- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
A filament tuti szaraz, mert eleve 50% alatt van a helyisegben a paratartalom, de ettol fuggetlenul is; frissen bontottam a vakuumos zacsibol.
A hotornyos tippet es a szijak feszesseget ellenorzom; ez utobbival kapcsolatban: milyen modon lehet ezt igazan ellenorizni? mihez kepest es mennyire legyenek feszesek? megeshet, hogy idovel "fellazulnak"? ... a nyotato megvan egy ideje, de borzalmasan keveset hasznaltam eddig (3kg filament ment at rajta talan... szoval, hacsak nem gyarilag lazak a szijak, az a hasznalattol aligha lazulhatott fel szerintem, ... de persze barmi lehet). Van erre valami egzakt ajanlas, (wiki?) vagy ajanlott YT video?
Koszonom!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest