- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #46601 üzenetére
Egyszer valahol szereltettünk kábelt még az albis időszakban, crosslinket, hogy tudjunk lanozni közvetlenül a két gépről. Frankón elcseszték a kiosztást (az se volt se rövid se olcsó kábel) de úgy, hogy semmilyen szabványnak nem felelt meg, úgy hogy bonthattuk meg a kábelburkolatot és kötögethettük-forrasztgathattuk keresztbe a vezetékeket
Maxiigényes volt
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #46603 üzenetére
Nem volt se fogónk se semmink, viszont szegények voltunk mint állat és a bolt is a város másik felén volt tömegközlekedéssel forrasztóón meg szigszalag megbírta, csak igénytelen volt kicsit.
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #46605 üzenetére
egy pár bit elszikrázik, nem érdekes
amúgy először csak tekertük, persze, ez a standard protokoll az ISO 444! gányminősítési keretrendszerben. aztán ha tekerés nem bírja meg akkor szigszalag (vagy cellux, szabolcsiaknak tixó), ha az sem bírja meg akkor forrasztóón. ha az sem bírja meg, akkor megbontjuk a fejet valahogy akárhogy (lásd még hogyan szerelünk 3 eres power on gomb alaplapi csatiból 2 ereset) átkötjük és pillanatragasztó
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #46606 üzenetére
Nana, az Hajdúban is tixó!
OK, írd meg merre vagy, és meddig, milyen irányban közlekedsz, meg mi is lesz az ellenszolgáltatás
, max ha nem tetszik átvétel után tesztelem a terméket.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
adatfalo
senior tag
Vannak itt természetjáró/távcső guruk?
20-25k-s árkategóriában kirándulásra, természetjárásra van jobb alternatíva?
Ezen két távcső között örlődöm:
Celestron Outland X 10x42 távcső
Pentax 8x40 XCFElőre is köszi!
www.adatfalodesign.hu
-
Petyyyyy
addikt
Szépen villámlik...ugyan délután bepusziltam egy gyros tálat, de mögöttem a polcon pihennek a teljes kiörlésű sparos magvas zsemlék és majd megveszek az illatuktól.
Ja, nem vagyok éhes.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Earl_Muttley
őstag
Viharjelentés: Csepelen leszakadt az ég, kb.fél percenként villámlik, és kezd tűrhető lenni a levegő.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
válasz Earl_Muttley #46612 üzenetére
Káposztás detto
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Petyyyyy #46615 üzenetére
Szerintem sörre gondolt...
Csak szólok, hogy hamarosan lehet, hogy lesz egy eladó órám
a kép csak illusztráció, höhö
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #46616 üzenetére
Kiegészítővel együtt? Esetleg rövid bérlet megoldható? (~1óra)
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Melack
veterán
Szivacsok kapcsán van aki otthonosan mozog a témában? Hol érdemes körbenézni 180x200-as méretben?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #46618 üzenetére
Mármint alvó matrac? Rengeteg ilyen cég van, bemutató termekkel. Internetről tucatnyit találsz 1 perc alatt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
Reggelt. Irány a bánya
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Szerintetek ha lecserélem a routert, valami komolyabb darabra, az milyen hatással lesz a pingemre? Most game közben ugrál 55-85 között.
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #46620 üzenetére
Casio 506 vagy a Parnis (ha valami rendes szíjjal is bénán áll a kezemen) mondjuk ha nem lenne out of stock az MDV-106 kékben fém szíjjal akkor abból rendelnék és ha élőben jobban tetszik a "sima" fekete is menne eladásra.
MurdR : Lehet elég lenne antennát cserélni rajta, pl. ha tp-link és 3dB-sek mehet a helyükre 5-ös, bár lehet árban ugyanott vagy, ha a mostanit eladod és veszel jobbat (a drágább nem biztos, hogy wi-fi téren jobb lesz, nézz utána a konkrét típusnak ilyen téren)
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz CoolBoy323 #46623 üzenetére
Azt hogy érted?
Eddig 15megás VDSL(?)-em volt 35-55-ös pinggel. Most 30 megás féloptika, és ilyen trágya a ping játék közben.Mercutio: nem wifin van a gépem, hanem kábelen.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Volt hálókártya driver frissítésed, esetleg Windows Update mióta nőtt a ping?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Melack
veterán
Azt hiszem értem már, hogy FeketeCica miért annyira allergiás bizonyos témákra
-
Melack
veterán
válasz medvekutya #46630 üzenetére
Melyik bank tud olyat adni?
-
medvekutya
aktív tag
válasz Melack #46631 üzenetére
rafi, de ez régebbi keltezésű, egyszer már lejárt és ugyanolyan formában gyártották újra. most már lehet nincs ilyen opció a kép kiválasztására, nem tudom.
apropó, az komoly, hogy három fiókjukból egy marad a harmadik kerületben. úgy, hogy amennyiben a kerületek külön városok lennének, akkor ez (emlékeim szerint) a hatodik legnagyobb magyar város lenne lélekszámát tekintve.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Melack #46631 üzenetére
Korábban elvileg mindegyik adott ilyet. Aztán úgy emlékszem, hogy voltak visszaélések, például trükkel lenge öltözetű japán manga figurákat is rátetettek ügyes emberek, aztán végül elvileg megszüntették. (ismerősnek is ilyen van. ) Elvileg nekem az OTP-nél is egyedi kártyám lett volna, de elfeledkeztem a határidőről.
szerk: Jahogy most olvasom a linkelt hsz-eket. Ezek szerint újra visszahozták az egyedi képes megoldásokat...Mondjuk érdekes, hogy PayPass-os kártyára meg nem lehet saját képet tenni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MrSealRD
veterán
-
Tim82
félisten
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tim82
félisten
Mai napi kínzó kérdés, amivel nem akarunk szaktopikba menni-rovatunkban: mire elég egy Sandy Bridge i3-2120-alapú asztali gép, mondjuk egy GT730 VGA-val és 6 GB RAM-mal játék-téren?
Kifejtve: azt tapasztalom, hogy olyan játékok, amiknek röhögve el kellene futnia a Core i5-2520M / Intel HD3000-mel szerelt notimon, időnként bugzanak és kivágnak és rendesen melegszik tőlük a noti. (Ezt most konkrétan a 2007-es Witcherrel tapasztalom, gondolom, nem igazán csípi a HD3000-et, ami amúgy vicces, mert akár évekkel későbbi játékok meg simán elfutnak – SWTOR, Dawn Of War 2 stb.) Szóval nem a CPU-erővel van baj, az elég lenne…
Felmerült bennem, hogy nem a másik notim alaplapcseréjére költök, hanem azt kiárusítom alkatrészként és inkább veszek egy Fujitsu Esprimo P700 desktop gépet (a fenti CPU/RAM paraméterekkel) és egy low-mid VGA-t, ez kijönne kb. 75k-ból. Witcher I-II, Dragon Age-k, Mass Effect-ek, Skyrim, Pillars Of Eternity kb. a leggépigényesebb játékok, amiket szeretnék játszani, ráadásul nem vagyok fullhádéfelbontás-maxirészletesség fetisiszta, jelenleg is 1680x1050-es felbontású monitorom van. Erre elég lenne a fenti kombó?
A brand gép mellett az szól, hogy szerintem relatíve olcsó, 55k + 2k szállítás, a „lustaság fél egészség”-alapon nem nekem kell összevadásznom-összeraknom, nem túl nagy (mATX mikrotorony), gyárilag jól átgondolt a hűtése és valószínűleg van hozzá legális Windows 7-licensz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
A hibákat valószínűleg azért tapasztalod, mert az Intel hozza a formáját és nem ír olyan drivert mint Ati vagy nVidia. Amit némileg alátámaszt egy nemrégiben nyilatkozó nvidia guru álláspontja is. Szerinte már irreálisan nagy kódbázissal mennek a driverek. Sokszor játékspecifikus!! javításokat tesznek bele, mert a játékkészítő cégek hagynak benne bug halmazokat vagy csak simán rosszul használnak bizonyos algoritmusokat...
A fentiek alapján talán kevesebb ilyen problémával találkozol ha átmész desktop vonalra. Így ez lehet érv mellette. A GT730 meg medium beállítások melett 1080p-be kultúráltan viszi a Crysis3-at. Ez alapján a régebbi játékok igényeit és az alacsonyabb felbontást figyelembe véve...elegendőnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #46642 üzenetére
Köszönöm az inputot.
Még gondolkodom rajta; a mérleg másik serpenyőjében az van, hogy azért az X201 (ebben volna melegen ajánlott az alaplapcsere) eléggé a szívemhez nőtt. Még alszom rá pár hetet fizetésnapig...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Ace owner
addikt
2db AUX kábelt keresek még! USB-t kaptam Tim-től már.
Galaxy Fold 4
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Dél-Budapesten mostanában mennyire gáz a közlekedési helyzet? (útfeltúrások, stb..)
Holnap M5 felől jönnék, Kelenföldre a Számalkhoz időre. (11:00). Kérdés: vállalható a Könyves Kálmán-Rákóczi híd, vagy inkább az M0-n érdemes kerülni, és a Szerémi úton bejönni? Legutóbb is óriási dugó volt, nem akarok megint elkésni...
Köszi!
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
föccer
nagyúr
válasz _Petya_ #46645 üzenetére
Szerintem nem gáz ez az útvonal. 10-11 között simán be kellene tudnod jönni, mindkét útvonalon.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Most végeztek cégnél a vihar utáni kárfelméréssel. Árajánlat még nincs, de gyors fejszámolás is sacc 1 millára teszi a lécet, és örülünk, hogy a központi nyomtató nem a miénk, hanem a Konicátol bérelt darab (ez is komolyan sérült).
A szomszédba csapott egy villám, az irodaépülettől kb 5-10 méterre.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #46649 üzenetére
Az már nem látom, nem a mi részünk az épület karbantartás, mi csak bérlők vagyunk. Csak mint érdekesség írtam meg.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest