- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz Töki bácsi #27500 üzenetére
Van:
-tanuld meg rendesen vezetni a gépet, ezt csak úgy tudod, hogy minél többet mész vele
-amíg nem érzed a terepet ne repülj a térkép közepére és maradj távol az ellenfél kiindulópontjától.
-játssz a sebességgel, ez nagyon fontos
-a hőkövető raksit felejtsd el, repülőre a gépfegyvert használd, minél messzebb van az ellenfél vadászgépe, annál inkább elé kell lőnöd. -
Eagl3
veterán
válasz Töki bácsi #27502 üzenetére
tank ellen annyira nem hatásos a gépfegyver, meg lehet majd szerezni egy rakétapakkot, 14 rakétát tudsz egyszerre kitolni, azzal már lehet frankón aprítani a tankokat. Gépfegyver viszont a patch óta jó erős lett gyalogság ellen.
Jah, ha földi célpontra vadászol, gyakran nyomogasd a Q-t, így látod hol szalad a sok csíra -
Csukabk
csendes tag
Üdv. Szerintetek ez megoldás a problémákra?[link]
-
L4D1K
őstag
11.11a vs 11.11 . Az előbbit kíváncsiságból tettem fel, nagyon gyorsan tölt vele a játék, de kit érdekel ha 10mp múlva csummára kifagy az egész hóbelebanc. A sima szerencsére stabil, és játszható.
# ANTAL Tuning #
-
gordonfreemN
addikt
Hali! Segítenétek kitalálni, hogy melyik résznél járhattam a bf3-ban, mikor újratettem a gépet? És ráadásul voltam olyan balfasz, hogy nem tettem el a mentéseket.
Szóval az biztos, hogy a bankos küldi addig megvan, hogy kijövünk az épületből ugye 3-an, rendőrök, aztután aprítunk, haladunk az utcán fel és az egyik társam kap a mellkasába? egy csövet egy robbanástól? és meghal. Na tovább nem emlékszem a játékra, de lehet nem is volt tovább, itt tartottam.
És ha ezen résznél, vagy ennek közelében, inkább előrébb tartana valaki a single-vel, akkor megtenné, hogy elküldi mail-ben a mentést?
Muerte75 volt olyan jó és elküdte, de sajnos az szerintem jóval messzebb van már, mint amit én megjelöltem.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
ADAM1337
nagyúr
Ezzel az usas-al lehet szopatni a népet főleg frag lőszerrel olyan 100 méterig halálos 1 tár, főleg h a splash dmgje is igen erős.
Főleg hogy van egy kis esése és a hasaló buzákat is kilehet csipegetni vele, jó lesz kihúzni a recon-t máshogy nagyon sok idő lenne. -
pohár
félisten
válasz gergo0328 #27508 üzenetére
jó hát mazsival nem nehéz ilyen statot csinálni...
ma kilőttem két tankot a Javelinnel, egy heli meg be volt laserpaintelve, befogtam a javelinnel, rálőttem, erre kikerülte
mondom miafasz ez miért lehetett? kb 5 méterrel a becsapódás előtt eltért a céltól a rakéta, mint ha valami burok védte volna a helitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ja igen, amúgy csak nekem szar a BL received items kijelzése a profilomon? mert pl 2 napos a legutolsó bejegyzés a falamon, azóta szintet léptem és kismillió kiegészítőt meg fegyót szereztem, de egyiket se jelzi, ugyanígy a Battle Report is fos
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
boogie84
veterán
Az i b meg az összes kemper csipást.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
revengex
csendes tag
Csintam egy videót
Klikk idehttp://www.youtube.com/NyasGemP XBL GT: RevengexHU
-
sith7
nagyúr
Köszi az elismerést, de én csak lőttem, nem én vezettem ... arra próbáltam utalni, hogy nagyon jól vezette a helit a srác, youtube - ra is simán fel lehetett volna tenni
És a legszebb az egészben, hogy egy csomó minden unlock lett a helikopteren, amit önerőből nem egyhamar tudtam volna megcsinálni
A srácnak csak 1/6 lett a statja, de mégis minden meghalás után ment a heliért, és írta, hogy csatlakozzak rá, vagy ha elmentem fölém repült, hogy szálljak be ...
gergo0328
Igen, az .... neki viszont van youtube - os helis videója, ami szintén karaj lett[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #27510 üzenetére
Nem is mondasz olyan rosszat... Megyek is Métróra
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zso2
őstag
Tegnap megérkezett a vga-m,éjfélkor feltelepítettem a Bf3-at fél3-ig nyomtam kb 8 death , 0 kill, ez aztán a kezdet, rögtön kicsit alábhagyott a kedvem..
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
Gergosz2
veterán
van queue
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Zso2
őstag
Azt be lehet állítani,hogy az ellenen legyen valami jelzés ,mert a fő gondom a lassú beazonosítás miatti halál . Bocs a lama kérdésért,de még csak 1,5 h jatékidőm van......
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
M3nyus
aktív tag
Érdekes ez a javelin soflam páros, tegnap haver bemérte soflammal a helit másik haver adta a lőszert én meg csak lőttem folyamatosan, de a 20. rakéta után abbahagytam, mert semmi nem történt
Én vagyok M3nyus!
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Ma értem haza munkából, és most bontottam ki a CDgalaxisos LE BF3-at.
Az elmúlt hónapban nem igazán tudtam napi szinten követni a fórumot, ezért most egyenlőre azt kérdezném van e valami extra dolgom a telepítés során, vagy csak simán bevágom a lemezt és elvégzem a telepítést?
WIN7 frissítve VGA driver frissítve.......egyéb dolog amit elfelejtettem?
Köszönöm srácok!PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
mcwolf79
veterán
válasz jokeman #27529 üzenetére
Telepítéskor ne zavarjon meg, hogy installkor letöltést ír ki, de közben a DVD-ről telepít.
Le fog szedni egy nagyobb patch-et. Készülj fel arra, hogy 50-50 % lesz az esélyed ,hogy jól menjen. Valakinél faxán megy, valakinél (ez a nagy többség sajnos) szopás van vele. Ledobál különböző hibaüzenettel (Punkbuster, Disconnected from EA online, Kicked from the server), fekete képernyő,stb.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Foxmulder89
senior tag
válasz jokeman #27529 üzenetére
Frissítsd a PunkBuster-t és csináld meg a 2., 3. pontban leírtakat. Ha ezután sem tökéletes, az sajnos a játék hibája.
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ADAM1337 #27510 üzenetére
Szerintem az Usas nagyon gáz a játékban!!!!Én betiltanám!
Mindenki az IRNV-t szidja, szerintem meg nagyobb szemétség az Usas.Sőt, az RPG/M320 sem olyan nagy ki*°%ás, mint az Usas.Hiszen az RPG/M320-nál kb 3-4 másodperc mire újratöltöd, és csak egyszer lőhetsz vele.
Az Usas-al meg becsukott szemmel lőhetsz ki egy tárat, amiben nem 1 töltény van -
FELHO76
csendes tag
5 napig nem tudtam játszani.... ma letöröltem az összes ATI drivert hagytam , hogy a WIN7
felrakja magának amit akar. És LÁM nincs BF3.exe, APPCRASH hiba...
De azért nem kopogom le!-<Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?>- BF3/BF4 Origin: felholo
-
Gebriel
veterán
Azok PS3 tulajdonosok akik rendelkeznek a BF3-al!!
Ezen az oldalon az EA account-al hozzá lehet jutni a Battlefield 1943 játékhoz ingyen.
A kapott kódot a PS3 Account Management- Redeem Codes menü alatt lehet érvényesíteni. Természetesen PSN kapcsolat szükséges.[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz polonic #27537 üzenetére
Ez hihetetlen ha valaki RPG-zik akkor azért noob ha valaki Sniper-al van akkor az meg azért ha valaki USAS-al megy már az is noob meg amatőr.Van olyan fegyver ami nem noob és nem kötözködik vele valaki ?!?!?! Sírás helyett játszatok inkább....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
eladohardver
őstag
Rohagyjon meg anyjába dice+ea meg a rohadt sok csít gyártó tetü... pálya betölt... futunk és azt veszem észre h melettem mindenki megdöglik...
eljutok a cafe-ig metro pálya... és engem is megkéselt egy f*szrángató tetü csaló aki a pálya másik felében áll és késelgeti az összes ellenfelet. remélem ez az 1etlen öröme az életben az ilyennek.¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
jansky1
senior tag
valaki elmondaná, hogy a JETnél hogy lehet nézelődni a polótafülkében? jobbra balra tekinteni
-
Xirtam
veterán
Új patch megjelenéséről valami infó? Csak mert itt a játékom és beleölhettem 6 órát! Köszönöm DICE
-
jansky1
senior tag
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest