- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Aktív témák
-
r-chee
őstag
Nemtom volt-e már linkelve, de hatalmas: Battlefield 3 PSA "How Not to Revive"
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Tauren45
aktív tag
Ennyi, nincs megoldás a problémámra, EA live chaten 1 órán keresztűl probálgattam a cuccaikat hátha, de semmi. Majd esetleg x hónap mulva érkező patch megoldja. . .
További szép játékot mindenkinek aki egyáltalán játszani tud.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
ricsy888
senior tag
Újratelepítettem a játékot és hibátlanul fut. Se fagyás se kidobálás... Pedig most végigvittünk vagy 10 kört.
Olyan jót heliztünk egyik haverral. Írták is, hogy takarodjunk le a szerverről.[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz SkyS1gn #27646 üzenetére
Én is elhiszem, de segítséget kértél, hogy miért tölt ilyen qrva lassan a játék.
Ennek kiküszöbölésére ez a jelenlegi egyetlen megoldás.Akinek egy HD 6970 van a konfigjába nem értem miért sajnál 25-30k-t egy olyan dologért ami tényleg sokat dobna a sebességen.
(#27647) Foxmulder89: lehet jönni itt raid0-val, ebből csak az jön le, hogy nem is érted az SSD lényegét. Az elérési időkön van a lényeg, nem a sebességen. Egy raid0 sehol sincs egy SSD-hez képest.
Majd ha egyszer lesz ilyened rájössz miről is beszéltem. -
ADAM1337
nagyúr
Van új ati driver 11.11b perf driver bf3 javításokkal.
-
gyenge47
aktív tag
Ha valakinek van ingerenciája egy meglehetősen amatőr fiatalemberrel játszani, akkor nyugodtan felvehettek engem is, nickem ugyanaz, mint itt PHn.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz megint én #27658 üzenetére
Hát...Nem biztos hogy csaló, de szerintem kicsit kevés a játékidő a 10k+-os killekhez... Mondom ezt úgy hogy van a klánban minimum egy ember aki nagyon jól játszik, 100+ órával és neki sincs még ennyi killje...
Kis poén. Jihad Jeep-et raktam össze épp, de egy két c4 a kerekekre került. XD
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
SVLaller
senior tag
létezik olyan szerver, hogy max level 6, 10 valamennyi? annyira unalmas már, hogy friss húsként a szar alap fegyverekkel rohangálok és már akkor kilőnek a jól felszerelt kollégák amikor még nem is látok senkit. sokszor van hogy a kezdőponton.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
d.véderjoe
tag
Már van 11.12-es Beta is...
(bár ez csak kiszivárgott...)[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
ti nem tapasztaltok eféle "jelenséget"?
A játék van hogy szaggat, de nem lag féle... hanem olyan mintha kevés lenne a VGa. Láthatóan belassult a kép. Míg tegnap semmi baja nem volt ugyan azon a pályán. Találkoztam már korábban is hasonló jelenséggel, de aztán elmult. Vajon mitől lehet? -
pohár
félisten
ki vett fel Feri1977 néven?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
killer095
őstag
A jövő orosz szuper-katonája [link]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz d.véderjoe #27666 üzenetére
Igen, ebbe a catalyst verzió "régebbi" legalabbis annak irja (11.10) de minden driverfile ujabb benne. Szvsz pillanatnyilag ez a legfrissebb.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Foxmulder89
senior tag
Lehet, de én megvagyok elégedve a vinyóimmal, köszi
Tanulóként biztos nem veszek SSDt..
A töltésre meg írtam hogy majd javítják..az origin egy fos, a BF-en is van még mit csinálni.
Olvasnivaló 1, 2[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
H.Ezredes
őstag
Az éjszakai záró körünk edgR-al igazi csapatmunka volt TS+ MI-28 HAVOC párosítással megfűszerezve
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
SVLaller
senior tag
válasz Töki bácsi #27672 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni.
(#27675) Cybertrone: nem tudom tűzerőben milyenek, a célzás egy katasztrófa. párszor sikerült összeszedni infrás távcsővel fegyvert, ég és föld a kettő, azzal legalább látni az ellent, nem csak annyit hogy szemben villan a piros lézer és már fekszek is.
[ Szerkesztve ]
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
mcwolf79
veterán
Tegnap (és azelőtt is) újabb kellemetlen mellékhatását "élveztem" az új patch-nek. Főleg Op. Firestorm-on 15-20 mp-re leesett a frame 30-35 fps-re. Majdhogynem annyira röcög a kép, hogy játszhatatlan. Ezt eddig egyáltalán nem tapasztaltam, stabil 60 frame volt a gamma. A patch óta tapasztalom ezt a lassulást hosszabb-rövidebb ideig. A konfigom nem indokolja a lassulást, GTX 570 SLI-vel 4 Ghz-en hajtott 2500k-val mindig stabilan kellene futnia.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát konkrétan pont rád gondoltam, csak nem láttam hogy túllépted a 10k-t. Viszint mint mondod neked jóval több játékidőd van már, meg hasonlítsd már össze a "pontosságot" is. Az is jóval több neked.
Gergosz2:
Utolsó képedhez szólva: nem lepődünk már meg ilyeneken, a beta alatt például amikor volt még a bug hogy be lehetett esni pálya alá, ott egy repülőtér volt a pálya alatt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
jokeman
aktív tag
Srácok.
Van olyan aki 22" 1680x1050 ben játszik HIGH beállításokon és fix 60 fps-e megvan?
Mert érdekelne milyen konfig vinné el így
Ahogy elnéztem az árakat, nem érdemes várni semmire, mert jövőre még drágább lesz.
Jövő héten mindenképpen beszerzem az új gépet........legalábbis megpróbálom....PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
Góliát
őstag
Mennyiben tér el ez a robbanós lőszertől?
12 Slug[ Szerkesztve ]
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Edem05
őstag
válasz Góliát #27685 üzenetére
Mind a két lőszerrel lehet messzire is lőni, de ha ajánlhatom akkor a robbanósat használd, kivéve akkor ha közelharc van, akkor a Flechette-t.
Egy példa a robbanósra: Tegnap este játszottam a Metron CQ-t és a ruszkik nagyon be lettek szorítva kezdőjükre és a bankban az üveg ablak mögött állt egy sniper én meg belőttem és akkorát robbant hogy a bank tetején repült ki. -
Góliát
őstag
-
Laraxior
titán
válasz Edem05 #27688 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LamaCube
addikt
válasz Cybertrone #27686 üzenetére
Golyót az ágyúk lőttek valaha A mai fegyverek csövéből ami kirepül azt lövedéknek hívjuk Általában acélmagvas, ami azt jelenti, hogy nem ólomból van. Az ólom vagy jobb esetben réz az acélmag körül van, mivel a cső huzagolása miatt "lágy" fémből kell lennie, hogy a lövedéket "megforgassa". Az esetleges tévedésekért felelősséget nem vállalok
Nem bántásból írtam csak érdekesség képen.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Sabre
őstag
sziasztok!
Nekem fagyási problémák vannak a bf3-al
lehet összefüggés hogy ff-ba épült be a battlelog és nem ie-be vagy semmi köze hozzá?
csak mert még soha 1 game nem fagyott, a bf3 meg tegnap 4x fagyott ki egymás után 30-60-90-120 sec után kb... és lövésem nincs miért. -
Madn!ght
addikt
-
BandiHUN
veterán
Fagyni nekem is fagy néha,legtöbbször induláskor,de tegnap adta szépen a menet közbeni fagyást is,jellemzően játék KÖZBEN szeret kifagyni,de újabb verzióként a hang befagyás NEM múlt el,hanem zörgött a hangkártya tovább,még a gémet újraindítva is ottmaradt a háttérben,szerencsére elnyomta a repülő zaja,csak géprestart állította le.Vissza is kapcsolta a hangkártyához javasolt tweakelést normálra,végülis úgyse alaplapival tolom,csak megcsináltam,"hátha"...
Most tettem fel az ATI 11.12 betát,kíváncsi leszek tegnap volt 2x képernyőillesztő nem válaszolt,majd helyreállt is,ez a vacak gém úgy lesz sz@rabb,ahogy haladunk,pedig a patch előtt bár kicsit lassabban ment,de szinte semmi gond nem volt.
Az ilyen Disconnected from EA és Something went wrong Battlelog hibákra nem is tudom már,mit mondjak...legszebb,amikor az ember vár negyedórát,hogy bejusson a kedvenc szerójára,erre vagy bf3.exe leállt vagy ilyen fogadjaSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
harry3
őstag
Valakinél csinál olyat, hogy időközönként leesik az fps, elmegy a hang, vagy akadozik a hang és a kép is, utána jó és megint előjön? Hiába vettem vissza a grafikából low beállításokkal is ezt csinálta, nagyon idegesítő, olyankor várni kell és megy tovább baj nélkül. A patch előtt jött elő, addig nem volt semmi baj.
-
janihunk
senior tag
The game crash randomly after about 15/20 minutes
-Press start (or the windows logo)
-Type in the searchbar "cmd" without the "
-Press enter
-a command windows should open up. write "bcdedit /set increaseUserVa 3072" without the "
-Press enter
Case 1: operation concluded succesfully (or a similiar message)
-reboot PC
Case 2: you are not allowed to do that (or a similiar message)A CMD-t rendszergazdaként kell indítani.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest