- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
+ A Steam topikban írták.:
Wargaming.net Game Center[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
A New World játékról lenne egy kérdésem. Látom twitchen játszanak vele, closed beta van, vagy mindenkinek van lehetősége kipróbálni? -
-
Sziasztok!
Néha játszom, de egy-egy játékkal csak pár tíz, max. olyan 100 órát. Ezután általában beleunok. Most ezt az EA Play előfizetést nézegetem, talán jó lenne nekem. Két kérdésem lenne:
-Ismertek más cégektől is ilyen havi előfizetési lehetőséget, több játék kipróbálásához?
-Állítólag van valami EA Play list, amin megnézhető, milyen játékok vannak a csomagban, de ezt a listát (MO.-n játszható játékokról) sehol sem lelem, pedig régebbi játékok is érdekelnének, de a Steam, EA oldalain (remélem) csak pár címet említenek. Vagy ez lenne a teljes lista?
-Köszönöm!
-
Golden9
addikt
válasz aquark #13655 üzenetére
Robot Cache - Eladható játékokkal. ->
Robot Cache - új digitális platform jön, amin el lehet adni a használt játékokat.Az EA Play listát az Origin kliensben tudod megnézni.
Szerk:
EA Play
Itt megnézheted, hogy melyik platformon milyen játékok elérhetők most.[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
De4d
őstag
Két játékkal kapcsolatban is kérnék egy kis információt, hátha tudja valaki a kérdéseimre a választ.
Első a Vampyr játékkal kapcsolatban merültek fel.
1, Nem lehet kiirattatni az npc-k nevét? Mert mikor egy küldinél megkapom hogy keressem meg xy-t hát köszi, arcról nem tudom őket.
2, A mellékküldetések nincsenek listázva? A naplómban csak a fő küldetés leírása van illetve a térképen is csak az van jelölve. A mellékküldetéseket nem lehet valahogy nyomon követni?
3 A fejlődési rendszerben találtam zavarokat, van hogy ellenség legyőzősével nem kapok xp-t van hogy 5-t van hogy 10-et ugyanazon ellenfelek legyőzésével, ez valami bug lehet? Vagy számít az hogy én hanyas szinten vagyok?
4, Az életerő regenárlódás sem tiszta számomra. Van hogy ha sebzés ér akkor lemegy, majd visszatölt, de van hogy valahol az életerő csíkon megjelenik egy piros záróvonal és annál tovább nem tölt vissza. Miért? Valamint a vérszívással nem csak a vérpontok de az életerő is visszaáll? Erről nem találtam infót hogy akkor milyen arányban?A másik szintén vámpíros játék a klasszikus Vampire Bloodlines-al kapcsolatban.
Mivel rettentő bugos játék van hozzá valami rajongói unoffical patch ami minden hibát orvosol, és azzal esetleg kompatibilis e a magyar fordítás?Minden jó, ha a vége jó!
-
l.skywalker
félisten
válasz Golden9 #13657 üzenetére
November 10-től bekerül a Game Pass-ba az EA Play mind konzolon, mind PC-n.
Mármint nem beolvad, hanem GamePass előfizetéshez is járni fog, de persze megmarad önállóan.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kontaku
tag
Régen játszottam vele, aztán félbehagytam (bár a gépen még fenn van) szóval ködösek az emlékeim.
1. Vámpír érzékelő módban (nem tudom pontosan mi a neve, amikor szürkés minden és átlátni a falakon) kiírja az NPC nevét, ha rajta van a lock. Meg még más infókat (beteg-e miket tudsz róla, stb).
2. A melléküldetés követéséhez ott be kell ikszelni az ember(ek) alatt, hogy kövesd - azt hiszem többet is lehet egyszerre, de az úgy zavaró. Itt látod a már végrehajtottakat is.
3. A fejlődési rendszer az ilyen. lehet, hogy már túl magas a szinted egy alacsony ellenfélnél.
4. A záróvonalig az automatikus regenerálódással tölt csak vissza idővel, az autophage (vagy mi) képességgel tudod teljesen visszaállítani, egyben gyógyítani magad. -
De4d
őstag
válasz kontaku #13662 üzenetére
Köszi szépen, még a 4-esre visszatérve. Minek a függvénye hogy sérülés után megjelenik e vagy nem az a záról vonal? Van hogy megsebeznek, lemegy kb a fél életerőm, de az a záró vonal nem jelenik meg, így legyőzöm az ellefelet, vissza is renegerálódik teljesen, de van hogy egy következő sebzés ami mondjuk nem is sebez akkorát, azonnal záró vonal jelenik meg. Ez az egész hp regenerálódás érthetetlen, van hogy harc után teljesen visszaáll, van hogy nem, illetve harc közben is, használok egy erősebb fegyvert de semmi különleges képessége nincs mégis tölt az életerőm harc közben is. Használom olykor a harapást hogy a vércsík is visszaálljon de tudtom az nem tölt hp-t.
Minden jó, ha a vége jó!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Stalker Shadow: Shadow of Chernobylhoz szeretnék segítséget kérni. Feltettem a magyarítást,de a feliratok nem működnek a Steames változathoz. Ha jól tudom kell hogy működjön,mert régebben ment. Tudna ebben valaki segíteni hogy miként tudok feliratokat elővarázsolni úgy hogy a magyarítás is benne legyen?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Unalmas óráimat elütném 1 kis játékkal, ha már így romlik kint az idő...
Valami kis stratégiai játékot keresnék..
Régebbiek közül ami nagyon bejöttek, a Spellforce, Ageof sorozat, Company of Heroes, Man at War, Factorio
Ezek hasonló valami kis modernebb game nincs jelenleg a piacon? -
törölt tag
Sziasztok,
Belefutottam a Baldur's Gate 3 játékba és nagyon tetszik.
Rájöttem, hogy van nekem egy Torchlight 2 és Divinity 2 is.
Előbbi nekem nem tűnik annyira komolynak, utóbbit még nem próbáltam.
Van hasonló játék, mint a BG3? Grafikára, komolyságra, sztorira?[ Szerkesztve ]
-
válasz #75501312 #13672 üzenetére
Baldur's Gate 1-2 Enhanced Editions
Divinity: Original Sin 1-2 *
Dragon Age: Origins
Icewind Dale: Enhanced Edition
Pathfinder Kingmaker *
Pillars of Eternity 1-2 *
Planescape: Torment Enhanced Edition
Torment: Tides of Numenera *
Tyranny ** ezek viszonylag újak
Ha a sztori érdekel a legjobban, akkor magasan a legjobb a Planescape Torment, de sok szöveg van benne, és nem árt egy középfokú angol tudás.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Nem csak a sztori, érdekelne felfedezés, mászkálás is a világban.
Amikor elkezdtem játszani a Torchlight 2-vel, akkor az első 15-20 perc jópofa volt, eljutottam az első kijelölt helyig, közben nagyjából megtanultam alapszinten hogy kell kezelni a játékot. Majd kaptam 2 küldit is és elindultam felfedezni a térképet. Ami abból állt, hogy 1,5 órán keresztül gyaktam az ellent megállás nékül, a térképen még csak a közelébe sem jutottam a 2 kijelölt helynek és ez borzasztó unalmas volt mindenféle interakció nélkül. Miközben betelt az inventory is, amit úgy tudtam volna kiüríteni, ha visszamegyek az előző pontra, majd újra elindulok az térképrész elejéről.
Lehet ezt később változik, de így az elején ez kicsit elvette a kedvem a játéktól, pedig a grafika és a környezet tetszik.
Angol egyáltalán nem probléma. -
válasz #75501312 #13674 üzenetére
A Trochlight nagyon jó, de nem sztori központú RPG, hanem sima ARPG, a harcon, looton, van a hangsúly. Amiket felsoroltam, azok mind, hagyományos, party alapú, RPG-k, és mind nagyon jó szerintem. A Baldur's Gate 1 indította el ezt a folyamatot. Persze nagyon régi játék (20+ év), de az Enhanced változata pár éve jelent meg, és normálisan játszható a mai gépeken. Óriási siker volt, a sztori is nagon jó. A BG2 ennek a folytatása, az sem volt rosszabb.
A Planescape Torment még erre is rátesz egy lapáttal, mert a D&D Planescape világában játszódik, amiben kb minden ki van facsarva egy hagyományos fantasyhez képest. Úgy kezdődik, hogy felébredsz a halottasházban egy boncasztalon (a halálból), és nem tudod ki vagy, hogy kerülték oda. Körülötted furcsa dolgok történnek, és meg kell értened mindent (a világot is), meg azt is ki kell derítened, hogy ki vagy valójában. Ez kb 20 éve készült, akkoriban teljesen egyedülálló volt a sztorija (nem kell megijedni, ez is felújított változat). Úgy játszottam a játékot 2001-ben, hogy olyan érzésem volt, mintha egy nagyon izgalmas könyvnek lennék a főszereplője. Soha nem volt ilyen érzésem korábban egy játéktól sem, és legközelebb csak a Death Stranding hozta el ugyanazt az érzést (csak ott úgy éreztem, mintha egy filmben lennék, nem könyvben).
A csillaggal jelöltek meg már modern, 3D-s szerepjátékok, és mindegyiknél nagyon lényeges a sztori. A Divinity: Original Sin amúgy nagyon, de nagyon hasonlít a Baldur's Gate 3-hoz, ami nem véletlen, hiszen ugyanaz a csapat csinálta. Ebből következik, hogy a BG3 inkább érződik a Divinity-k folytatásának, mint a BG-kének, bár tény, hogy a BG3 is nyilvánvalóan a D&D szabályrendszert használja, és a Forgotten Realms-ben játszódik, mint a régi BG-k.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Közben néztem TL2 videót YT-on, elvileg lemehettem volna egy dungeönbe már, de nekem az nem volt ott, ahol a videón, illetve az aktuális küldit megtaláltam még 20 perc grind után és valóban inkább a lootról szólt.
A Divinity 2 megvan, lehet akkor megpróbálom majd azt.
Megnézem majd akkor az izometrikus játékokat, ha jól emlékszem pár hónapja talán már valaki ajánlott hasonlókat és remélhetőleg lesz akció nemsokára.
Találtam még a Spellforce sorozatot, de a legújabb részre ízt írja, hogy Multiplayer. Ez MMO-t jelent?
-
válasz #75501312 #13676 üzenetére
A Spellforce amolyan RTS/RPG hibrid, nem ajánlom, ha klasszikus RPG-t akarsz. Ettől függetlenül az első része biztos jó, de a másodiktól nem játszottam vele (nem tudom az SF3-ban mi a multiplayer, de kétlem, hogy MMO lenne).
-
lala42
őstag
Sziasztok.
Segitség kellene. Rendszer. WIN7 /64. A Bf4 betöltés után PB bannal kidob. Minden szerverről. (nem volt csalás soha sem, ez kizárt) Pb újrarakva. Ez sem segít. (megjegyzem sokan panaszkodnak erre a hibára. A google sem mond semmi konkrétumot. Mármint megoldásra. Írva a gyártónak, le sem szar. Bf4 prémium. A konfig elég, tehát ez sem probléma.
A hibajelenség egyik napról a másikra jött. ( a gépen minden program és játék hivatalos, egyedi sorozatszámmal, névra címezve.) Tehát ez sem lehet gond.
Tud valaki valami okosat ezzel kapcsolatban?
Köszi, előre is.
Játék tisztán telepítve.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
csabaspecial
tag
Sziasztok! win 10 em van és a Fallout 3-at semmiképp nem tudom elindítani sajnos. Valakinek van valami ötlete, hogy mit tehetnék?
-
válasz csabaspecial #13679 üzenetére
Windows kompatibilitás módot kipróbáltad?
-
csabaspecial
tag
válasz csabaspecial #13679 üzenetére
Köszi, meglesem a linket, kompatibilítás sajna nem oldja meg a gondot....
-
mefistofeles
addikt
Srácok! Van egy viszonylag új gépem Rysen apu proceszorral és rám tört a nosztalgia, hogy nyomjak egy kis quake III-at. Na most az intro lefut, utána viszont csak kusza, szétfolyó menü van és semmit sem tudok állítani. A monitorom felbontása lehet a hiba, vagy maga a rysen? Van esetleg tippetek, hogy miként tudnám egy kicsit tolni a játékot? Ja és steames persze....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olvastam, hogy a hétvégén ingyen kipróbálható az Immortal fenyx rising demo, tud valaki linket adni, hogy mégis hol?
Találtam egy linet, ubisofton de ez az üzenet fogad: Stadia isn't available yet in your countryWe can't wait to bring Stadia to more players in more countries. Sign up for updates to hear when we launch in more regions.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello,
Kingdom New Lands tudna valaki segíteni?
Az első két nap adott érmét, azóta semmi.
Voltam mindkét oldal végén, volt 2 láda, az dobott, és ennyi.
Senki és semmi se ad érmét.
Farmer, vadász, tábortűz…egyik se, semmit.
5 napja szaladgálok fel-alá és semmi.
Vagy kitoltam a játékot? Ennyi az egész? -
De4d
őstag
Jól látom hogy megint, egy magyar fejlesztésű játék amiben nincs magyar felirat? Dread Nautical Seam adatlapján nem látom, de az epicen sem hogy tartalmazna magyar feliratot.
Minden jó, ha a vége jó!
-
lanszelot
addikt
válasz lanszelot #13689 üzenetére
Írtam a fejlesztőnek, és nagyon hamar válaszoltak is.
Azt írták kergessem a vadászok felé a szarvast, és az abból kapott pénzből vágjam ki a fákat, majd építsek farmot.
Azt is írták, hogy majd javítják ezt a hibát, mert bár nekem kellett volna a favágásra, farm kiépítése gondolni, de mégis csak elakad így a játék és az nem jó. -
Vidkun
csendes tag
válasz lanszelot #13689 üzenetére
Szia!
A játék elejétől kezdve minél több falusit kell toborozni a csavargótáborokból.
Sok vadász kell és "nyílt" terep nekik a vadászathoz, tehát favágás a kulcs.
Favágásnál figyelembe kell venni azt, hogyha egy csavargótáborig kivágsz minden fát, akkor a tábor eltűnik, s onnan már nem lehet falusit toborozni (előbb-utóbb a település közeli táborokig ki kell vágnunk a fákat, de a játék legelső szakaszában még jó, ha azokból is toborzunk).
Nagyon az elején vagy még (8.nap). Steam achievementeknél 100 napot kell túlélni. -
lanszelot
addikt
válasz Vidkun #13693 üzenetére
Az első részt kitoltam, nem ezzel volt a gond.
Ha megnézed a videót látszik, hogy az alapokat csináltam, van 1 farmer 4 ijász, és 2 építő.
De hiába, ha nulla coin-om van, és sehonnan nem jön semmi.
5 nap óta nem adott semmi pénzt. Te hogy vágsz fát pénz nélkül?
Vmi bug volt mert oda űztem pár szarvast, és a vadászok ismét el kezdtek vadászni, nem csak rohangáltak fel alá.
Most már megy tovább, ahogy eddig kellett volna. -
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
van "keresek egy játékot amiből emlékszem valamire de a címe nem ugrik be" topik, vagy tegyem fel itt a kérdést?
-
-
Golden9
addikt
válasz DeFranco #13695 üzenetére
Elfelejtettem egy játék címét topik.
Szia!
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Golden9 #13697 üzenetére
Kicsit inaktív az a topic, így kérdezek itt:
A játékból arra a részre emlékszem, amikor be kellett lépni valamiért egy számítógépes rendszerbe (VR szerűen megjelentem a virtuális környezetben, FPS nézetben, arra nem emlékszem eszköz volt-e nálam).
A környezet kicsit animus-szerű volt, kockákból épültek fel a tereptárgyak, kocka alakú szobában kellett kockák alkotta utakon-hidakon haladni, és ha jól emlékszem emléktöredékeket kellett feloldani úgy, hogy a "vírust" vagy "korrupciót" jelző piros, kiskockákból felépülő csápoktól kellett megtisztítani egy-egy középen lebegő nagyobb kockát. Hogy ezekre hogyan lőttem vagy mit csináltam hogy leolvadjanak a csápok, azt passzolom. Ha le lett takarítva, jött egy emléktöredék, talán nem flashback, hanem hangfelvétel szerűen de ebben is bizonytalan vagyok.
Ez szerintem valami mellékküldetés lehetett egy nagyobb játékban, de halvány lila gőzöm nincs, hogy mi lehetett...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest