Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Sziasztok!

    Egy ilyen kártyával rendelkezem jelenleg.
    A problémám, hogy nemrég miután hazajöttem nyaralásból a kártya új hobbira tett szert (géphez nem nyúlt senki, áramtalanítva volt).
    A gép bekapcsolásakor a vga kártya nem kap áramot és/vagy a kártya nem küld jelet a monitornak. Windows betölt, hallom az induló hangot, LCD-s billentyűzetem van, annak is szép rendben betölt a drivere, tehát a Win elvileg feláll, de képet nem kapok.
    A VGA-ra egy monitor és egy okos tv van kötve, de a tv-nek sem küld jelet. Úgy tudok csak képet kicsikarni, hogy miután betöltött a windows a reset gombbal egyszerűen újraindítom a gépet. Ekkor mint a kis angyal a kártya teszi a dolgát és hiba nélkül jelennek meg a dolgok a monitoron/tv-n.

    Ezen kívül ha pl index.hu-s videókat teszek ki teljes képernyőre akkor nagyon durván belassul a lejátszás. Illetve manapság csak egy játékkal játszok (World of Warcraft). Ott olyan helyen ahol nincs senki és semmi (nagy számolást igénylő npc, effect stb) a béka feneke alatt van az FPS-em. Egyedül ha befutok a karakteremmel egy üres kis szobába megy fel olyan 40-45 FPS-re, bárhol máshol 6-10 FPS.
    Eddig ez szintén nem volt.

    Alap dolgok mennek win/film/net csak a fenti dolgokkal van probléma. Egyszer volt már a kártya "3D-ért felelős része" garanciálisan javítva, lehet, hogy a nagy melegben megint megadta magát?

    A kártyát amúgy szoktam tisztítani, nem áll benne vastagon a por, bár nem is makulátlanul tiszta.
    A gépen Win 7 64 bit van, nem a legújabb grafikus driver (este megpróbálom frissíteni, de eddig nem volt ez probléma). Egy régi Q6600-as 4 magos számol, 4*1 giga DDR 2 mellett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák