Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz nfsu17 #21455 üzenetére

    . Tehát a ha a gépen be van állítva 10-20-30 vagy akárhány perc alatt nincs aktivitás - billentyű vagy egér baxtatás teljes képernyős program stb. - akkor alvó állapotba küldi a gépet.
    Ha eközben van kézzel vagy a rendszerrel együtt indított torrent program aminél be van pipálva az hogy "AZ ALVÓ ÜZEMMÓD LETILTÁSA AKTÍV TORRENTEK ESETÉN." (ez a pontos szöveg) és van torrent aktivitás azaz le és/vagy feltöltés bármilyen aktív kapcsolat akkor nem engedi addig elaludni a gépet ameddig aktív bármelyik torrent. (nálam ez ki van kapcsolva mivel nem akarom, hogy magától aludni menjen - nCore had teljen csak a seed idő - a gép, max a monitor kapcsol ki 10 perc után.)

    Szerintem ez logikus. Neked ezzel mi a probléma? Mert én nem értem. Magyarán zavaros, gondold át. A legjobb szerintem, ha aktív az alvó mód és kézzel indítod a torrent progit amiben a fentebb említett opció aktív tehát ebben az esetben ha fut a qbittorrent amit kézzel indítottál nem fog elaludni a gép de ha kilövöd a qbittorrentet akkor megint ott a lehetőség hogy aludni menjen a gép.

    Vagy az lenne a lényeg, hogy ha nincs torrent aktivitás akkor se aludjon el a gép, szerintem ez már egy kicsit szőrszálhasogatás, hidd el egy kikapcsolt monitoros gép amin épp nem fut a shadows of war SLI profillal 4K-ban vagy épp nem filmet kódolsz kb. 30-40 W-al elmegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák