- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz madgie #26089 üzenetére
Jihad jeep
No ez az,ami hiányzik a bc2-ből és a kis quadok,jetskik..
Szerintem meg lehetett volna hagyni az elpusztítható m-comokat,ha már úgysem lehet rájuk házat omlasztani...
BC2-ben voltak nagy C4-es akciók.Az UAV sem tudom,kinek fájt,azzal legalább itt is lett volna spot.Tracer dettó jó dolog volt,csak a helikkel való sebességviszonya nem tetszett,először túl könnyű volt helit tracerelni,aztán meg szinte lehetetlen.Sajna sok,szerintem jó dolgon változtattak,pl.az m-comok környékén a sok,de rombolható ház,hiányzik a víz szerepeltetése(pedig van kétéltű járgány,gumicsónak,de minek),avagy valamilyen erdősebb terep,akár egy városi park...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Tompo92
senior tag
válasz ForRedGlory #26102 üzenetére
Nem,itt semmiféle járműről nincs szó, én gyalog megyek rád egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Most késeltem[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
madgie
titán
válasz BandiHUN #26101 üzenetére
C4-gyel itt is lehet akciózni, de messze nem annyira taktikus eszköz, mint a BC2-ben. Metro CQ-ban ugye sokan az oldalsó folyosón meg az első lépcsőn tömörülnek a könnyű frag miatt, míg az ügyesebbje hátul jön a lépcsőn és oldalba kapják őket... vagyis jönne, de oda szoktam szórni a C4-et és bumm, volt squad nincs squad.
Csipánál jó dolog az ugs, vagy mi (spotoló kis izé) de azt is olyan kevesen használják ésszel, hogy az fáj. Zászlóközelben magasra fel, mozgalmas átjárókban jól eldugni, olyan szépen látni, ha jön az ellen, hogy ihajj. De hát úgy vettem észre, hogy sokan a minimapot se nézik, mennek ész nélkül Egyébként elég underpower az sv98, vagy csak nekem tűnik annak? Ha nem fejre lövök 55%...
Orichalcos: jihad jeep-pel mindig használd ki a domborzati viszonyokat, soha ne a sík részen át menj neki. Ha kell, kerülj egy kilométert, ha kell, menj ki a pályáról
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz madgie #26106 üzenetére
Köszi, akkor erre majd odafigyelek.
Mukorka:
Nice, de valaki elmagyarázhatná már végre hogy az ellopott dögcédulákat hogy lehet használni? Mert az összesnél ott van a kis lakat hogy le van zárva, és nem lehet betenni sajátnak.
Poénból asszem felmegyek egy olyan szerverre ahol DICE-osok játszanak, hátha tudok fejlesztői Dögcédulát szerezni.
Live-Die-Respawn
-
csibe1
addikt
válasz madgie #26106 üzenetére
"Egyébként elég underpower az sv98"
Hát finoman szólva eltolták a fegyverkiegyensúlyozást.
Az SV98 és az SVD is nagyon sovány lett,pedig nem gyenge lőszer (7.62x54mm) van hozzájuk.Caspianon Hilltopról a Foreshez átlőve nem elég egy lövés egy embernek felsőtestre? Ma épp 3 kellett,csak néztem,hogy mi van.
Firestorm-on SKS-el kilőnek a pálya másik feléből (7.62x39mm),SVD-vel meg nem igazán lehet.Szóval lenne még mit javítani."Csipánál jó dolog az ugs, vagy mi "
Szoktam használni a T-UGS-t Caspianon,Firestormon leteszem egy magaslatra,hogy legyen rálátása,máshol meg csak úgy valahová.Amúgy mindegy hová van letéve?
Soflam az automatán spotol?" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
pohár
félisten
válasz csibe1 #26116 üzenetére
a SOFLAM tud automatán spotolni, de te is tudsz vele manuálisan, de amikor nem épp te spotolsz vele, automatán keresi a célpontokat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sokan írták a kezdésnél történő fekete képernyő hibát amit csak az újbóli csatlakozás old meg. Én úgy csináltam eddig, hogy Battlelog-ban csatlakoztam a szerverre, majd pár másodperc múlva meg is jelent a játék a tálcán kis ikonként lekicsinyítve, amire kattintva rögtön kitettem teljes képernyőre és jött is a fekete fagyásos hiba. Mióta megvan a játék mindig így csináltam. Na ma gondoltam, nem kattintok a tálcán a játék lerakott ikonjára, hanem megvárom amíg magától megcsinálja a dolgát. Azóta nincs fekete képernyő. Egész nap próbálgattam, de nem jött elő többet. Viszont ha Battlelog töltés közben rákattintottam a tálcán a játék megjelent ikonjára, akkor rögtön visszatért a hiba. Szóval érdemes megvárni amíg Battlelog csatlakozás után kiteszi magától a játékot teljes képernyőre és nem lesz többet fekete képernyő.
-
-
xavix13
őstag
Nekem már sikerült egy DICE-os dog tag-ot lopnom Szóval ha szerzek még 9-et ezen kívül elvileg használhatom is? Az jó mert így legalább a Dog tag DLC-ben lévőket is tudom majd egy idő után használni...
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
A hivatalos DICE platoon-ban nézted őket? Pl. most is gamel egy tag. Amúgy elég sűrűn játszanak legalábbis amikor én néztem akkor szinte mindig találtam valakit. Az más kérdés hogy a szerón amin játszanak szinte sosincs hely mert mindenki rájuk vadászik.
Szerk.: Jesszus már 1 óra... inkább elteszem magam holnapra.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
polonic
félisten
Ezt nézzétek, mennyivel nyertünk.
20:5-ös állásról sikerült.
(#26125) xavix13
Holnapra? Végigalszod a napot?
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Hehe,mekkora poén volt,este mennék játszani,erre a vírusirtó karanténba vágja a bf3.exét,hogy kis kockázattal,de trójai...
Még jó,hogy találtam infót,hogy ilyen az új heppje a cuccnak,csodálkoztam is,hogy rányomok a szeróra,elkezd tölteni,aztán bejön az origin,hogy a játék telepítésre kész...
Na mondom mi a fene,de rányomtam,kis töltögetés,és....újra telepítésre kész.
Szépen átnevezte a vírusirtó a bf3.exét
BÁR nem értem,hogy mivel nem volt exe,miért nem tudta letölteni...javítani se lehet,amíg nincs installálva ugye...visszaneveztem,indítom,mindenki happy...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Tompo92
senior tag
válasz ForRedGlory #26115 üzenetére
Felvettelek originen, majd találkozunk
-
Laraxior
titán
válasz xavix13 #26122 üzenetére
Van valami konkretum hogy tenyleg 10szer kell osszeszedni? Vagy csak legbol kapott teoria? Nagyon sok az a 1O
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Góliát
őstag
Jó reggelt mindenkinek.
Életem legjobb körre. Azért még én is meglepődök magamon, mert ilyet nem szoktam.
Szerencsésen kifogtam a csapattárskat és tömtek lőszerrel és élesztettek, ha kellet.[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
HEMP
aktív tag
Srácok,
4 napja lerohadt a BF3-am, nem tölt be semmit, a statokat sem: " Sorry, some technical went wrong" csak ennyit.
Mi a fene van? Tudtok megoldást, kérlek segitsetek már elvonási tüneteim vannak...''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
Akos96
senior tag
Ma akartam egyet játszani egy-két hét kihagyás után, letöltött egy 48 megás frissítést az Origin a játékhoz, a telepítésnél meg semmi nem történik. Kiírja, hogy telepítésre kész, rányomok, és semmi, Egy ideig megy a telepítés felirat, de aztán megint megjelenik a telepítésre kész gomb. Mi lehet a gond?
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
csibe1
addikt
Ma játszottam egy szerón (a neve passz),és a redhairedmaiden nevű játékosnak 185/45 K/D aránya volt.Ez mennyire hihető?
Nekem egy pöttyet gyanús volt." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Laraxior
titán
válasz csibe1 #26136 üzenetére
1000 ticketes szerveren barmi elkepzelheto... foleg kis mapon, ahol egy tubeal 3 kill is johet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
madgie
titán
Gyerekek, meg akarom szerezni a MAV-ot, de hát ez a recon kaszt elég elbaszott néha... hardcore-on is 92%-ot sebez az SV98, tiszta móka, hogy a mai körökben szinte egy killem se volt emiatt. Persze az ellenfél csipása már ki van maxolva, az M98B-vel a félméteres vasbetonoszlopon keresztül kilő egy lövéssel
-
bul07
nagyúr
válasz madgie #26142 üzenetére
Használj nem mesterlövész fegyvert , én is ezt teszem jelenleg recon kasztba UMP-45 harcolok meg lerakom a T-UGS és az is hozza a pontot
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csibe1
addikt
Szívesen összefutnék a fejlesztő meg a kiadócsapat tagjaival,
hogy megdícsérjem őket,de jóóó alaposan.
Enyhén szólva röhej,és egyre idegesítőbb ez a kifagyás.Mire csatlakoznák a szeróra vagy teli van,de amikor lenne hely akkor vagy induláskor vagy pályabetöltéskor fagy ki,mire újra ránézek a szeróra addigra fullon van.
Na mindegy,de azért randizhatnának egy szakasz doni kozákkal,
de lovastul.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest