- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Aktív témák
-
csibe1
addikt
Nagyon jó lett,főleg a vége.Eltarthatott egy darabig mire lerakták az aknákat.
A legvégén érdekes volt,hogy a srác egy karcolás nélkül leért a toronyból.Az akna amúgy jó dolog,főleg a bazáros pályán,szépen kirakom 2 részletben mind a 6-ot minden éledés után,és előbb utóbb jár arra valaki.Tegnap egypár triple kill összejött.
Tegnap néztem,hogy a minimapot is sikerült eltolni.Nem tudom miért volt baj,hogy engem szép zöld nyíllal jelzett?
Most meg ugyanúgy kék vagyok,mint a csapattársak,épp csak egy picit nagyobb,így tényleg elsőre megtalálom magam.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
pohár
félisten
válasz csibe1 #27401 üzenetére
akkor én is próbálok ilyesmit összehozni majd
bár úgy is jó, ha leteszel egy rakatot, egy gránáttal megkínálod őket, és jöhetnek a killekGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez az aknázós videó nagyon állat.
Live-Die-Respawn
-
bul07
nagyúr
Nekem jobban fut a javítás óta
Most találkoztam egy olyan gusztustalanul játszó csapatal/klánal fenne tudja "FU" volt az egyen azonosítójuk
Merto pályán ők voltak a támadók, és a víz mellet egyik emberük teljesen az éledési pontig fel kúszott és lerakta a mobil éledési pontot, elkezdték öldösni az éledőket, sokadik éledésre sikerült őket kiiktatni
Mikkor eltávoztak a szerverről igen jó meccs alakult ki( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
FikuszKukisz
csendes tag
azért ez már durva
http://kepfeltoltes.hu/view/111125/bf3_www.kepfeltoltes.hu_.jpgAsrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550@x4 B50, 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
-
csibe1
addikt
"bár úgy is jó, ha leteszel egy rakatot, egy gránáttal megkínálod őket, és jöhetnek a killek"
Köszi a tippet.
A bambábbak szeretni fogják,bazáron meg metron kipróbálom majd.
Előfordult párszor olyan,hogy BMP-vel kilőtték az aknát,de volt már vagy 10db,és elvitte pár gyalogosukat is,én meg először csodálkoztam,hogy hol a jármű." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
pohár
félisten
válasz csibe1 #27407 üzenetére
az a baj hogy itt már nem lehet górálni se az aknát, se a C4-et
pedig Metron ha ruszki vagy, és véded a lépcsőt hogy ne jöjjenek fel, ledobálsz nekik párat, meg egy gránátot utána, aztán multi killGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz csibe1 #27409 üzenetére
jaja, ott szerencsére vannak olyan dolgok amik miatt észre se veszik az aknákat
ha egyszer megfognék egy teli hatos csapatszállítót, fúúGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
A gond ott kezdődik az aknázással, hogy azok könnyen kiszúrják akik szinte mindig csak tankoznak. Ugyanis nekik tuti hogy be van rakva az infra nézet a tankhoz, így simán ki tudják lőni az aknákat. Az aknázás így csak azok ellen jók akik kevesebbet tankoznak, vagy vezetnek járművet.
Live-Die-Respawn
-
ADAM1337
nagyúr
Leejtőre kell rakni semmi trükk nincs benne, vagy tank mögé lopózva amelyik nagyon kempel és béna, ledobni vagy 3 mat és aknával beindítani a lánc reakciót.
Bc2-ben már jól meglehtet tanulni ennek a mikéntjét, én is inkább tankvadász enginer voltam ott most hogy nem az rpg helyett van az akna egyenesen atom power lett az engi class.
Hehe mit találtam akna igencsak játszott ott nekem:[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz ADAM1337 #27412 üzenetére
Azért itt pont az IR miatt elég könnyen kiszúrható az akna/C4. Tegnap Bazaaron nem bírtam kiszedni a BMP-t, nagyon gyorsan és ügyesen mozgott, mindenfelé nézelődött nonstop és semmi perc alatt kiszedte a gyalogosokat (IR-re volt,100%) A csapattársak persze a pálya közepén a darálóban fényesítették a statisztikájukat, egyedül (max ketten) meg nem sokra mentem a konzerv ellen (de én hülye nem adta mfel, a kör végéig szívattam magam azzal, hogy akkor is kinyírom: az esetek 90%-ban csak kinyúvad a végére, de ez nem )
szerK képzelődöm, vagy tényleg jobb volt a BC2-ben az M1911? Itt elég gyengusznak tűnik néha. Rex dettó, hiába írják, hogy sebez, mint az állat, van olyan ,hogy hármat tunkolok belé (ami nagy szó a lassúságát tekintve), mégse nyuvad ki.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Na ma még egy meccset sem tudtam befejezni,mindig kivág.
Suck DICE!!! Vagy javítsd ki gyorsan ezt a sz@r patch-et, vagy rakd vissza a régit!!!Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Nuits
tag
Bocsi, de azért egész jól néz ki az MW3 az új HD Texture Pack-el
-
törölt tag
válasz SzlobiG #27391 üzenetére
Milyen 19-es?
K/D Ratio 20.467
Azóta sokat fejlődött Én jelentettem....(#27410) pohár Csak jó helyre kell teni az aknákat! Lehetőleg szemétkupac mögé, vagy bele, és ne szanaszét, hanem 3-at egy helyre! Tuti nem csak Disabled lesz a vehicle!
Legalábbis én úgy szoktam...M15 AT MINE - 26
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
http://youtu.be/wefQvp1wLvY
Laraxiornak(is)Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cybertrone
veterán
válasz BandiHUN #27421 üzenetére
Mekkora igazság De attól még mert neki lassan 2500 élesztése lesz még nem biztos hogy mindet így szerezte... főleg úgy nem hogy ha megfigyeltétek a gameben egy embert egyszer tudsz éleszteni! Másodjára nem kel fel!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BandiHUN
veterán
válasz Cybertrone #27423 üzenetére
Lehet többször is éleszteni...gondolom a headshotos és a direktben felrobbantottakat nem lehet,éngem,mivel bátrabb vagyok,de általában lépcső tetején rambózok,6-7szer is felhúz metrón a medic,mert mindig leesek a lépcső aljára,és ott van pár medik,biztonságban...
Egyébként ez csak amolyan "piszkálódás",nem csökkenteni akarom az eredményét ezzel(bár azért tudjuk,hogy tunkolós mapokon szerezte ),persze rendes gémben az alkalom is ritka,meg szerencsére a marha is,aki felrántja az embert,szerencsére mostmár nem vagy köteles elfogadni a revive-t,nem auto,mint a bc2-ben,bár végülis még fekve is kilőhetnek mégegyszer,nem néztem,hogy az plusz 1 killnek számít-e,az biztos,hogy a mediknek a próbáért is jár a pont.
BC2-ben én is volt,hogy vertem a fejem a falba,amikor valami szikla mellett kilépve leszedtek,és a szikla mögül a takarásban levő medik folyton felélesztett,vagy akkoris jó poén,amikor az ember pont tárazás előtt vagy lőszermentesen kapta a revive-ket sorban.Itt azért már kevésbé gond ez.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz feka007 #27426 üzenetére
Összejön ez véletlenül is,ha az ember rosz helyen nyiffan ki,általában minden csoportban szokott lenni hátul kullogó medic,aki a potya élesztésre vadászik...de persze az ilyenek nem is lövöldöznek,csak biztos helyről felhúzgálják a persze ettől agyf*szt kapó kollégákat
Egyébként mondom,nem néztem,hogy az ember ha kereszttűzben még elfogadás előtt kinyiffan,az +1 halál-e,mert végülis akkor ennyi tahóság maradt.Az is jó kérdés,hogy ha valakit összekaparnak,de nem kel fel,ha lelövi az ember,kap-e +1 killt.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Laraxior
titán
válasz BandiHUN #27425 üzenetére
Amikor még játszottam más mapokon is a PoH teammel, akkor nem a killjeimért hívtak hozzájuk, mert az sosem ment, látszik is a K/D pontjaimon, de ezerszer előfordult, hogy a saját életem áldoztam fel egy csapattársért egy revive-al
Azt meg elég nehéz megítélni, hogy az illető akit felkeltenek túl is fogja-e élni, vagy lent marad. Változó nagyon, jópárszor visszajönnek lehetetlen helyzetből, néha akad fedezőtűz is...tehát korántsem olyan egyszerű a helyzet.
De hát ki miben jó. Van aki ki se száll a tankból, van aki le sem veszi az ujját a zoom gombról úgy tolja végig a mapot, mortar, és hasonlók... Nekem a Medic jutott. Ebben a gameben mindenki megtalálja a favoritját.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jansky1
senior tag
hoppá, neked ez megoldotta a fagyást
bcdedit /set increaseUserVa 3072 -
BandiHUN
veterán
válasz Laraxior #27428 üzenetére
Na ja...én meg nevetséges killekkel töltöm az időm a levegőben a legtöbbször Legalábbis amit egy repülőből vagy heliből össze lehet hozni,eltörpül bármilyen fegyveres eredményhez képest
Ki mit szeret.Viszont ha metrózok,akkor én is medicelekSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
madgie
titán
válasz BandiHUN #27433 üzenetére
Repülőből? Nekem majdnem mindig csak anti-vehicle ribbonok jönnek, mert az átlag pilóta kipattan a gépből mire kinyírnám. Tankokat meg alig spotolnak, ha meg elkezdem keresgélni őket, tuti leszed az ellen repcsise. Helivel aláírom, földközelben robogsz, repül a rakéta, pá tank.
-
Cybertrone
veterán
válasz H.Ezredes #27435 üzenetére
Neki az fekszik... Nekem az engi Edem kolléga megmondja, ha az ő tankjába ülök halhatatlanok vagyunk Tegnap 3 ebrems jött meg egy AA ránk Nem mondom el mi volt találjátok ki
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #27436 üzenetére
nem basztatásból írtam Nekem is az engi fekszik a legjobban de a többi is jöhet support class voszont nekem nem jön be reacon-t még az SV98-al nagyon bírom
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #27438 üzenetére
A terminátor
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Cybertrone
veterán
válasz H.Ezredes #27439 üzenetére
Szó sincs róla... csak univerzál próbálok lenni... AA val is nekimegyek egy tanknak! max meghalok Bár AA val a multkor csak 2 repcsi és 1 heli tudott kicsinállni... ebből egy repcsi megfőtt a heli meg még a levegőben elpukkant, viszont a 2. jet kicsinállt... Szemetek voltak
Ha nem egy csapatba oszt minket a barátokkal a game, fel sem szállnak ha én ülök az AA-ba... kaptam már hogy köcsögül tolom vele[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz Cybertrone #27440 üzenetére
Én nagy mapokon kevésbé játszok én a zúzást imádom metro nekem nagyon bejön ha megunom átmegyek grand bazaar-a vagy operation firestorm-ra
-
csibe1
addikt
válasz Cybertrone #27438 üzenetére
A rakétán is alakíthatnának,mert néha röhej,hogy nem bírok vele leszedni senkit 1m távolságból,átmegy az emberen a rakéta.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Eagl3
veterán
most hogyha kör közben kidob a játék és kaptam közbe service start meg új dögcédulát, azokat jóváírja ugye? Csak az ilyen ribbonokat nem?
-
Cybertrone
veterán
-
eugabesz
őstag
válasz Cybertrone #27446 üzenetére
Sima fegyverrel nem megy?Remek játékos lehetsz...ágyúval verébre...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
H.Ezredes
őstag
válasz eugabesz #27447 üzenetére
Szerintem mindenki úgy játszik ahogy akar... Mit fáj neked ha RPG-vel tolja ?!?!?! Akkor ő kevesebb ezért ?!?! És az a "RAJ" aki pl:M16-al tolja ?!?!? Ugyan már ez JÁTÉK !!!!! Erről szól Mindenki azzal megy amivel jólesik neki és amivel élvezi a játékot.... Ha neked ez nem tetszik akkor menj legózni és ne BF3-al játsz és ne másik játékost minősíts mikor nem is tudsz róla semmit
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz H.Ezredes #27448 üzenetére
Ok.Akkor neki mi a francnak pl. a többi fegyver??Az rpg járművekre,a sniper távoli célpontokra,közelharcra soti,csapattámogatásra géppityu...EZ a játék!
Nem bele a közepébe RPG-t,hagy legyen nekem multikill,még jobb k/d,még több pont,nagyobb e-peniszt nekem...ha neked ez játék...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
cellpeti
nagyúr
jó tudni,hogy a hangtompító nem rejt el
mennék kupára, hogy lehet?
Tigris, tigris, csóvafény...
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Trollok komolyan
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest