Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JanR

    addikt

    válasz radi8tor #126572 üzenetére

    Ismerős a helyzet. Olyan helyen vagyok, ahol szeretek lenni, pedig vannak kockás (németes) szabályok, de még is jobb, mint bármelyik korábbi hely. Viszont attól, hogy ez a meló nem szar, attól meg tudom, hogy nem az amire az életben vágyom. De ez meg egy olyan "izé", hogy az ember folyamatosan változik és mindig más és más lesz az elképzelés. Nagyon fontos a környezet, hogy mibe húz bele és mi felé terel, illetve, hogy építse az embert. Na ez nehéz ma, olyan helyet találni, ahol a pozitivitás és az építő társaság nagyobb arányban van jelen, mint a másik oldal.

    Jó is van abban, amit Szili csinál és igazság szerint irigylem is érte, de ahogy írtam én nem így szocializálódtam, meg hülyülnék ha átmenetileg sem lenne munkám, amíg keresem a helyem. Szar embernek érezném magam.

    macilaci78: Te jobban leírod, mint én. Ha 10 évig keresgél, akkor 30as lesz és még mindig nem lesz olyan, hogy szakmai tudás és ez később vissza fog ütni, főleg a feljebblépésnél, továbbképzésnél. Viszont ha sok interjúra megy el, akkor azt fogja tudni, hogy mit kell virítani 1-1 helyen, hogy felvegyék :D

Új hozzászólás Aktív témák