Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JanR

    addikt

    Vasarnap felhivtam a telekomot es szepen kulturaltan elkuldtem oket a budos pi**aba. 3 honapja gyakorlatilag hasznalhatatlan a netem es a TV szolgaltatasom, az volt a szerencsejuk eddig, hogy nem sokat tartozkodok otthon, de vasarnap este mar annyira felhuztam magam, hogy ujra (harmadszor!!) telefonaltam.

    Lass csodat, masnap jott a szerelo (az elso kettonel 'elvileg' tavolrol elharitottak a hibat - par oran keresztul jo is volt). Megmeri a jeleket a lakasba, aszondja' meg van torve a kabel. Na itt dobbentem le, hogy az megis hogyan? Az ablak alatt jon be a koax, meg se mozdult miota ott lakom a lakasba - ezt el is mondtam a kedves Urnak (tenyleg jo arc volt). Akkor O tovabb keres, mert nem csam ez lehet a hiba. Jott a lepcsohazban az eloszto doboz, na es lass csodat meg is lett a hiba. A szerelo szerint, mikor a szomszednak kotottek a netez, a mi vezetekunket lecsavartak es egy teljesen masik agra kotottek, ahol szar a jel. Visszakototte a szerelo a szolgaltatasunkat es bumm, jo lett hirtelen minden.

    Kerdem en akkor, hogy a francba kotnek csak ugy le egy meglevo szolgaltatast egy sokkal gyengebb elosztora, ugy, hogy boven volt hely a "jo" aljzaton? Ki es miert csinal ilyet? Miert kell 3x telefonalnom, harmadjara elegge panaszosan? Eleinte szerettem a telekomot, de ez a resze egy nagy 0, mar mint a panaszkezeles.. Na es a 3. keruletben nem nagyon van mas alternativa..

Új hozzászólás Aktív témák