- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
Mekkora volt... 8 embert szedtem ki 1 lövéssel a SMAW-ból a lépcsőnél ilyen még nem volt
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
L4D1K
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz Rabbitf_24 #26049 üzenetére
"Nem egyszerre veszi meg mindenki a játékot, és az új vásárlók
meg a tinik ugyan ezt csinálják, ha már megvan mindenük akkor is.."
Aki teljes áron megvenné,már megvette,talán Karácsonykor duzzad még a játékosszám,aztán ha leárazzák...de addigra meglesz a fullos és komolyabb réteg a kontrollhoz.
A tinik nagy része 1 hónap után el fogja felejteni a gémet,tök mindegy,milyen jó,jön a következő...olyan ember,aki darál csak,statra megy,legtöbbször nem tartós játékos,bármilyen jó is irtani,nem fogja ez hónapokig lekötni+a legtutibb helyekre,módokra hamar jön a megoldás is,sokszor mire az ember lát pl.videókat a mit-hogy-hogyan-ról,addigra már ő maga nem sokat profitálhat...
A "tinik" pedig olyanok,hogy addig jó poén valami,amíg megéri....aki kempel,ha reflexből takarítják már ki a jó helyekről,vagy feladja,vagy megkomolyodik.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Laraxior
titán
válasz H.Ezredes #26052 üzenetére
Ezelőtti meccsen beírta az arc hogy 1 gránát 7 kill... és tényleg 8/0-ja volt.. és még szinte el se kezdtük a játékot
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
cellpeti
nagyúr
üdv
dátum szerint mire várható a frissítés?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
H.Ezredes
őstag
válasz Laraxior #26058 üzenetére
Az is komoly Többször volt,h RPG-vel vagy SMAW-al kiszedtem 4-5 embert gránáttal 3-4-5öt de 8-at 1 lövésből maradjunk annyiban ,hogy sokszor lövök olyanokat,hogy beszarsz de murphy törvénye szerint azok nincsenek fölvéve.....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
SimS
senior tag
Üdv
Arra tud nekem mondani valaki valamit, hogy recon-nal hogyan lehet (azaz milyen játékmódban, mekkora létszám mellett, milyen mapon) leggyorsabban fejlődni?
Azaz nem a "katonám" szintjét akarom felvinni, csak a kasztét.Köszi,
p.s.: ha valaki nagyon körültekintően akar válaszolni a többi kasztra is írhat egy rövid guide-ot
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
csibe1
addikt
Itt is van egy:
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
TXT
őstag
beléptem Battlelog-ra és Originbe, de nekem nem frissített semmit. Jól olvastam itt, hogy javítás érkezett hozzá? Hogyan kellene frissíteni, ha így van?
-
ETOM
addikt
HT-ra lesz javítás a patchban? Van valami konkrét lista?
-
-
Laraxior
titán
akkor jobb statot produkált volna. Írták volna chatbe hogy miujság.
ennyi erővel én is lehetek az amikor beugrok valahova az extendedes USAS12mmel és 4-5 kill után még arra is van erőm hogy visszabújjak healelni... Szerencse kérdése."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zack
nagyúr
Baromi sok a csaló, és amit láttam eddig ban-t az csak AIMbot miatt volt. Olyanok is csalnak, akikről jóhiszeműen azt gondoljuk hogy pro-k... Mert vannak olyanok akik ésszel próbálnak csalni, és figyelnek a túlságosan kirívó stat-okra. TDM-en több mint gyanús ha körökön keresztül 26-4 statokat csinál a kölök, váltott pályákon, ráadásul úgy, hogy nem hülyegyerek az enemy. Ráadásula halálok nagy részét úgy szedem össze hogy tarkóst kapok, mert a random respawn lebasz az enemy nagylábujja elé.
Van amikor összejön nagy arányú k/d de nem minden pályán kiegyensúlyozottan, és jó ellenfelek ellen.
Sajnos többen vannak azok, akik valamilyen úton-módon csalnak, még ha az nem is szúr szemet, mint azok akik korrekten játszanak. Manapság ebben a rohanó világban nem "pálya" 70-100h játékkal tölteni, és fejlődni. Mindenki egyből jó akar lenni, és szerver első, 2h játékkal is akár. Aztán amikor meglátja, hogy mindenkit aláz és folyamatos szerver első és ott van mindig az élmezőnyben, megrészegül tőle, és onnantól kezdve nincs megállás.
Ez lesz az egyik veszte a multiplayer-nek.(#26071) Laraxior
Gondolod hogy csak az csal, akinek jó a stat? Persze ez a nagy általánosság, és persze lehet hogy nem csalt, csak szerencséje volt, csak már smekker vagyok minden olyan tényezőre és játékosra aki bármi furcsát csinál a megszokottakon kívül. Biztos ha jobb lenne a cheater helyzet, nem lennék ennyire gyanakvó.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
cellpeti
nagyúr
Ez a kép igencsak jól néz ki, ilyen lesz a mostani helyett?
-
pohár
félisten
válasz cellpeti #26073 üzenetére
mi az hogy a mostani helyett?
amúgy meg ez a karkandos fegyókra vonatkozik, nem látod?[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cellpeti
nagyúr
Akkor bocs.
-
harry3
őstag
Valaki nem szeretne coop-ozni?
-
BandiHUN
veterán
Konzolon másképp kell eleve megoldani,mert ugye ott nincs battlelog...
Egyébként én remélem,hogy egyszer észbekapnak,és tesznek olyan kihívást is,hogy foglalj x zászlót,gyógyíts,javíts,robbants m-comot és hasonlók...vagy akár érdekesebbet,minthogy pl.3 roadkill 1 körben,játssz minden kaszttal egy körben kasztspecifikus(javítás,élesztés,lőszer,stb)pontokat is kapva x-et mindegyikre...
A BC2-ben azért volt sok ilyesmi is,vagy hogy rombolj le x házat,stb...
Eléggé hanyagoltnak érzem a játékban a rohadt killeken kívüli többi dolgot...pl.még repairral és defibbel kill sincs már,pedig a bc2-ben volt,stb...
Challenge is nuku,ribbon is kevés van,azok is jobbára az ölésre vannak,pl.büdösül nem értem,miért kellett csak arra ribbon,hogy az adott körben résztvettél+1 ami a nyerésre...inkább találtak volna még ki érdekesebbeket,csapatjátékosabbakat,pl.spot-ribbon,squad order,heal,repair ribbon,stb...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gabipaci
őstag
válasz redingitell #26014 üzenetére
Nem vagy ugye tengeren túli IP címmel? Mert azok ki vannak rakva autómatikusan a ping miatt.
Ha így lenne, akkor felteszlek white list-ra.Logitech hardware tester
-
Laraxior
titán
Egész nap tolom baszki, de még egy szintet se sikerült lépnem... rohadt lassan fejlődik már a SASnál
közbe sikerült átlépnem a bűvös 400as SPM határt
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
harry3
őstag
válasz ForRedGlory #26081 üzenetére
És jönne is?
-
Rabbitf_24
addikt
Az a baj, hogy mindenki a hülye statokkal fogalakozik, és vér komolyan veszi ezt az egészet. Akárhogy is nézzük, ez csak egy hobbi, aminek elvileg ki kellene kapcsolni az agyat egy-két órára. De a sok "vér" profi, akinek nincs más dolga az életben az 2 nap alatt beletol 200h játékidőt, és eljátssza a királyt. Ez az egyik eshetőség. A másikat lentebb részleteztem... Egyik se jó. Valahol a kettő között kellene lenni....
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Laraxior #26083 üzenetére
Mert ott már 230k egy szint, azelőtt meg vmi 80k volt.
Nem tudom milyen stílusba játszol de ahogy nézem infranty-t tolsz csak, ott pedig igen hamar lehet nyomatni a score/min-t mint az állat, csak légy squad leader add az utasításokat stb úgy nagyon pörög, főleg cq large grandbazaron még ha csak assault only-val is tolod.
Jah meg figyeld melyik pontot jelőlte ki a squad leader mert ölésenként +20-at hozzácsap a ponthoz ha a kijelölt zászlónál tevékenykedsz.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Rabbitf_24 #26085 üzenetére
Hát ja,régen nem volt ilyen e-pénisz statolás,stb,felment az ember,és vagy nem volt szint,vagy mint a cod4-nél,hogy 2-3 hét alatt max,utána jött az örömjáték...és még abban az időben ott a helyszínen kellett jót játszani,nem ilyen statoldal,stb,hanem lenoobozták az embert,ha kempelt vagy olyasmikkel csinált pontot,ami kevésbé számított skilles megoldásnak,pl.tripla gránát,gl,stb...
Itt meg a sok hülye stat meg a millió szint miatt nem is a játékra hajtanak az emberek,hanem jajj a kövi szint,fegyó,kieg,embléma,akármi.
De az nem jut eszébe senkinek,hogy jajj de jó,nyertünk,ha egyéb haszna van a dologból,akkor mindenki simán játszik úgy,hogy piszokul nem érdekli se a nyerés,se a csapat,se az objektíva,csak ömöljön a pont.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
madgie
titán
válasz BandiHUN #26087 üzenetére
Én akkor érzem jól magam a játékban, ha nem a sima dara megy, hanem finom megoldások vannak. Az nekem nem finom megoldás, hogy Metro-n beáll valaki a GL-lel a sarokba és szabályos időközönként kihajol lőni a triple killt. Az sem, ha az ellen kezdőjére odaállnak a tankokkal és megy a baserape. Az viszont értékelendő, hogy ha a profis repcsis hagy felszállni, majd csak aztán lő szitává, vagy épp az egész squadomat épületeken át üldözi egy ügyes helis, akit alig lehet kilőni. A Jihad Jeep meg a finomság csúcsa, bár sokak szerint nagyon paraszt módszer, szerintem csak nézelődni kéne a tankban is, nem csak egyfelé lőni ész nélkül
-
harry3
őstag
válasz BandiHUN #26087 üzenetére
A CoD 2-höz jó emlékek fűznek.
Azt szeretem, amikor a fél csapat kempel, közben támadniuk kellene, a csapata úgy is veszteni fog, a sok killel meg villoghat, de az ilyen akkor miért nem megy TDM-et játszani?
Hát a statomon látszik, hogy én nem arra hajtok, szép komótosan megyek előre, bár amikor leülök játszani, szórakozásból, a sok idiótán felhúzom magam és abbamarad.[ Szerkesztve ]
-
rasoio
csendes tag
Voltmár? [BF3 Music]
Origin: MinimumGame | youtube.com/MinimumGame | SE Xperia arc S
-
HollyBoni
veterán
Laraxior: Kösz,ez a "Shooter" tök jó film,most tartok a végénél.
-
-
ForRedGlory
félisten
Hogy lehet valaki törölni a barátok közül? Szerintem sikerült felvennem egy csalót
-
harry3
őstag
válasz ForRedGlory #26095 üzenetére
A net elment, a plugin összeomlott, a játék szaggatott. Mára elteszem magam.
Ez ide is szól. ---->
Ha holnap valaki menne én benne vagyok. -
Edem05
őstag
Ez a Grand Bazar egy nagy daráló! Meg is lett az eredménye.
-
Tompo92
senior tag
válasz ForRedGlory #26096 üzenetére
Csak lássalak meg tankkal Caspian-on, egymagam végzek veled
Tank killer-nek becéznek.
Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest