- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
helló, okos tv kihangositására jók ezek a kütyük? nem kell 7.1 meg durva basszus, csak egy minimálisan több élet mint amit a tv kiszorít magából. esetleg meg olcso projektor kihangosítasara is hasznalnam.
bluedio cs4 , bs3 bs5, k szimpatikusak, de nem nagyon értek hozzájuk, bár lehet hogy wifi is kellene foleg a projektorhoz.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
törölt tag
Sziasztok!
Bt hangszórót szeretnék venni autós utazás közbeni felhasználásra.
Az alábbiak merültek fel bennem.
Sony xb20 -> most 20e lesz BF alkalmából, egyébként ~25-26e
Sony xb30 -> 35eJBL Flip 4 -> 35e
JBL Charege 3 -> ~35eEzek közül, ami Rock, és Drumm and Bass zenéket is vissza adja, mit tartanátok célszerűnek?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
somaisten
csendes tag
Sziasztok! Az eustock.eu oldalon mennyire biztos hogy lesz tronsmart t6? Kellene nekem egy fekete mivel megyünk nyaralni, és oda nagyon kellene. De ha itt várok már kinából sem jön meg karácsonyig, 23-án indulnánk. Esetleg tud valaki olyan helyet ahol van raktáron, vagy van valakinek eladó? Köszi!!!!
-
seadrone
őstag
sziasztok!
láttam (nem ph) aprón jbl xtreme-t 25ért, illetve charge 2+t 8000-ért, ezeket hanyagoljam?
egy régi jbl flip-em van most, de kéne még egy, hasonlót szeretnék, de átbaszás nélkül
egy 15-20m2es szobában szeretnék zenét hallgatni
egy 20-ast szánnék rá, hol érdemes szétnézni más márka is éredekel
köszi[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
Sony xrssb20 20k emag
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire járok jó helyen. Mindenesetre segítségre lenne szükségem és jó topikot nem találtam rá.
Bluetooth jeltovábbítóra lenne szükségem, viszont normális minőségűre. Az olcsó pár dolláros cuccok hangminőségben nem megfelelőek, nem mintha a bluetooth versenyezni tudna a minőségi zenével, de szükségem lenne egy használható minőségűre ami a teljes tartományt átviszi. Amim van és amit eddig próbáltam a mély hangokat levágták és nem továbbította.
Van olyan ami normális minőségű?
Köszönöm a segítséget, ha rossz helyen járok akkor elnézést.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Karácsonyra szeretnék venni 2 db bluetooth hangszórót szülőknek. Fontos a vízállóság, mert apu vízparton használná. Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy a végtelen ilyen hangszóró közül melyiket lenne érdemes megvenni? Keret 8-12 ezer Ft/db (esetleg ha van nagyon best buy 15e/db).
Amiket kinéztem:
Anker SoundCore 2 ~ 11 e Ft - félek hogy nem jön meg karácsonyra (talán ez tetszene a legjobban)
Tronsmart T2 ~ 6,5 e Ft - eustock, egész jónak tűnik
JBL Clip 2 ~ 12 e Ft - van tőlük hangszóróm (Charge 2+) és imádjuk, készleten van sok helyen, de van róla sok rossz véleményKöszönöm
Üdv -
AshaNoR
tag
Sziasztok, valakinek tapasztalat Sony GTK-XB5-el? Megéri a jelenlegi 40e ft-ot? Vagy inkább JBL Charge2+ 30e ft, vagy JBL Flip 3 23e ft vagy Sony SRSXB20 20e ft-ért?
Elsősorban a GTK XB5 tetszene, mivel gondolom sokkal nagyobb teljesítményű mint a többi. Esetleg valaki próbálta már?
-
Taktoj
aktív tag
ilyen hangfalat hogyan kereshetnék kínai vagy nem kínai variánsban?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
seadrone
őstag
válasz AshaNoR #3614 üzenetére
szia!
rendeltem az edigitalon egy xb20ast ma.
délutn éppen a mediaban jártam, namondom kipróbálom mit tud, ki volt téve mindkettő.
sonyíra telót rá, hmm nem rossz, kicsit halk, gyengusnak tűnt, de áá, biztos csak sok az ember itt, nagy a zaj.
oké, flip 3 mellette, teló rá, HÚBAZZE de kurvajó! Azonnal lemondtam a sony rendelésemet
gondolkodom most a charge 2+on is, az 30
[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
válasz dajkapeter #3610 üzenetére
"Az olcsó pár dolláros cuccok hangminőségben nem megfelelőek, nem mintha a bluetoothversenyezni tudna a minőségi zenével, de szükségem lenne egy használható minőségűre ami a teljes tartományt átviszi."
A Bluetooth egy szabvány. Olyan nincs h nem visz at tartományokat. -
carl18
addikt
Sony SRS XB20 -20E forint
Sony SRS XB30 30E FT
Sony SRS XB40 55E Ft
Eddigitalon ilyen árba tolják üket, én egyenlőre nem veszek semmit. Karácsony után úgy is jön egy készletseprés és még olcsóbb lesz mint a BlackFriday inkább várok addig.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Krill77 #3620 üzenetére
Hogyne lenne. Pl. Aptx, AptxHD gyakorlatilag veszteségmentes továbbításra képes (tekintsünk el most az oda-vissza konvertálásból eredő minőségromlástól). Egy mezei, mondjuk 4.0 meg erősen tömörített jelfolyamot képes tologatni. Az, hogy ez mennyire kihallható, főleg egy kocka zajongó hangszórón, más lapra tartozik.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Krill77
őstag
válasz RetepNyaraB #3622 üzenetére
De akkor mar 2 különböző szabványrol beszélünk.. De adott szabványom belul bitre ugyan az z adat megy at. Az mas kerdes, h a dac ami lejatsza mire képes.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Krill77 #3623 üzenetére
Pont ez volt a kérdés is (amire én nem tudok érdemben válaszolni, mert nem használtam ilyet sose).
Egy 3 dolláros kékfog dongle, meg egy 120 dolláros A&K között óriási különbség van és nem csak árban.Tehát a srác kérdésére igazából az a válasz, hogy keressen aptX, vagy aptXHD képes továbbítót és ellenőrizze persze, hogy a másik eszköz tud-e ilyen szabványt, mert ha nem, akkor nem profitál semmit belőle. Viszont mindez 15k forintnál kezdődik.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Krill77
őstag
válasz RetepNyaraB #3624 üzenetére
Megegyeztünk. (es johet a masik tema, h egy Bluetooth hangszoron lehet - e hallani a 320as mp3 es a flac kozti minőséget es, h megeri-e azt a plusz 10 ezret a difi) de ez mar másik mese
-
Zoty4
őstag
Na en vegul enusic mellett domtottem, tronsmart arat megemeltek eustockon es tovabbra sincs. Banggoodrol 4dolcsi gyorsposta + 2 dolcsi tariff insuranceval biztositva a kellemetlen meglepetes. De igy lepomtozva 13k volt
-
somaisten
csendes tag
Én se várok a bizonytalan tronsmart t6-ra,inkább vettem a telekom coop kártyás akcióban egy JBL Charge 2 plusz-ot 19 ezerért. Ez legalább biztos minőség. És nem kell tovább eszelnem ezen, és aggódnom hogy időben ideér e a kinai cucc vagy nem.
-
Animeme
újonc
Hangszórókkal kapcsolatban még mindig nem jutottam dűlőre.
De már volt sok negatív tapasztalatom, kezdjük a JBL márkával, olcsóbbaknák csak hangerő van, basszus nincs, se magas hangok. Sajnos a drágábbaknál sem oldották meg ezt a problémát, hangerő van, a basszus normáli(55k-ért) a magas és a középút meg hiányzik, ami ilyen árért elég szomorú
Denon Envya Mini, nah 30 rugó és csak egy zörgő doboz, totál katasztrófa... senkinek nem ajánlom.
Ha valaki rendeset akar bepróbálkozhat egy Bose-val, bár ilyennel még nincs tapasztalatom. Bár ki mit engedhet meg magának, olcsóbbaknnál jól nézzétek meg mit vesztek, és hogy a ti elvárásaitoknak eleget tesz, drágábbaknál még jobban, mivel jól le tudnak húzni titeket sok pénzzel....... -
shifty85
tag
Szia!
Én is Ankert nézegettem, Alin most frankó kis akció van, plusz lehet kupont aktiválni!
A legnagyobb Soundcore Pro 48 €-ért szerintem nagyon jó ár (igaz van rá szállítási költség)!
Egy Ankeres teszt, ahol a SoundCore 2-t, a SoundCore Boost-ot és a SoundCore Pro-t hasonlítják össze.
A Core 2 mellett szóljon a hosszú üzemidő (24 órát ígérnek, de szerintem 20 kihozható probléma nélkül) és az ár/érték arány és az ingyenes szállítás...
Ja, és mindegyiknek van IP védettsége! A Boost és Pro pedig NFC-vel is rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
válasz Animeme #3629 üzenetére
Hát attól függ mekkora az elvárásod. Egy kis doboztól ne várd el hogy akkorát szóljon mint egy házimozi/Hifi rendszer. Azért a Fizikai korlátok meg lesznek még, azért egy Dockin D fine, Jbl Extreme elég hangosan tud szólni. Súly/méret és a hordozhatóság ami miatt az ember bluetooth hangszórót vásárol, a kompaktság. Bár abba egyetértek vannak elég durva árazások a piacon.
Azért én halottam charge+ 2-őt élőbe, hangerő nem volt nagy de a hangja tiszta volt és a mélyhangok se voltak rosszak. Nem lehet ami te halottál az másolat volt? Kopintás?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
kislaci
senior tag
Sziasztok karira szeretnék sógornak venni egy hangszórót, kb 10eFt-ért.
Néztem eustockon nincs tronsmart t6, kínából meg vagy ideér vagy nem, esetleg valami alternatíva ezen az áron? -
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Valamelyik normálisabb hangszóró tud auto power on/off funkciót? Olyan alkalmazásra keresnék hangszórót, ami a Line bemeneten érzékelt hangjelre bekapcsol, ha pedig nincs onnan jel, akkor egy idő múlva elmegy aludni.
Tudtok ilyet?
Köszi!
Mindenki magának hülye!
-
veterán
válasz jaffa 2843 #3642 üzenetére
Ezt ígérik. Sajnos volt már hogy ígértek de nem lett belőle semmi. Dec. 1-ig érdemes várni az már csak 2 nap.
-
veterán
válasz jaffa 2843 #3642 üzenetére
-
explo1
csendes tag
Amazon.de Tronsmart T6 32€ most. Megéri az árát? Sajnos még nem volt egymáshoz szerencsénk.
-
stellaz
veterán
válasz dajkapeter #3610 üzenetére
Nekem ilyen Philips van
https://www.philips.hu/c-p/AEA2700_12/bluetooth-adapter
Én 13-ért vettem a MM-ben pár éve. Kifejezetten meg vagyok vele elégedve, nálam minőségi sztereo rendszeren váltott egy külső Terratec hangkártyát és mondhatom, hogy én nem hallok különbséget köztük.Tud NFC-t és AptX-et is.
Azt hiszem van már olyan verziója is, amire több készüléket lehet egyszerre rákötni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest