- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Infantry conquest, erre csak air superiority megy rajta...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #64701 üzenetére
"16 főig AIR SUPERIORITY megy rajta." Írva vagyon nem figyelté?
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Sikerült olcsón lecsapnom egy battlefield 4 re szóval holnap kezdem a mókát! Egy kis segítség kéne:
Utoljára a bétával toltam, de ott durván elpicsáztak, pedig a bf3 türhetően megy, főleg hogy majdnem 1k órám van benne
Tudnátok adni pár tippet hogy hogyan ne legyek nooob?
Válaszaitokat köszönöm, legyen szép estétek!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz bucketb0b #64706 üzenetére
Valószínűleg az idők végezetéig is air superiority fog rajta menni, amekkora igény van arra a szarra.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
@rglaaf
veterán
válasz hszilard666 #64708 üzenetére
bf3-ba hogy csináltad hogy ne legyél noob? nah kb bf4-be is ugy kell
PSN:BiZzare_0 ️
-
bucketb0b
őstag
válasz Bjørgersson #64709 üzenetére
hát ilyen hozzáállással, aki nem akar air superiorityzni az ne is infantryzzék
(#64708) iszilard: pedig a 4 a 3 után jóval egyszerűbb, már akinek ment a 3
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz hszilard666 #64708 üzenetére
~1000 órányi Battlefield 3 után milyen tippeket vársz?
-
M^xx
aktív tag
válasz Bjørgersson #64709 üzenetére
Meglepődnél mennyien szeretik...
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
eugabesz
őstag
Fiúk!Valaki írja csak be sec perc,hogy kell azt a fos Origin-t megkerülni??
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kisza25
félisten
ha valakinek esetleg hiányoznék, jövőhét péntektől leszek, elkellet adnom a lapost és akkora lesz gépem /időm
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Chrys_
addikt
-
prokxy
veterán
válasz bucketb0b #64706 üzenetére
Ez mekkora baromság...hányszor van olyan, h felmegyünk egy szerverre, vannak kb 8-9-en és kb 10 perc alatt betelik a 32-48 fő, mert megindul ott az élet.
AS meg egy idióta játékmód, csak az csinálja, akinek medál kell vagy ribbon, ja meg 1-2 heli pro, aki csak szopatja a népet!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bucketb0b
őstag
válasz prokxy #64721 üzenetére
Igen ez igaz lehet a 8-9 emberre, da ha csutkára üres akkor oda valamit rakni kell. Mondjuk az as nem tudom mennyire jó ötlet. A 3ban a tdm tökéletes volt erre, itt aki cq-re akar menni lehet kihagyja a tdm-et előtte inkább, mert nem igazán jó.
Chrys: szerintem egy proci terhelés alatt nagyobb zajt ad ki, mint egy táp hűtése, de te tudod
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #64719 üzenetére
Asztali, semmi extra, csak a legszükségesebb BF4-hez Asrock Z77E -ITX, i5-3470, 2x4GB CRUCIAL Ballistix Sport, GIGABYTE GTX750Ti BLACK EDITION, 120GB V300 SSD, 1TB HDD, mind otthon pihen már 2napja kibontatlanul, de csak hétfőn megyek haza
igazából csak CPU+ RAM+ VGA lett most véve a többi volt otthon
bucketb0b: szerintem egy proci terhelés alatt nagyobb zajt ad ki, mint egy táp hűtése, de te tudod
az érdekes lenne, ha a proci bármilyen hangot is kiadna[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daveoff
veterán
BF4 - BOOSTER BUSTERS
GET THEM!LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #64725 üzenetére
igen ~ugyanaz (írtam is, hogy csak cpu+ VGA+ RAM lett véve), pont elég volt, minek jobb, mással nem játszom, a lapos kellett munkához, már nem kell így jártam
VAN der BOSS: volt itthon, a Winfos lesz rajta[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Ma este egy kis ökörködés?
A tegnapi locker kör megy fel szépen YT-ra, majd belinkelem, h miként szidták a TCE-t!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
Sidragosam
csendes tag
Lenne egy kérdésem vettünk egy szerót és admint hogy kell adni magunknak mit kell beírni consolba vagy le kell tölteni valami admin plugin féleséget? A választ előre is köszönöm!
-
@rglaaf
veterán
válasz Sidragosam #64735 üzenetére
már itt el is akadtatok akkor mi lesz ha beindul a szerver, milyen adminolás várható el? mind egy ti tudjátok
How to Setup a FREE Procon Layer for Battlefield Servers
Procon Thread: https://forum.myrcon.com/showthread.p...
Download Procon: https://forum.myrcon.com/showthread.p...
BF4 Plugin Compatibility Master List: https://forum.myrcon.com/showthread.p...[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
eugabesz
őstag
válasz Sidragosam #64735 üzenetére
Ez a legegyszerűbb admin progi,jó kezelhetőség,könnyen tanulható,majd mindent tud...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
hszilard666
veterán
Üdv!
Tudnátok nekem olyan szervert linkelni ahol minden mappon minden játékmódban játszanak, és nem kell hozzá DLC?
Köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
kisza25
félisten
válasz @rglaaf #64736 üzenetére
valahol mindent el kell kezdeni
iszilard: amit leírtál ilyen formában nem létezik/het, csak ha az alap mappokra gondoltál, ha minden pálya fent van és neked nincs meg minden dlc fel sem enged[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz hszilard666 #64738 üzenetére
minden alap mapon tudsz csak játszani dlc nékül.
Tudtommal nincs olyan szeró ahol minden menne. Ritka pl a ctf mód, carrier assaultal is ritkán találkoztam igaz nem is kerestem ezeket.
de miért nem használod a keresőt? pl all mod, all maps, stb[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
prokxy
veterán
BF4 decemberig tamogatott, uj tartalmak jonnek.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bul07
nagyúr
Mi a sz@r van már megint , több szerveren is orbitális lagg, most utoljára meg a vége előtt kicsivel mindenkit kivágott
Nem igaz hogy így száz évvel a megjelenés után még mindig ilyen hibák vannak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest