött mindenképpen. ami általában fej zárlatból adódik, ha beraknád a fejet egy másik gépbe valszeg azt is kivágná... de én azt nem rizikóznám meg ha csak nem sajnálod tönkretenni ezzel a fejjel.
ilyenkor fel lehet éleszteni egy alaplapcserével, + fejjel , de akkor már érdemesebb új gépet venni, mert arra gari is van legalább 1 év.
-
bikeking79
újonc
válasz afterburner_ #4529 üzenetére
Nagyon Szépen köszönöm !
Milyen hasonló , költséghatékony - olcsó utángyártott tintás CD-DVD felületre is nyomtató nyomtatót ajánlasz ajánlotok? -
afterburner_
őstag
válasz bikeking79 #4530 üzenetére
ip7250 nálam a trendi ami eléggé fogy ár elég jól kiforrott , bátran ajánlom.
-
bikeking79
újonc
Értem, megnéztem.
Utánanéztem más fórumokon.
Mi a jó ok arra hogy újra olyan nyomtatót vegyek ami kb csak 1-2 évet bír ki?
Canon nálam kezd leszerepelni, ugyanúgy mint a HP !
Drága tinta, hamar meghibásodik, nemérdemes javítani....
helyette ajánlom ezt mindenkinek!
[Epson Expression Premium XP-610 Nyomtató][ Szerkesztve ]
-
afterburner_
őstag
válasz bikeking79 #4532 üzenetére
Epson sem fog bírni sokkal többet sajnos ott is ez a tendencia.
Epsonnál ugye nincs olyan hogy kilövöd a tintaszintfigyelést, csak reset chippel megy, tehát érdemes beruháznod egy reset chipes tölthető szettre ha olcsón és aránylag szenvedés nélkül akarsz nyomtatni.
Ezeket sok esetben egy ilyen új gépnél lehet fél - 1 évente cserélni mert kilövöldözi az epson a chipeket, utángyártottaknál ha lesz hozzá, verziószám ütközésnél cserélheted az egész sort, mert kilövöldözik egymást ha nem egyezik a chip verziószáma.
Gyári vékony patron a standard 5 ml-es, az xl 10 ml a vékonyakból, vastagból 15 ml az xl...
selejt tintagyűjtő resetteléséhez lehet megvenni a kódot.
számomra még mindig barátibb a canon , de persze vannak olyan esetek amikor én is epsont ajánlok, csak azok inkább speciális tintával , céges felhasználások, pigment / szublimációs tintával
s mellesleg szerintem akkor ajánlj valamit ha már van vele konkrét tapasztalatod, hosszabb távon mert ugye gyári patronokkal mindegyik gép szépen muzsikál, s legtöbb esetben kérdés az olcsó, problémamentes nyomtatás... ezt persze csak akkor tudod meg ha már kipróbáltad és van viszonyítási alapod
-
bikeking79
újonc
Igazad van, Reméltem hogy infót kapok róla és elég rendesen leírtad , köszi szépen !
Tehát cd-dvd felület nyomtatásra még mindig a Canon IP7250 - t ajánlod? -
afterburner_
őstag
válasz bikeking79 #4534 üzenetére
otthoni felhasználásra igen, én Canont , azokhoz vannak normálisan működő utátölthető patron, reset chipek, én pl csak ezzel adom a nyomtatókat, normális tintával, amikre fejgaranciát vállalok. így akár egy 7250-essel több 1000, de van olyan vásárlóm aki 10.000 felett jár ip7250-essel lemeznyomtatást illetően , csak sajnos a tendencia az ez hogy 2-3-4 évnél ezek már nem igazán mennek tovább. időkorlátosak, de ez idő alatt annyit tudsz vele nyomtatni amennyit akarsz
ezeknél ugye 100 Ft-ra jön ki egy patronnyi tinta, az meg szerintem elég baráti ár
Epson se rossz, csak érdemes utánajárni ha fontos az olcsó nyomtatás, hol, mivel, mennyiért tudod üzemeltetni , és vállal e garit a kereskedő a patronjára,mert újabban elég sok a selejt tinta a piacon, és hetente kapok fejeket javításra, bár főként EZ print ami pl a Canon fejeket rövid idő alatt leamortizálja
-
bikeking79
újonc
És kicsit visszatérve, Tudod e hogy Canon IP 4300 alaplapon mi szokott elromlani, mit kéne kicserélni?
-
afterburner_
őstag
válasz bikeking79 #4536 üzenetére
passz... 20.000 Ft-os nyomtatóról van szó, ha lenne mondjuk 100.000 ft akkor lehetne vele szerintem kísérletezni de így kuka.. próbáld meg szervizbe elvinni max elkérnek a bevizsgálásért egy kis pénzt, de a lényeg ugyan ez lesz amit írtam
vagy veszel egy gépet, ezeket 4-5000 ft-ért megkapod. aztán ha szerencséd van meg tudod gyógyítani
-
lauradivon
újonc
Sziasztok!
Canon ip4200-hez szeretnék fejet venni. -
-=RelakS=-
veterán
válasz lauradivon #4538 üzenetére
Szia!
Nem szeretnél, hidd el!
ebay-ről is és megbízható forrásból is próbálkoztam, de csak vacak lett a vélemény.
Inkább dobjál a fej árára egy tízest és vegyél egy egész nyomtatót![ Szerkesztve ]
-
lauradivon
újonc
válasz -=RelakS=- #4539 üzenetére
Köszi!
Igazad lehet. Csak sajnálom kidobni.
De ez olyan szépen nyomtatott!
És patronom is van hozzá gyári. -
-=RelakS=-
veterán
válasz lauradivon #4540 üzenetére
Hát ez az, hogy én is sajnálok mindent kidobni (porosodik a szekrényen egy Canon BJC1000 is ), de ha visszaolvasol, láthatod, hogy ezek a 8-9 éves nyomtatók már rendesen kiszolgálták az árukat.
Ugyan vettem egy új nyomtatót, de meg akartam a régi ip4200-at menteni. Hát nem sikerültSzóval ha nem akarsz bosszúságot magadnak és az esetleges üzleti partnerednek, veszel huszonezerért egy új nyomtatót, ugyanis a fej kb 15ezer forint.
-
lauradivon
újonc
válasz -=RelakS=- #4541 üzenetére
Ez működött.
1 éve nem használtam, bekapcsoltam és meg is halt.
15 ezret meg nem ér meg, akkor inkább egy új.
Köszike -
afterburner_
őstag
válasz lauradivon #4542 üzenetére
nem az 1 évet nem használás miatt halt meg, hanem mert valszeg van 7 éves, újakkal arra számíts 2-3 év, amit mennek, bár nem is kerülnek sokba , annyit is bírnak
de mondjuk ezalatt az idő alatt annyit nyomtathat az ember amennyit akar
[ Szerkesztve ]
-
Werewolfbug
újonc
Sziasztok!
Segítséget és tanácsot szeretnék kérni.
Most egy Canon MG5350S multifunkciósom van, B200-as hibát jelez. Lehet-e ezzel bármit kezdeni?
Ha nem, vennék újat, viszont nem tudom milyet...
Jó lenne a multifunkciós, tudtok valami ajánlani? A DVD nyomtatás fontos mindenképpen!
Ha nem tudtok jó multit mondani vegyek én is iP7250-et CISS-el?Előre is köszi!
-
afterburner_
őstag
válasz Werewolfbug #4544 üzenetére
ha 2-3 éves volt akkor a fej lehalt, lehet javítani fejcserével,dobj egy privit lehet tudok benne segíteni.
de azt még próbáld meg hogy a fej érintkezőit megtisztogatod ablaktisztítós ronggyal
viszont áztatás után is szokott ilyen történni, akkor pedig a panel mögé került víz a fejen.
[ Szerkesztve ]
-
Werewolfbug
újonc
válasz afterburner_ #4545 üzenetére
22 hónapos volt. kinyomtattam 17 lemezt egymás után, a 18-at már nem akarta. Reggel még bedugtam, mert olvastam hogy fej melegedés is lehet, de akkor is egyből ezt a hibát dobta.
Utána kitisztítottam a fejet, nem lett jobb, próbáltam minden youtubos videót - az ablakon kidobósat kivéve - de nem oldotta meg semmi.
Ahogy néztem, nem éri meg fejet venni, mert kb 26-ért vettem, és ha jól tippelem, 16-18e egy fej, akkor már inkább egy új nyomtató.
Olyan Multi nincs jelenleg amibe CISS-t lehetne tenni?
-
afterburner_
őstag
válasz Werewolfbug #4546 üzenetére
nekem van sokkal olcsóbban is, felújított fejem , ezért írtam ha gondolod írj privit, még lehet menne vagy 1.5 - 2 évig. de akár be is tudom számítani újba, mert ezeket a gépeket nálam keresik elég sokan
amúgy igen ezek kb eddig mennek, előnye hogy aki termel velük akár bele lehet nyomni 100.000 oldalt is. az is ugyan akkor fog megállni, hátránya hogy aki keveset használja annak is megáll ennyinél. időkorlátosak a fejek.
[ Szerkesztve ]
-
Kemten
újonc
Üdvözletem Mindenkinek !
Szeretnék vásárolni egy nyomtatót. Ki is néztem magamnak a Canon IP7250 (1 év gar) és a Epson L300 (3 év gar.) típusokat. De nem tudom eldönteni melyik érné meg jobban. Lemezt nem nyomtatok így az kevésbé lényeges funkció. A Canont nem eredeti festékkel használnám hanem a [link] festékével, tölthető patronnal. Az Epsonnál menne a gyári festék mivel annál nincs utángyártott meg még az épp elfogadható árkategóriába esik a festék ára. A Canon utángyártott jó minőség így fele annyiba kerülne de nem tudom, hogy így a nyomatok között lenne-e nagy minőségbeli különbség. És ugye a nyomtató élettartamával kapcsolatba is ott van az hogy melyik bírhatja jobban. Nyomtatás nem lenne sok de ha öngyilkos fejeket használ a Canon (lehet más gyártók is ) akkor melyik lehet a jó választás. -
afterburner_
őstag
epson sem túl időtálló , nem hiszem hogy ők is hosszabb távra tervezték. ráadásul láttam a nyomatjukat epson papíron epson tintával az office depotba, tényleg gyönyörűen nyomtatott, fél év múlva meg mikor újra láttam a tesztképet, már a fekete rozsdabarna volt és fakó az egész kép, holott fény sem érte direktben csak a neon mivel ezekhez a gépekhez nem a pigment tintát használják, hanem a dye-t, és kérdés hogy abból is milyet...
ip7250-es inkább az L800-assal van egy súlycsoportban, csak annyi a különbség hogy jóval gyorsabb, epsonok sajnos nem a sebességükről híresek, aki mondjuk dolgozik , annak az epson nem egy jó választás, sok vevőm van akik vettek ilyen külsős epsont, és végül canonra váltottak . na meg a garancia is érdekes náluk... ezzel is volt egy kettő vevőm aki befürdött>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Kemten
újonc
válasz afterburner_ #4549 üzenetére
A garira nekem az epsonnál annyit mondtak hogy full a 3 év garancia és még a beszáradásra is érvényes.
Az a tinta amit linkeltem a canonhoz az is dye tinta. Az nem fakul ki mint az említett epsonos nyomat ? Vagy csak nem olyan gyorsan és nem annyira. Ami nálad kapható IP7250 chip resetes ütántölthetős tehát nem CISS rendszerű annál hogy működik a reset funkció ? Jó lenne nekem a CISS rendszerű is csak az a bajom hogy a készülék mellé nem tudom elhelyezni a tartályt mert egy TV álványba kerülne bele a Canon és nem fér el melléje csak mögéje. Ahhoz meg sajnos rövid a csővezeték Ki lehet a vezetéket váltani olyanra hogy a tartályok a készülék mögé legyenek helyezhetőek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest