Hirdetés

Aktív témák

  • Muerte

    addikt

    válasz KaiotEch #26806 üzenetére

    Mindenképpen szét kéne kapni és kitakaritani először is.Én az enyémet kéthavonta kifújom kompresszorral,persze csak 1 bar-os nyomással,azonkivül ha nem mai gép már egy komolyabb fajta hűtőpaszta pl. Mx4 vagy Shin etsu "csodákra "képes.Nálam konkrétan 10-12 fokkal lett hűvesebb a vga is és a proci is pedig kapja az érzést bőven.
    A noteebook coolerekről pedig: Az acer gépemnél 3 fajtát is kipróbáltam.A leghatékonyabbnak a Notepal infinite bizonyult de jó lenne látnom a géped alját ha feldobnál egy képet róla többet tudnák mondani mert az a lényeg honna szivja a friss levegőt és merre fújja ki.Ezenkivül Acer-éknél divat pont a szivónyilást gyárilag letakarni egy műanyag lappal h szerencsétlen még véletlenül se jusson már friss levegőhöz,ez egy hatalmas baromság.
    A mostani gépemnél mivel majdnem teljesen nyitott az alja ez a hűtő nagyon bevált[link],szinte be se kapcsol a ventim,a 3 ventit tetszés szerint pakolhatod bárhová az alján,még csavarozgatni sem kell bepattintós pöckei vannak,halk és fúj rendesen egyszóval tényleg hatékony.

Aktív témák