- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz lofagi #19359 üzenetére
Én meg pont azt figyeltem, hogy ha crashel, akkor visszaugrik. Így volt, hogy vagy 2 órát nyomtam 1 db 25% -ossal. Csak ilyenkor a +25% -ot nem kaptam meg. És szerver oldalinál is visszaugrott.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
addikt
válasz lofagi #19507 üzenetére
Üdv!
Tegnap este nyomtunk egy jó kis kört a háborgó tengeren a harci tutajon, ennek örömére ma felvennélek a barátlistára, beírom az ottani neved, de azt dobja ki nekem a gép, hogy nem " létezel". Na most ilyenkor mi a rák van?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
FaTHI
őstag
válasz lofagi #19512 üzenetére
Beletoltam vagy 600Órát a BF3-ba, Cod-al még csak nem is multiztam. Csak azért merült fel bennem, mert azért jó lenne néha egyet multizni, hentelni, de ilyen hibákkal mint ami előjön a BF4-ben, elég nehéz jót játszani,Az hogy a COD felmerült csak egy lehetséges alternativa volt, de ha mondjátok hogy sz*r, akkor marad ez, hátha javitják. Remélem mihamarabb javitják a hibákat a BF4-ben, és akkor végre ki lehet jelenteni jó üzlet volt megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
válasz lofagi #19512 üzenetére
köszi!
kisza25 neked is! ha nem gond, én is felvennék innen pár embert ismerősnek, tényleg nem ugyanaz egyedül tolni, mint csapatban, bár én még az ismerkedős, megszokós fázisban vagyok, a BF3-mal egyáltalán nem játszottam, a a 2-őt viszont imádtam, mai napig játszom vele.
engem is felvehettek, ha gondoljátok! a VOIP-ot is ki kéne próbálnom lassan, megy-e egyáltalán..
swarc4ever
-
Shodan
addikt
válasz lofagi #19507 üzenetére
Azért bf3-ba pár órát beletoltam már ,tehát nagyjából tudom hogy mi merre,nem vagyok kezdő, azt aláírom hogy pl pro se.
Én azért játszok hogy élvezzem. de ez így csak idegesít. Nem azzal teszem le hogy milyen jót játszottam, hanem azzal hogy mindjárt beleb@szok egy baltát a monitorba.
A pályák meg kinek mi jön be.
Nem teszik ez a teljes sárgás-barnás hatás. A pályáknak nincs semmi egyedisége, sok a víz. Levolution egy parasztvakítás.
Premiumba várom az uj pályákat , de azt csak a 2. dlc megejelénse után veszem ez biztos. Bf3 premium dlc-k akárhányszor jobbak mint bf4 alapmappok, szerintem.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
devilinsid3
addikt
válasz lofagi #19534 üzenetére
Oman a 3ban sem volt már jó pálya szerintem..
RU oldalra lazán tudtál baserapelni, viszont kilőni a pantsir nem tudott (bázis védés címszó alatt)
ellenben a centur lazán ellőtt a partig is.. az építkezés a sniper camperek melegágya volt, arról már nem is beszélve, hogy soflammal felszaladtak és a pálya másik végéről meg szétszedtek javelinnel.. el lett baszva az a pálya, de ez mondható a Karkand kiegre is, mert már egyáltalán nem volt bf2es hangulata, kíváncsi vagyok, hogy legalább a 3 hangulata visszaköszön majd, vagy még az sem/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
sixpak
nagyúr
-
Oliver8602
csendes tag
válasz lofagi #19642 üzenetére
De érted darálok mint egy veszetállatláncospitbull,megkaptam a smoke-ot.Na mondom mé ne probáljam ki erre kifagy áááááááááááááááááááá
Kilépet a játékbol.Nem kaptam meg semmit sem.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 PRO3\i7-2700k 3,2Ghz\nVidia Gigabyte 980 GTX \Asus Xonar DG 5.1
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #19664 üzenetére
uramisten a mi időnkben nem volt ilyen, hova fajul a világ
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ЯΞD
senior tag
válasz lofagi #19918 üzenetére
BF3 volt egy bf3.par file. Azt felülírtam egy másikkal és nem kellett az origin... De volt még1 megoldást is ott meg valami dll-t kellett felülírni... Viszont nekem az nem jött be mert néha kidobált hibaüzivel. Az utóbbi 1 évben nem használtam az origint milyen jó is volt.
-
aizen92
addikt
válasz lofagi #19935 üzenetére
én eddig rengeteget heliztem bf3ban. de ez most nagyon elkurták. áttértem attackjetre, azzal kb egy fél tár a heli a 30mm-es löveggel. hihetetlen.
devilinsid3: hát ezt most kéne nerfelni mert vicc. olyan statokat lehet összehozni h vicc. ilyen 15-20 k körönként. és bármit szét kap 1 jól célzott tárból.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
devilinsid3
addikt
válasz lofagi #19953 üzenetére
gondolom meg lesz oldva, mint a 3ban, hogy kell min. 4-6-8 (amennyit beállítanak) ember ahhoz, hogy a kör elindulhasson, addig pedig waiting for players van
tekintve azért a pályákat szerintem conquesten ez lehetne 8-10, tdm meg domination 6-8 fő, de majd Diceék eldöntik/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #20091 üzenetére
Ugyanaz mint a BF3ban. Földi célpontokra tudsz vele guided rakétát lőni, úgy hogy előtte beméred magadnak. Olyan mintha lenne rajta egy Javelin. Légi célpontokra csak akkor tudod küldeni, ha lézerrel bemérték neked.
(#20087) pohár: Csak a digitálishoz írja, hogy Digital Deluxe. Még a premiumot sem látod az Originen, hiába oda írod a kódot
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #20094 üzenetére
Nekem is az van betéve, de szerintem sose talált még be Nem is érdekel különösképpen, úgyis a 25mm-essel végzem a piszkos melót. Járműre meg úgyse megyek vele, mert az elsőt védi, mire visszatölt, már a pálya másik végében van az enemy, úgyhogy felesleges is ráküldeni.
-
devilinsid3
addikt
válasz lofagi #20734 üzenetére
még ha a játék szar még nagyjából már bele is törődöm, de az, hogy jönnek a szemellenzős jampik.. és akkor is viszik az igazukat, hogy szerintük ez a félkész szar jó.. hát erre nem lehet mit mondani, fél órája ütöm a fejem a falba, hogy legyen már vége, de csak viszik a maguk szarát
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
ForRedGlory
félisten
válasz lofagi #20917 üzenetére
Nem hiszem. Erezhetoen javult, nem porog mint a szar, vegre lomhabb. Mondjuk ugyanugy szetkapja ket gyalog 5 masodperc alatt, de annyi baj legyen...igy mar legalabb erezni, hogy nem jegtanc verseny van
Fagyasra annyit, hogy semmit nem tapasztaltam, abszolut hibatlan volt, pedig direkt a Siege of Sanghai palyan voltam vegig, ahol szarra fagyott eddig. Most siman vegig ment tobbszor is, 64 fos szerveren is. Mondjuk fel is cseszte az agyam a sok majom a haztetokon, hogy szakadna rajuk az eg...meg a Dice-ra is, akik ezt igy terveztek. Beleirhatnak a programba, hogy semleges haztetokon 1 katona nem lehet 30 masodpercnel tobbet, mert meghal. Akkor nem tudnanak ott teadelutanozni, mikozben varjak a tankot mint a fosogalamb.
Hetvegen talan en is nekiallok komolyabban, ha nem atmeneti a javulas. Ellenkezo esetben nem idegelem magam.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz lofagi #21186 üzenetére
Kénytelen voltam gyorsan javítni ezt a vereséget, egy jó kis rushhal, természetesen javítómókusok nélkül!
Szerencsére az ellenfél csapata, csak az utolsó M-COM-oknál állt rám, addig szépen tudtam irtani őket!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #21752 üzenetére
Ne ródd fel neki, szerkesztésbe írtam, utólagosan
Sajnos ebben a topikban vannak olyanok akiknek semmi sem jó. Szerencsétlen srác beírta, hogy megvan neki a LVL100, elsőként magyarok közül, ő is kapta az ívet, hogy nolifer, meg tankbuzi, meg még ki tudja.
Flagrun se jó, az se jó ha visszavonul a marha hegeszteni a járművét, egyáltalán, miért is járművezik...
Ez egy tipikus magyar mentalitású pesszimista topik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest