Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz macilaci78 #116142 üzenetére

Megnyugtatlak, hogy a versenybringások száma a forgalmasabb utakon elég jelentős...

Pár hónapja itt szerettem volna jobb szélső sávba váltani... Mivel torlódó sor volt, így viszonylag lassan gurultunk. Két versenybringás 30-35 km/h körül tekert... útakadálynak voltak jók semmi másra...

Vagy 3 hete 2x1 sáv főút. Egy kb 35 m hosszú biciklis konvoj ment amit egy furgon kísért... A poén, hogy nem libasorba mentek, hogy esetleg aki nem 25-el akarok tötyögni az tudjon előzni... Nem... 2-3 egymás mellett... Persze nem belátható hosszabb kanyarívek voltak... Esélytelen volt biztonságosan kielőzni, mert ennyi idő alatt tuti jön szembe valaki. De mögöttem volt pár bátor... Öröm volt nézni amikor megállt a két autó egymással szembe, meg ment villogás... meg a pánik... Ezt 4-5 autó megjátszotta előttünk. Én nem mertem, de a helyzet engem igazolt. Szerencsére a konvoj lekanyarodott nemsokára... De péklapátot megérdemeltek volna.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák