- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
törölt tag
Ó de jó az új patch.... map váltáskor mindig kifagy a gém..ki kell lőni feladatkezelőben (nagy nehezen) és újra kell csatlakozni a játékhoz
-
Doki16
addikt
Gyertek népesítsük be a ph szervert. Nem várható újraindulás. Legyen újból teli a kis szerverünk
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Malachi
addikt
válasz BandiHUN #26650 üzenetére
a videóban a figura azt mondta a levegőben néhány 100 méter csak, földi célpontokat kilométerről is lockol, de szerintem ez csak becslés, a saját tapasztalata alapján. a lényeg, hogy tankot messziről is befog. jobb adatokat nem tudok.
ha recon lennék, caspianon pl. szerintem feltenném hilltopon (D talán) az antennára, onnan csak egy másik recon tudná kiszedni ha fel tud repülni MAV-val. és a gas station (A) felé irányítanám, kb. kicsit az orosz bázis felé fordítva. majdnem egyenlő lenne egy baserape-pel és az A-ra se nagyon jönnének be tankkal, ha mindig várna lenne rájuk 1-2 Javelin. szóval én mindenképp magasra tenném, minden pályán, aztán a tapasztalat megmutatná az igazi helyeket.
-
csibe1
addikt
válasz Cybertrone #26645 üzenetére
Esetleg te is művelődhetnél,mielőtt nekiállsz hömbölögni,hmm
lol[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Xirtam
veterán
A PH serverhez kérhetek egy elérhetőséget? És ezt hova kell beírnom?
(#26659) Cybertrone Túl akartam bonyolítani. Az is felmehet aki nem fizetett érte? Mármint a serverét?
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
egyre szarabb lesz game, már csak fekete képernyő mindig
-
törölt tag
válasz Doki16 #26653 üzenetére
Én azóta nem igazán megyek fel, mióta oly kedvesen 1 vs 7 arányban mondtam nekik hogy jó játék lesz...
(ok lerágott csont, volt állítólag aki át akart jönni, de nem engedte(?) a team balance, de amikor azt kaptam, hogy majd jönnek mások, akkor gondoltam biztos izgalmas lesz nekik 0 vs 7-ben tolni a továbbiakban, mert hát ők ugyebár együtt akarnak játszani (lerágott csont tudom)) -
zack
nagyúr
válasz Laraxior #26603 üzenetére
Közelharcra jobb az AEK-971...De pontlövésekhez a legjobb fegyó. Holo Scope + Supressor-ral használom, hogy azért közeli távolságokra is hatékony legyen. Messzire nem szeretek lőni, mert szerver függő. Ha van már egy minimális lag, kínszenvedés.
A legjobb fegyó ami lagos szerókon is viszonylag jól teljesít az M240B. Elég noob fegyver a 2x100 tárral, de legalább adja vele a találatokat, ergo nem tépem a hajam.
Tegnap toltam vele 3db 1200 tikettes kört (stabil második voltam végig a 60 főből, 12000p/kör), és jól szórakoztam. nem azért mert ment a játék, hanem mert kitartónak kell lenni egy 1200 -as körben. Minden kör arról szólt, hogy 7-800-ig szoros volt nagyon, aztán kezdtünk előnyhöz jutni. Végre jó kikapcsolódás volt, amit mostanában nem mondhattam el túl sűrűn...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz madgie #26595 üzenetére
Nekem már megvan a MAV. Nekem nem jött be, de lehet azért, mert nem tudom hogy kell használni.
T-UGS-t hogy használod?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
apollo12
veterán
hát már nem hiszem el, nem megy ez a szar
-
Telda
addikt
Az Origin-hez tartozó email-t, ami egyben a felhasználó nevem is, meg tudom változtatni?
-
harry3
őstag
Meglett a probléma, hogy miért vágott ki a PB, újra kellett indítani a gépet, valószínűleg nem futott, mert frissítettem.
Furcsaság, amit nem rég kezdődött: játék elején nagyon leugrik az fps, laggol, pl. lőnek egy tankkal, utána olyan a hangja, mint amikor kékhalált kapok, mondjuk lehet, hogy a net kínlódik.
Telda: Ha felmész az ea.com-ra és bejelentkezel, lesz egy olyan, hogy e-mail , mellette, hogy megerősítés, ott lehet változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
na végre megy
-
Laraxior
titán
Toltam egy jóféle Métrót (mi mást...) A végén amikor tolta a pontokat, nem nyomkodta egyesével végig hogy ilyen-olyan ribbon, csak annyit írt hogy ribbons (22) 4700 points
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Doki-HUN1978
senior tag
Sziasztok!
Rányomtam az update-re, de látszólag semmit nem csinál, csak bedobta az origin-t.Meddig frissít normális esetben?
Látszania kéne a frissítés állapotának?Kösz: Doki
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Laraxior
titán
válasz Doki-HUN1978 #26671 üzenetére
Én is ezzel kínlódtam. Origin restart és máris látni fogod hogy tölti.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Góliát #26674 üzenetére
Akkor van így, ha ment a géped, vagy legalábbis futott az Origin a frissítés kiadáskor. Aki délután kapcsolta be, és akkor indult az Origin, nekik nem volt ilyen gondjuk
-
SimS
senior tag
Üdv
Ez a medic egy vicc mármint fejlődni vele, szerintem mind közül a legkönnyebb / gyorsabb / hatékonyabb.. és még egész élvezetesnek is mondható
más: csak nekem tűnt fel / engem zavar, hogy a battlelog nem használ ssl-t? azaz minden acc / pw titkosítatlanul hagyja el a készülénkünket? (gyanítom az origin is hasonlóan biztosnságos) erről infó, hogy változik-e?
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Laraxior
titán
Mapfüggő. Járművek ellen szart sem érünk a Medickel. Tapasztaltam, csak max segíteni tudom az Engineer-t amíg lövi az ellenséges járművet. Meg ha alápirítanak, akkor revive, de amúgy inkább csak kommandózni jó, meg csendben foglalni a magányos pontokat.
-
Foxmulder89
senior tag
Nekem ma kiírta az origin hogy más gépről bejelentkeztek az accountomra gyorsan át is írtam a jelszavam, pedig nem volt se rövid se könnyen kitalálható és nem tudta senki csak én...
[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
SimS
senior tag
válasz Laraxior #26677 üzenetére
Üdv
Igen, jármű ellen meg semmi.. ha olyan map jön épp a rotation-ben akkor vagy lelépek, vagy engi-zek.. az se rossz, meghegeszted a tankot aztán előrébb vagy, mint aki lőtt 20-at
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
apollo12
veterán
Az első pozitívum caspain border pályán megszűnt a cpu limit, ennek én nagyon örülök mert csak itt volt gond az fps el
-
válasz Laraxior #26677 üzenetére
Na meg őrültet játszani. Amikor kiszaladsz a tank elé elterelésnek, hogy addig az Engi vagy a Support elintézhesse hátulról xD Amúgy szerintem jól ki vannak egyensúlyozva a kasztok.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
q13579
senior tag
Hát fa... lett az új patch .
Ugyanúgy kétszer kell indítani a game-t, viszont ÚJ hibaüzenet van, ha egyszer csak kivág a játékból. A következő üzenet!!!
GAME DISCONNECT: SOMETHING WENT WRONG
Még jó, hogy tájékoztat a szentem, magamtól rá sem jöttem volna, hogy nincs minden rendben .
Komikusabb a helyzet, mint amilyen anno a BF2 esetén volt. Ott is volt bőven blama, de azért ennyire nem tobzódtunk és legalább játszhattunk. Most már lassan azt se...
Ja és, természetesen a helikopter TV MISSLE-ével még mindig csak átlőni lehet a járműveket, sebzés 0.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
You were disconnected from EA Online.
sokszor
-
genuinezltn
csendes tag
+ fagyifagyifagyifagyifagyi még sűrűbben mint eddig
Most teszem újra cakompakk... -
SzlobiG
félisten
Most nézem szedi az origin jó nagy lett ez a patch. Patch notes van hogy miket javítottak?
-
fulton
addikt
van más is akinek minden 32 fölötti server idővel (pár perc) vagy mikor új round következik és elindul a játék onnantól.. elkezd játszhatatlanul lagolni van hogy 4-6 sec ekre megáll a hang minden..? mert ez már kiborít.. nem tudok felmenni egy normáls CQ pályára.:S
vagy a gépemmel lenne baj, bár azt nem hiszem...:
4 magos 3,2 proci, 4 Gb ram, 1 Gb vga (5850 es kari) és mindent High beállításon 2 AA val, 1280x1024 ben., jam és a netem 30mbit/3mbit -
válasz SzlobiG #26690 üzenetére
Bizony nem. Jó hosszú lista. Van aminek örülök és van aminek nem, de ez úgy sem fog így maradni. Lesznek sokan akik ki fognak sírni még egy pár módosítást.
Nekem ma fagyás és Appcrash nélkül ment a játék. A BattleLog is működött rendesen, remélem így is marad.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
FELHO76
csendes tag
Segítsetek, frissítés után megint multi induláskor fekete képernyő...se hang semmi, vga persze pörög....
Munka után tolná az ember és elk.....k!
-<Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?>- BF3/BF4 Origin: felholo
-
keIdor
titán
Latom van poccs, mindjart ranezek en is.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
-
Cybertrone
veterán
Faszán ledobott nálunk is mindenkit.. Kaptuk a hibaüzit hogy "Valami rossz történt"
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #26696 üzenetére
Jaja. Nem mintha bármi értelmeset csináltam volna, a soflam-et nézegettem, de ahhoz ,hogy értelme legyen, kell jó pár Javelines engi.
-
Cybertrone
veterán
válasz madgie #26697 üzenetére
Legalább ez nem a szerver hibája... hanem a finom peccsé... nekem jó volt úgy ahogy volt, minek kellet ezt ragozni... Amit vártam az ráadásul létre sem jött... vártam hogy a lámpa nem lesz oly vakító nem jött össze
Vártam hogy az f2000 nem lesz head lövő nem jött össze
e helyett a scart amibe 20 golyó van visszábbvették.... azigen A helit ha golyó éri ugya úgy megbillen...
A jeteknek a gépfegyvere mintha erősebb lenne, és a helinek is erősebb lett a gépfegyvere amit megint csak nem értek mivel eddig is aki tudta vezetni egyeduralkodó volt
A csipák testre alkig sebeznek 45%-ot a fejes az megmaradt...
Kimondhatjuk hogy jól elbaszták ...
Ezek ellenére nekem bejön a game, félre ne értsen senki, viszont vagy ne nyúljanak hozzá, vagy normálisan javítsák, a dolgokat, és legfőképp azt javítsák ami hiba!!![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
- LG 27UL600-W IPS 4K HDR 27"-os monitor ajándék fali konzollal eladó
- Könyv, Tolltartó, Füzet, Zsírkréta, Ceruza STB... eladó / Csere is van!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest