Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz hszilard666 #75274 üzenetére

    Pici ember, tanultál ~12 évet, dolgozni fogsz ~50-et, szerinted az előbbihez hozzácsapni 3-5 évet rosszabb, vagy utóbbiban a bráner rosszabbik végén lenni?
    Ha nem tudod mit kezdj magaddal fogadd meg GabN73 tanácsát, vagy kezdj el egy olyan 2 éves felsőfokú OKJ -t amit fősuli csinál és amit ha elvégzel plusz pontokat kapsz a felvételinél és a letett vizsgáidat elfogadják ugyanazon suliban mintha vizsga / szigorlat lett volna.
    Ezzel időt nyersz, hogy kitaláld merre indulj el.

    Fotózás / videó és a PC szerviz is egy fix méretű piac ahol egyre több és egymás árai alá ígérő arc van. Ne áltasd magad, ha amatőrként azonos szolgáltatást nyújtva és mindent kifizetve (adó, tb., számla adás, stb.) kiszamolod mennyid marad és folyamatosan tudod csinálni holtszezonban is talpon maradva, akkor esetleg el lehet gondolkodni ezen az irányon, de addig... :N

    Drogokról és túllihegésről: megnézted amit DeF korábban linkelt index cikk? Jártál már Pesten segítő, prevenciós és utógondozó önkéntes szervezeteknél?
    Esetleg katiztak már be az ismeretségi körödben valakit?
    Pluszbónusz: láttál már öreg drogost? (oximoron)

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák