- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ariel96
aktív tag
Sziasztok!
Vissza állítottam a gépet alaphelyzetbe. Sajnos nem oldotta meg a problémát, nincs hang...
Szerintetek mit csináljak? -
ariel96
aktív tag
válasz SeniorTilla #42879 üzenetére
-
veterán
-
ariel96
aktív tag
válasz SeniorTilla #42906 üzenetére
új a gép. Ki a szervíz????
-
veterán
-
Kbali
nagyúr
válasz Pityke78 #42905 üzenetére
Majd erre is SeniorTilla tud mondani okosságot, de én visszaküldeném az utángyártott akksit. Valószínűleg a gép nem ismeri fel és ezért nem tölti. Hogy kizárhasd a töltő elektronika hibájét, szerezned kellene egy még jó gyári akkut próbára.
Más típusoknál (pl.: Thinkpad) sem nagyon szoktak működni az ugy. akksik.
Ami állítólag még jó lehet, az a Greencell márka (garanciát nem vállalok érte).[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Pityke78
őstag
Hát ez szuper, mert amúgy pont Greencell az új akksi.....
Tegnap elvittem szervizbe a gépet, ott ilyet nem is mondtak, hogy adott esetben ezzel gond lehet, hogy nem ismeri fel az utángyártott akksit.
Viszont csak az, hogy megnézik mi a baja, szétszedik 10.000 pénz, amit kicsit sokallok.
Szóval nem tudom mi lesz belőle....
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Pityke78 #42911 üzenetére
Igen a greencell aksik jók. Előfordult már, hogy:
1. rajta kell hagyni vagy 20 percig mire mutat töltést, ha le van merülve
2. lehet hogy a töltőn ott a feszültség terhelés nélkül, de terhelésnél már nem tudja leadni.
Én egy másik töltőt azért tettem volna rá.A bevizsgálásról meg igen annyit ez nézőpont kérdése, de ahogyKbali írja be szokták számítani, de nyilván lehet nem.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus G751JY laptopom. Szeretnék bele vásárolni akkumulátort.
Tudtok ajánlani boltot akitől viszonylag olcsón kaphatok jó minőségű akkumulátort?köszönöm szépen
-
padi68
senior tag
Sziasztok, van egy pár éves LG 27MP68VQ-P monitorom ezt szeretném lecserélni
Melyik monitort ajánlanátok?
1. LG 32QN600-B
2. LG 32UN500-W
3. LG 29WN600-W
4. AOC CQ32G1 WQHD
5...........azt sem tudtam eddig eldönteni, hogy az ultrawide monitornak ill. a íveltnek van-e értelme, vagy mennyire jó ezen netezni, esetleg mozizni? ( játék NEM)
Segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
veterán
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Ebben esetleg tudna valaki segíteni? [link]
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Kinéztem egy HP ProBook 450 G7-et üzleti célra. Mondjuk 16 GB ram nem lett volna rossz, de az árat nézve nem találtam jobb választást (Dell vonalon kb. ugyanez 450k)
A bajom az, hogy nem találok hozzá emberi dokkolót. A HP G2 Univerzális dokkoló 90k és nem látom nyomát, hogy tudná tölteni a laptopot.
Dell-hez a WD19 is ott van 90k-nál. Régen ennyiért laptopot lehetett venniIlyen noname dokkoló jó lehet vajon? Esetleg más, kevésbé noname?
Vagy van olyan laptop, amihez nem csillió egy dokkoló és 500k-ból megvan egy business kategória?Make Love not war!
-
veterán
válasz SirRasor #42920 üzenetére
A ramot simán tudod te is bővíteni. Noname dokkolóval én nem tölteném a gépet. Ezek már nem a régi rácuppantós dokkok, amikkel ez simán ment.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
SirRasor
addikt
válasz SeniorTilla #42921 üzenetére
Nem mind1 type C-n keresztül hány wattal küldöm meg, amikor laptop felől van töltésvezérlő áramkör? Nem tudom, csak kérdezem.
Make Love not war!
-
veterán
válasz SirRasor #42922 üzenetére
Az elmúlt 3-4 hétben több noname usb-c töltőt küldtek vissza az ügyfelek (lenovo géphez volt), még jó, hogy nem a gép purcant ki tőle.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
SirRasor
addikt
válasz SeniorTilla #42923 üzenetére
Köszi, akkor marad a drága dokkoló, vagy lebeszélem a tulajt róla
Make Love not war!
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Van egy Zenbook ux434 laptopom. Kikapcsoltam a sleep módot amikor hálózatról működik a gép (win10), mégis amikor nincs használva sleep módba megy. Mi lehet a megoldás?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
audiofül
csendes tag
Sziasztok....egy HDMI kimenettel rendelkező notebook-ra rá lehet kötni valahogy plusz két monitort, úgy, hogy kiterjesztett módban a két monitor és a notebook saját monitorja is használható legyen? Elsősorban munka miatt kéne...nem játszani, így VGA teljesítmény nem érdekes. Néztem sok HDMI elosztót...egyet vettem is, de kiterjesztett módot csak a laptop monitorhoz képest tud...a két kimenet az tükör. Mi lehet a megoldás? Köszi ha tudsz segíteni!
-
veterán
-
audiofül
csendes tag
válasz SeniorTilla #42927 üzenetére
Van rajta USB-C de sajnos ezzen ez a port még video jelet nem akar kezelni. Ha rádugok egy USB-C - Displayport kábelt akkor csak annyit ír ki, hogy korlátozott a a kapcsolat és a monitoron No Signal felirat van. Sajna a notebook még egy régebbi modell...itt még az USB-C szerintem nem thunderbolt, csak töltés és telefon kapcsolatra jó. Rádugtam egy új, kis gépet USB-C-n és az megy...így ez a verziós a nagyobb notebook-nál kiesett.
-
veterán
válasz audiofül #42928 üzenetére
Akkor marad a külső VGA, ha azt tudja kezelni a géped, de az nem olcsó mulatság, sztem jobban megéri venni egy modernebb gépet TB-tal.
A windowsnak fel kell ismernie a két hdmi-s monitort külön-külön megjelenítőnek, ehhez nem elég egy hdmi elosztó
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok adott egy asus x550l laptop. i5 4.gen,gt720,8gb ram ebből 4gb onboard.
A gép indulna de bekapcsolás után a kijelző csak villan egyet és kikapcsol majd vissza és ez megy. Mi okozhat ilyen hibát? -
ricsi99
addikt
válasz perfegor17 #42930 üzenetére
Sok minden.
Ha szerencséd van egy bios frissités helyrehozza. Ha nem akkor alaplap javítás /vagy csere.
De ez olyan mint a kocsi... ha nem indul 1000 és egy baja lehetEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Frozen
addikt
Udv
Jelenleg melyik jobb valasztas az intel vagy az amd?
Ahogy neztem keves gepben van rayzen 9 viszont sokkal tobben intel 108xx körül.
Meg kicsit más a boost gartomány is. Játékra lenne meg netezesre neha film.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
audiofül
csendes tag
válasz SeniorTilla #42929 üzenetére
Az a helyzet, hogy VGA nincs rajta. 1 HDMI és ennyi. A gép egyébként nem olyan régi és hibátlan, erős, stb...egy olyan 17"-os gép ami meg most legalább ilyen erős és van rajta Thunderbolt USB-C az 5-600e-től kezdődik...
Találtam még USB A - HDMI átalakítókat de ott meg a felbontás max 1080 és nekem 2560*1444 kéne. Furcsa, hogy ez ennyire sakk matt helyzet.... -
veterán
válasz audiofül #42935 üzenetére
Ehhez a felhasználáshoz nem elég a géped, pont azért van a drágábbakon ilyen feature, mert ugye drágábbak. Nekem HDMI, Displayport és Thunderbolt is van az Omen 17-esen, ez gamer gép, aminél pont szükség lehet a több monitorra.
-
audiofül
csendes tag
válasz SeniorTilla #42937 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszaid!
-
-
beer1
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy barátnőmnek van egy ilyen gépe, elég lassúcska szegény viszont még nem szeretné cserélni és ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy lehetne kicsit gyorsítani rajta? Mondjuk +4gb ram vagy egy 120-as ssd a rendszernek, ha lehetséges egyáltalán ssd-t tenni bele? Melyiktől lenne gyorsabb a gép ami érzékelhető? Előre is köszönöm a válaszokat. [link] -
veterán
-
beer1
aktív tag
válasz SeniorTilla #42941 üzenetére
Ha az egyiket kellene választani melyik legyen az? Egyébként az SSD ebben a gépben az optikai író helyére kerül? Valamint milyen ram kellene bele egy pontos típust ha tudnál írni?
-
blue_23
senior tag
SSD-vel többet nyersz. Ahogy nézem HDD helyére kerül az SSD:
[ASUS VivoBook X541U HDD SSD]Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
blue_23
senior tag
HDDt be tudod tenni DVD helyére ha van megfelelő csatlakozód. [HDD on DVD Bay using HDD Cady]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
strong333
csendes tag
Sziasztok!Adott egy Lenovo g585 amelyben nem gyári wifi kártya van és így ezt írja bekapcsolás után unauthorized wireless network card is lenovo, hogyan lehet ezt trükközni?Köszi a választ
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Adott egy noti/Lenovo Legion y530, I5 8300H + 1050 ti dgpu/amiben meghibásodott az 1050 Ti,kék halált dob win 10 közben is,de ha az eszközkezelőben le van tiltva,és csak az i5 GPU aktív akkor viszont hibátlanul működik a noti.Ilyen hibánál várható e hogy az alap lapon később más hiba is ki üt,vagy az 1050ti hiba független ettől,és még el futhat a noti évekig átlag felhasználással az i5 gpu-val?
-
ricsi99
addikt
válasz strong333 #42946 üzenetére
A bios/uefi ben van lezárva ... gyártói f@szság. (white list.. igy keresd)
1.) Vagy keresel egy olyan biost-t amit már kinyitott ilyen biost és belevarázsolod a gépedbe.
2.) Keresel olyan olyan kártyát ami gyárilag is tesznek bele.
3.) Veszel alami pci usb wifi kártyát s csók....Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz kromatika #42947 üzenetére
Valószinű valamelyik forrasztás engedte el magát a gpu alatt....
Papír forma szerint ell kell menni igy is..
2 féle megoldás- alkalmaznak a gyártók...
Kicsit fapados a nyelv de talán igy érthető:
1.) az igp -re vannak kötve a kivezetések és a dgpu (1050Ti) "csak" bemásolja az adatait a igp ramjába... igy ezer évig elmehet az dgpu nélkül a noti.
2.) a dgpu ra vannak kötve a kivezetések és a és az igp másolja be a saját adatait a dgpu ramjába... itt már necces ha nem 100% os a dgpu.Én úgy tesztelném , hogy reggel bekapcsolnám a gépet és csak a bios/uefi be lépnék... és otthagynám 1 napot csak had menjen... ha az első megoldás van alkalmazva akkor vigan el lessz... akkor win alatt is letiltott dgpu val is simán el lessz
ha a 2. akkor meg ugy is lefagy valamikorEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest