Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunaqua

    addikt

    Segítségetek kérném.

    Adott egy i3-4170 CPU 8 GB Ram Gigabit A rendszer (OMV) egy SSD-n fut ,a tartalom pedig egy EXOS X18 16TB HDD-re érkezik. Kb. 5TB uhd cucc van rajta.

    Újra lett rakva az OMV mert egy frissítésnél "elpusztult",ekkor kapott egy nagyobb HDD-t is.Viszont ezzel november óta küzdök így vele. Kezdetben a régi rendszeren sokáig bevált Qbittorrent 4.3.9 volt ,de a letöltött tartalmak akadtak.Akkor itt kérdeztem és azt ajánlottátok,hogy rakjak rá frisset. Most egy 4.6.3 van rajta,de nem változott semmi. Gyakorlatilag a letöltéssel van gond. Nem tud végig menni egy 30GB tartalom. Elindul a letöltés,de bizonyos idő után elfogynak a partnerek és gyakorlatilag elakad. Ilyenkor sokszor le is fagy az egész. Amennyiben újra indítom akkor megint folytatja egy darabig míg ismét elakad. Ezt kb. 5-6 alkalommal kell megtennem amire le tud jönni. A lejátszási akadásoknak is ez a gondja. Amennyiben ellenőrzöm a letöltött tartalmat akkor kb. 99%-nál elkezd tölteni még kb. 1 gb-ot. Ezek után megszűnik a lelátszás közbeni rángatás is,tehát a letöltéssel van a gond. Az OMV alatt nézem a gépet amikor tölt,ott nem fogy el semmi.A CPU és a Ram is szinte alapon ketyeg. Egyébként a feltöltés megy stabilan,viszont ez a letöltés így használhatatlan. Mit kellene állítanom?

    [ Szerkesztve ]

    SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

Új hozzászólás Aktív témák