Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Hali! Decemberben raktam össze új gépet, jogtiszta windows 8 (8.1-re frissítve van rajta). Van egy érdekes hibajelenség az amúgy jól működő gépen, és én a VGA-ra gyanakszom, azért ide írok. :) Szóval a hibajelenség: A gép kikapcsolja a monitort, és egy idő után nem jön vissza a monitor, vagyis a gép megy, de nem küld jelet a monitor fele, a monitor "alszik". Nem mindig csinálja ezt, és hosszabb kikapcsolt monitornál (éjszaka torrent megy) szokta. GB 7790 OC kártya, GB B85 HD3 alaplap, i5 4440 CPU, 500w Chieftec táp.
    Amit csináltam: Legújabb BIOS alaplaphoz, legújabb driverek. AMD-től ugye a 14.4 a legújabb, nem beta. Monitort (Dell U1322HM) beállítottam hogy nem automatán, hanem csak a DVI kábelről várjon jelet.
    Van valakinek ötlete, mivel próbálkozzak?
    Amúgy a gép atomstabil múltkor volt az első kékhalál, több youtube videó ment párhuzamosan Firefox alatt, akkor behalt, AMD driver okozta, megnéztem.
    Ja, és van ritkán olyan jelenség is, hogy alvó módba küldöm a gépet, és nem lehet felébreszteni, csak a kapcsológombbal indul, mintha ki lenne kapcsolva. Azaz mégsem úgy mintha kikapcsolnám, mert a billentyűzeten lévő kapcsológombbal ilyenkor nem indul el, csak a ház kapcsolójával. Összefügghet a két jelenség? :F

Új hozzászólás Aktív témák